- Konu Sahibi kelebekcik
h ttp://img829.imageshack.us/img829/1409/kahkul3.jpg soldakini cok istiorm yardmcı olumsnz lütfennnn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yükledim yerine.
sempatiksalakcinni
Benim saçlarım zaten doğal haliyle böyle.
Ben sana vereyim canım.
mrb kelebekcik tost için makinesi olmayana verdiğin ince örgü tavsiyeni denedim çok güssel oldu peki mara olmadan saçımı su dalgasın nasıl yapabilirim saçım kolay şekle giriyor da nasıl yaparım bilemiorum yarıdm lütfen
kızlar bu model çok güzel yaa..
selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum affedin..harika bi model gerçekten..iri bi saç maşasıyla yapılmış dalgalar..ayrıca tamamen saç dibinden değil ortadan başlanmış..tam üst taraftada krepe var..bundan sonra elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışıcamopuyorumnanaktan
ela_ekin canım geçici uzun saç istiyosan çıt çıt kullanabilirsin ben almştım çok memnunum onlarda ısıya karşı dayanklı gerçi şuan onları pek kullanmıyorum saçlarım çok uzadı yaptığım bakımlarla
selam kızlar uzun zamandır bakmıyodum affedin..harika bi model gerçekten..iri bi saç maşasıyla yapılmış dalgalar..ayrıca tamamen saç dibinden değil ortadan başlanmış..tam üst taraftada krepe var..bundan sonra elimden geldiğince sorularınızı yanıtlamaya çalışıcamopuyorumnanaktan
Karışmak istemem ama saç maşası değil tatlım o kırık fön.Yapılışını izledim.Kırık fönün eseri :) ama tabi maşayla da yapılıyordur.