Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
ashley tisdale in bu saç modeline bayılıyorum nasıl yapabilirim bunu :kedi:

Eklentiler

• $wwwwwwwwwwwwww.jpg
    $wwwwwwwwwwwwww.jpg
    126,3 KB · Görüntüleme: 56
9394atiyekavun.jpg

Yükledim yerine.
sempatiksalakcinni
Benim saçlarım zaten doğal haliyle böyle.
Ben sana vereyim canım.
:1:

benim saçlarım böyle doğal hali :) beğeniyorum biçok şekle giriyo avucumun içinde sıkınca böyle oluyo tarayıp normal kurutup tepeden bağlarsam kabarık hafif dalgalı oluyo çk kullanışlı :D

mrb kelebekcik tost için makinesi olmayana verdiğin ince örgü tavsiyeni denedim çok güssel oldu peki mara olmadan saçımı su dalgasın nasıl yapabilirim saçım kolay şekle giriyor da nasıl yaparım bilemiorum yarıdm lütfen

Anlatırmısın nasıl yapıyoruz ince örgüyü

kirik-fon.jpg

kızlar bu model çok güzel yaa..

selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum affedin..harika bi model gerçekten..iri bi saç maşasıyla yapılmış dalgalar..ayrıca tamamen saç dibinden değil ortadan başlanmış..tam üst taraftada krepe var..bundan sonra elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışıcamopuyorumnanaktan

selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum affedin..harika bi model gerçekten..iri bi saç maşasıyla yapılmış dalgalar..ayrıca tamamen saç dibinden değil ortadan başlanmış..tam üst taraftada krepe var..bundan sonra elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışıcamopuyorumnanaktan

Karışmak istemem ama saç maşası değil tatlım o kırık fön.Yapılışını izledim.Kırık fönün eseri :) ama tabi maşayla da yapılıyordur.

doğrudur canım ama iri saç maşasıyla da aynısı oluyo..ince maşayla da yapılabilir iri tutamlar alınarak..sağol bilgi için:)

merhaba bende babylissin 18mmlik maşası var.saçlarım uzunken kalın tutamlar alıp maşalıyodum sonra parmaklarımla hafif dağıtıp doğal dalgalar yapabiliyodum ama şimdi saçlarımı kestirdim ve eskisi gibi şekil veremiyorum artık:59:hep düzleştirmek zorunda kalıyorum.nasıl maşa yapabilirim birde ters ve düz maşa yada kırık fön ne oluyor:44:ben pek beceremiyorum bu işleri:17:acaba şöyle kalın dalgalı güzel saçlar için pratik bir öneriniz varmı:69:

ela_ekin canım geçici uzun saç istiyosan çıt çıt kullanabilirsin ben almştım çok memnunum onlarda ısıya karşı dayanklı gerçi şuan onları pek kullanmıyorum saçlarım çok uzadı yaptığım bakımlarla

neler yaptın saçına? ben de uzasın istiyorum :)

aşk-ı memnu bihterin saç modeli bu. çok beğeniyorum :27:

Karışmak istemem ama saç maşası değil tatlım o kırık fön.Yapılışını izledim.Kırık fönün eseri :) ama tabi maşayla da yapılıyordur.

evet adı kırık fön. ben de kuaförde yaptırmıştım, ince maşayla yapmıştı. küçük tutamlar alıp spreyleyip maşaya sarıyordu.
ilk yapıldığında bukleler yukarda toplanıyor biraz ama bi yarım saat geçtikten sonra uzuyor ve bu görüntüyü alıyor.

Son düzenleme:
arkadaşlr resimdeki saç permamı maşamı ..? bikaç kufore sordm iki cevabıda aldm ..

Eklentiler

• $vcm_s_kf_max160_160x104.jpg
    $vcm_s_kf_max160_160x104.jpg
    5,3 KB · Görüntüleme: 70
Back