Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kızlar bende saçlarım önü böyle havalı dursun istiyorum bilmiyorum belki yapımı kolaydır ama olmuyor benimkiler önler filan kısa çünkü:(size foto eklicem 2. fotoda güzel ama düzleştiricim yok başka nasıl yapabilirim :hulya:

canım aslında düzleştiricin olsa modelleri çok koly yapabilirsin..ilk resimde saçını önünü fönlede yapabilirsin ama saçlarının önü kısaysa tam olarak bu görüntüyü sağlayamazsın..ikinci resimde de saçın ön kısımlarında bol miktarda kat var..fön çeker gibi ama fırçayı dışa doğru yönlendirirsen yapabilirsin diye düşünüyorum..aynı işlemi düzleştirici ile de yapabilrsin..

yardımcı olabilirm inş canım..saçını bonus yapmak istiyosan en ince maşadan faydalanabilirsin..saçını maşaya sardıktan sonra bi müddet beklet ki iice tutsun..tüm saçını maşaladıktan sonra elinle saçlarını karıştır istediğin görüntüye kavuşabileceğini tahmn ediyorum..denediğin zaman burda paylşrsan çok sevinirim..takıldığın konularda yine yardmcı olmaya çalışırım..

cok tesekkur ederim canim, ewet bu dedigin gibi de denedim ama saclarim ince telli oldugundan tiftikleniyor bu sefer de, yani kucuk kucuk sac telleri kabariyor, tiftik gibi bi goruntu cikiyor,iste bundan nefret ediyorum ben de, sprey, kopuk vb. yapsam da degismiyor:(

bunu engellemek icin nasil yapmaliyim sence? var midir bi cozumu?

canım aslında düzleştiricin olsa modelleri çok koly yapabilirsin..ilk resimde saçını önünü fönlede yapabilirsin ama saçlarının önü kısaysa tam olarak bu görüntüyü sağlayamazsın..ikinci resimde de saçın ön kısımlarında bol miktarda kat var..fön çeker gibi ama fırçayı dışa doğru yönlendirirsen yapabilirsin diye düşünüyorum..aynı işlemi düzleştirici ile de yapabilrsin..

teşekkürler cnm cevabın için opuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim canim, ewet bu dedigin gibi de denedim ama saclarim ince telli oldugundan tiftikleniyor bu sefer de, yani kucuk kucuk sac telleri kabariyor, tiftik gibi bi goruntu cikiyor,iste bundan nefret ediyorum ben de, sprey, kopuk vb. yapsam da degismiyor:(

bunu engellemek icin nasil yapmaliyim sence? var midir bi cozumu?

rica ederim canım..sorunun için saçı yumuşak yapan şampuanlar kullanabilirsin..bebek şampuanları mesela..saç çok yumuşadağından küçük saçlarının kabarması gibi bi problem olmaz..opuyorumnanaktan

rica ederim canım..sorunun için saçı yumuşak yapan şampuanlar kullanabilirsin..bebek şampuanları mesela..saç çok yumuşadağından küçük saçlarının kabarması gibi bi problem olmaz..opuyorumnanaktan

hmm, cok tesekkur ederim canim ya, ewet haklisin, hemen denicem:)
mujx

ah kelebekcik canla başla yardıma koşuyor..
nasıl hoşuma gitti :)
soracağım birşey yok sadece takipteyim belirtmek istedim :)
sevgiler canım...

ah kelebekcik canla başla yardıma koşuyor..
nasıl hoşuma gitti :)
soracağım birşey yok sadece takipteyim belirtmek istedim :)
sevgiler canım...

canım benim ya:1hug:çok teşekkür ederim güzel yorumun için..elimden geldiğince herkese yardım etmeye çalışıyorum..çok mutlu ettin beni gerçekten..merak ettiğinz konularda seve seve yardımcı olmaya devam edicem..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya tatlım bnde şu gülben ergenin saçından istiyorm bnmkide öyle kısa ve dalgalı ama onun buklelri dha bi hoş duruyo onu nasıl yapıo acaba

kelebekcik benim saçlarım çok katlı.üstteki katlar çok kısa omzuma gelmiyor bile.alttakiler de uzun.boyu kısalmasın diye kestirmek istemiyorum açıkçası ama şekil de veremiyorm sanki iki kafaymış gibi duruyo biraz:D sence ne yapabilirim toplamaktan başka.bu arada saçlarım çok fazla düz olduğundan şekil vermekte zorlanıyrm.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum...teşekkrler....

Resim bulamadım ama hani perçeme dışa dönük fön cekiyorlar ya onu nasıl yapıyorlar.Acil cvp verir misiniz?düzlestiricim var. fön makineside var ama beceremiyorum.

kelebekcik benim saçlarım çok katlı.üstteki katlar çok kısa omzuma gelmiyor bile.alttakiler de uzun.boyu kısalmasın diye kestirmek istemiyorum açıkçası ama şekil de veremiyorm sanki iki kafaymış gibi duruyo biraz:D sence ne yapabilirim toplamaktan başka.bu arada saçlarım çok fazla düz olduğundan şekil vermekte zorlanıyrm.cevabını sabırsızlıkla bekliyorum...teşekkrler....

canm saçın düz olduğundan katlar arasındaki orantısızlık bu kadar bellidir bence..saçına doğal dalgalar verebilirsin..geceden balıksırtı örüp sabah açabilirsin bigodiyle sarabilirsin düzleştiriciyle dalga yapabilirsin..aklıma geldikçe yazarım ama saçını daha çok dalgalı kullanmaya çalışopuyorumnanaktan

Resim bulamadım ama hani perçeme dışa dönük fön cekiyorlar ya onu nasıl yapıyorlar.Acil cvp verir misiniz?düzlestiricim var. fön makineside var ama beceremiyorum.

canım benm acil demişsin ama ben ne yazık ki şimdi görüyorum kusura bakma lütfen..düzleştiricin inceyse perçemini dışa doğru kıvırarak istediğin modeli verirsin tatlı denedikçe elin alışçk ve her seferinde daha güzel yapıcaksınopuyorumnanaktan

banada yardım edermisiniz ben melekler korusundaki selin şekercinin saçlarının nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorumm

canım benm acil demişsin ama ben ne yazık ki şimdi görüyorum kusura bakma lütfen..düzleştiricin inceyse perçemini dışa doğru kıvırarak istediğin modeli verirsin tatlı denedikçe elin alışçk ve her seferinde daha güzel yapıcaksınopuyorumnanaktan

saol cnm neyse biraz ugrascaz artık. a.sopuyorumnanaktan

Back