Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
tatlım kırık fönü nasıl yapabilirim ??

bir de tatlım şunu sorcaktım, saçlarımı kıvır kıvır kabarık bişeyler yapıcam sence katlı saçta mı daha iyi durur katsızda mı ?? yani shakiranın saçları gibi

canım ya çok geç gördüm kusura bakma..bu arada ben kırık fönü ilk defa senden duyuyorum eğer bir resim eklersen yardımcı olabilirm..saçların kıvır kıvırmış eğer kabarık bir şeyler yapmak istiyosn bana göre katlıda daha iyi durur..ama tabi ki zevk meselesi..dediğim gibi kırık fön konusunda resim eklersen yardımcı olabilirimopuyorumnanaktan

benım saçlarımda belıme kadar dumduz dıye katsız dıye gıttım kat attırdım boyu duruyo maşa yapıyorum bukleler hala aşağı düşüyo.yurudukçe havalansın istiyorum.napmalı?

tatlım valla sorunu hiç anlayamadım bukleler aşağı düşüyo fln demişsin..maşa yaptığın zamn buraya resmini eklersen sorunun ne olduğunu o zamn anlayabilirim..kusura bakma şuan için yardımcı olamıyoruma.s.

Cnm yaa banada yardım et nolur? Düzleştiricim Bozuldu ona güvenip saçlarıma kahkül yaptım kaldım ortada. Maşayla biraz düzleştirdim. Napabilirim başkaa?

tatlım kahkül haricinde kalan kısmı bir güzel maşalayıp kahkülünü toplayabilirsin..kahkülünü maşaladığın saçının altında tel tokayla tutturup bant yapabilirsin..yine saçın maşalıykan bant veya taç takabilirsin..saçın düzsede aynı şekilde bant taç vs kullanabilirsin..umarım yardımcı olabilmişimdiropuyorumnanaktan

makeuptulehbckstg03.jpg

ben konu açmıştım ancak bu başlığı görmemiştim.resimdeki saçın nasıl yapıldığını açıklarsanız mutlu olrum :)

tatlım geç gördüğüm için kusura bakmayın lütfen..uğraşılmamış havası verilmiş bi saç modeli..bolca krepe var..sanırım ya arkadan örülmüş yada ensede topuz yapılmış..eğer örgü düşünürsen krepe yaptıktan saçını gevşek gevşek örmelisin..çıkışmasını istediğin yerleride krepe tarağıının sivri kısmıyla dışa doğru çekmelisin..tpuz istersende saçını ensende gevşek bi şekilde toplayıp yine krepe tarağıyla hareket katabilirsin..pek anlatamadım galiba:utangac:

kelebekcik kalın dalga nasıl yapabilirim su dalgası gibi
bigudi deme hiç başaramadım :(((((

kelebekcik kalın dalga nasıl yapabilirim su dalgası gibi
bigudi deme hiç başaramadım :(((((

tatlım kalın maşalar var onları denersen eminim ki yapabilirsin..maşa boyutlarını netten araştırırsan kendin için uygun olanı rahatlıkla bulursun..ama iri ve kalın dalga istiyosan benm sana tavsiyem 25 mm olanı..kafana takılan bi şey olursa yardımcı olabilirimopuyorumnanaktan

mrb cnm ben bigudilerle bu iri dalgalardan yapmak istiyorum maşayla yapamam çok yıpratıtor çünkü:gitme: 5 cm lik bigudilerle yapsam olur mu en büyüklerinden yani..:uhm: ..saçımın uzunluğu da belimde sayılır ama biraz kat var saçımda sararken zorluk çekmem umarım:çok üzgünüm:: diplerinin de resimdeki gibi görünmesi için ne yapabilirim yarısına kadar mı sarmam gerekiyor...:uhm:biraz fazla oldu ama k.bakma şimdiden tşk edrm a.s.

