Saç Kesim Şekilleri yapılışını merak ettiğiniz saç modelleri

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
banada yardım edermisiniz ben melekler korusundaki selin şekercinin saçlarının nasıl yapıldığını öğrenmek istiyorumm

canım maşa yapıp elleriyle karıştırıyo sanırım dağınık bi hava vermek için saçı kısa olduğu için de öyle duruyo tabi ki saçında ekstra uğraş gerektircek bi şey yok yani

saol canım ama sanki maşa gibi değil öyle düğün saçı gibi durmuyo ve maşaysa sence kaç mm maşayla yapılmıştır

saol canım ama sanki maşa gibi değil öyle düğün saçı gibi durmuyo ve maşaysa sence kaç mm maşayla yapılmıştır

canım benm az önce iyice inceledim kızın saçlarını kesinlikle maşa ama yapıldıktan sonra bukleleri ellerinle veya tarayarak bi güzel açtırcaksın..bende 4 tane maşa var ve senn için hepsiyle denedim..hani şu s maşalar oluyo ya onunla yaparsan bu saç modelini elde edebilirsin..saçın kısa bu arada dimi?

hayır canım saçım uzum ama ben ilede bu şekil olsun istiorum s maşa dediğin hangisi canım ona göre bi maşa alıcam

Eklentiler

• $Dera6006.jpg
    93,9 KB · Görüntüleme: 59
  • $Dera6008.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 66
merhaba saçlarım dalgalı ve gür hiçbirzaman açık şaç kullanamadım geçen gün maşa aldım onu da beceremedim olmuyor bukle felan maşayı nasıl kullanabilirim aslında düzleştirici alıcaktım ama ben dalgalı saç seviyorum ama beceremedim. kuoförler maşayı çok pahalı yapıyor diye maşa aldım ama onuda beceremedim

merhaba canım..öncelikle saçından bi miktar al maşayı saç dibinden sarmaya başla kimisi sarmaya uç kısmından başlıyo ama bana dipten başlamak daha rahat geliyo..ve saçlarını sararken aynı katları denk getir öbür türlü bi acaip oluyo..yaptıkça elin daha da alışıcaktır..bide saçının maşalamadığın kısmının diğer saçlarına karışmasını önlemek için tokayla tuttur takıldığın bi yer olursa yardımcı olabilirm

ya cnm düz maşa ne oluyor tam olarak :S

canm ben düz maşa tabirini iki şey için kullanıyorum birincisi normal bildiğimiz maşa dertox arkadaşımız için maşa ekledim o s maşa onun üzerinde o saç buklesi gibi şeyin olmadığını düşün..diğeri ise saçı maşalarken hani saçı bi maşanın altından sarıyoruz bi üstünden ya üstünden sardığımız ters maşa altındanopuyorumnanaktan sardığımız da düz maşa oluyo..bu yani tatlım

bir de tatlım şunu sorcaktım, saçlarımı kıvır kıvır kabarık bişeyler yapıcam sence katlı saçta mı daha iyi durur katsızda mı ?? yani shakiranın saçları gibi

bir de tatlım şunu sorcaktım, saçlarımı kıvır kıvır kabarık bişeyler yapıcam sence katlı saçta mı daha iyi durur katsızda mı ?? yani shakiranın saçları gibi

benım saçlarımda belıme kadar dumduz dıye katsız dıye gıttım kat attırdım boyu duruyo maşa yapıyorum bukleler hala aşağı düşüyo.yurudukçe havalansın istiyorum.napmalı?

Cnm yaa banada yardım et nolur? Düzleştiricim Bozuldu ona güvenip saçlarıma kahkül yaptım kaldım ortada. Maşayla biraz düzleştirdim. Napabilirim başkaa?

ben konu açmıştım ancak bu başlığı görmemiştim.resimdeki saçın nasıl yapıldığını açıklarsanız mutlu olrum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…