- 3 Şubat 2009
- 9.899
- 16.999
- 773
- 44
- Konu Sahibi kelebekcik
-
tatlım kırık fönü nasıl yapabilirim ??
bir de tatlım şunu sorcaktım, saçlarımı kıvır kıvır kabarık bişeyler yapıcam sence katlı saçta mı daha iyi durur katsızda mı ?? yani shakiranın saçları gibi
benım saçlarımda belıme kadar dumduz dıye katsız dıye gıttım kat attırdım boyu duruyo maşa yapıyorum bukleler hala aşağı düşüyo.yurudukçe havalansın istiyorum.napmalı?
Cnm yaa banada yardım et nolur? Düzleştiricim Bozuldu ona güvenip saçlarıma kahkül yaptım kaldım ortada. Maşayla biraz düzleştirdim. Napabilirim başkaa?
ben konu açmıştım ancak bu başlığı görmemiştim.resimdeki saçın nasıl yapıldığını açıklarsanız mutlu olrum :)
ya bi de bu bihterin saçı nası yapılıo ? :S maşa mı
kelebekcik kalın dalga nasıl yapabilirim su dalgası gibi
bigudi deme hiç başaramadım((((
mrb cnm ben bigudilerle bu iri dalgalardan yapmak istiyorum maşayla yapamam çok yıpratıtor çünkü:gitme: 5 cm lik bigudilerle yapsam olur mu en büyüklerinden yani..:uhm: ..saçımın uzunluğu da belimde sayılır ama biraz kat var saçımda sararken zorluk çekmem umarım:çok üzgünüm:: diplerinin de resimdeki gibi görünmesi için ne yapabilirim yarısına kadar mı sarmam gerekiyor...:uhm:biraz fazla oldu ama k.bakma şimdiden tşk edrm a.s.
kelebekcik kalın dalga nasıl yapabilirim su dalgası gibi
bigudi deme hiç başaramadım((((
kelebekcik saol canım maşa tavsiyen için hemen edinicem 25'lik olanlarından mujuxx
su dalgası gibi kalın dalgaları düzleştiriciyle de yapabilrsin aynı maşaya sarıyomuş gibi
çok güzel oluyo
selam kelebekçik,
benim sorum ise 1920'lerde moda olan saç modeli flapper de deniliyor sanırım. bu modeli bob kesimli saça da uygulanabildiği gibi topuz olarak da fevkalade duruyor. bana şahsen daha kadınsı bir model düşünemiyorum. muhakkak bir çeşit maşa ile yapılıyordur. ben evde birkaç kes denedim, saçlara yandan tutarak biraz bunlara benzedi fakat öyle belirgin dalgalar olmadı.
resmi eklemeye çalıştım bakalım çıkacak mı?
Canım ben de düzleştiriciyle denedim çok hoş dalga oldu ama sprey sıkmama rağmen çabuk bozuldu.
Maşa yapınca hiç bozulmuyordu.
Siz nasıl uzun süre kullanıyorsunuz düzleştiriciyle yapınca?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?