mrb cnm ben bigudilerle bu iri dalgalardan yapmak istiyorum maşayla yapamam çok yıpratıtor çünkü:gitme: 5 cm lik bigudilerle yapsam olur mu en büyüklerinden yani..:uhm: ..saçımın uzunluğu da belimde sayılır ama biraz kat var saçımda sararken zorluk çekmem umarım:çok üzgünüm:: diplerinin de resimdeki gibi görünmesi için ne yapabilirim yarısına kadar mı sarmam gerekiyor...:uhm:biraz fazla oldu ama k.bakma şimdiden tşk edrm a.s.

mrb tatlım..açıkçası ben hiç bigudi kullanmadım diyebilirim o yüzden bigudilerle ilgili pek bilgim yok ama sen denediysen yapabiliyosan kullanbilirsin tabi ki..diplerinin böyle olması içinde saçını sarmaya saç diplerinden değil de biraz daha ortadan başlaman lazım..o zaman bu görüntüyü elde edebilirsin..umarım yardımcı olmuşumdur..aklına takılan bi şey olursa yine yazabilirsinopuyorumnanaktan

tşklr cnm cvp için a.s. benim de aslında çok fazla deneyimim yok ama yapabilrim diye düşünüyorm inş yanılmam :1rolleyes:

rica ederim talımmopuyorumnanaktanyapıp burda fotoyu bizimle paylaşırsan bizlere de fikir olmuş olur..görüşmek üzere canım..

selam kelebekçik,

benim sorum ise 1920'lerde moda olan saç modeli flapper de deniliyor sanırım. bu modeli bob kesimli saça da uygulanabildiği gibi topuz olarak da fevkalade duruyor. bana şahsen daha kadınsı bir model düşünemiyorum. muhakkak bir çeşit maşa ile yapılıyordur. ben evde birkaç kes denedim, saçlara yandan tutarak biraz bunlara benzedi fakat öyle belirgin dalgalar olmadı.

resmi eklemeye çalıştım bakalım çıkacak mı?

valla ancak bu şekilde ekleyebildim, göz atarsan ve yardımcı olabilirsen çok sevinirim canım

Eklentiler

• $bobbedhair.jpg
    $bobbedhair.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 54
  • $FlapperM.jpg
    $FlapperM.jpg
    7,7 KB · Görüntüleme: 44
su dalgası gibi kalın dalgaları düzleştiriciyle de yapabilrsin aynı maşaya sarıyomuş gibi
çok güzel oluyo

Canım ben de düzleştiriciyle denedim çok hoş dalga oldu ama sprey sıkmama rağmen çabuk bozuldu.
Maşa yapınca hiç bozulmuyordu.
Siz nasıl uzun süre kullanıyorsunuz düzleştiriciyle yapınca?bilmiyorumkismile

selam kelebekçik,

benim sorum ise 1920'lerde moda olan saç modeli flapper de deniliyor sanırım. bu modeli bob kesimli saça da uygulanabildiği gibi topuz olarak da fevkalade duruyor. bana şahsen daha kadınsı bir model düşünemiyorum. muhakkak bir çeşit maşa ile yapılıyordur. ben evde birkaç kes denedim, saçlara yandan tutarak biraz bunlara benzedi fakat öyle belirgin dalgalar olmadı.

resmi eklemeye çalıştım bakalım çıkacak mı?

canım bu saç modeli yanlış hatırlamıyosam vaktı..maşaya benzer bi aletle yapılıyo hatta burda bu modelin yapılışıyla ilgili bi videoda gördüm eğer bulursam eklerim buraya..vak yazıp aratırsan karşına çıkar sanırımopuyorumnanaktan

Canım ben de düzleştiriciyle denedim çok hoş dalga oldu ama sprey sıkmama rağmen çabuk bozuldu.
Maşa yapınca hiç bozulmuyordu.
Siz nasıl uzun süre kullanıyorsunuz düzleştiriciyle yapınca?bilmiyorumkismile

canım bende düzleştiriciyle pek dayanmıyo ama taftın ultra güçlü spreyini sıktıktan sonra hiç bozulmadan uzun süre dayandı..tavsiye ederim

Back