- Konu Sahibi kelebekcik
-
çok teşekkr ederim canım ya biraz olsun yardımcı olabiliyosam ne mutlu bana..öncelikle haftada 1 kez eğer saçın yağlı değilse bakım yağlarını kullanmanı öneririm..hoşlanmadığın o görüntü için önerim saç diplerine biraz krepe yapmalısın..diplerdeki o basıklık gidicek saçın çok daha havalı olacaktır..ama dikkatli ol çünkü saçların gürmüş krepeyi abartırsan çok fazla kabarabilir..o yüzden sadece saç diplerine krepe yapmalısın tatlımopuyorumnanaktan
çok teşekkür ederim :) a.s.
canımmmm çok teşekkür ederimmm dediklerini uygulucam tatlımmm çok sağoll yardımların içinnnnnkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
istiyorum ki saçım bööööyle böyle olsun
http://img357.imageshack.us/img357/1531/rd0ksi1l71t4hna1fr8bbfw9.jpg
gögs hizamda saçım bu hadar gür degl ama idare eder çerçeve kat kesim olduğu için kurtarır durumu..her türlü saç şekillendiriciye sahibim ama yapamıyorum bunu...yardım lütfen..
çok teşekkr ederim peki bişi sorcmust ksmı topzun kafaya tam yapışık deil bnu nasl ayarlicam yardmcı olursan cok sevinirimopuyorumnanaktanbu modelin yapılışında zor bi şey kesinlkle yok tatlım saça basit bi topuz yapıp örgü bant takılmış sadece..çok kolay bi şekilde yapabilirsin
çok teşekkr ederim peki bişi sorcmust ksmı topzun kafaya tam yapışık deil bnu nasl ayarlicam yardmcı olursan cok sevinirimopuyorumnanaktan
peki çok teşekkür ederimmmmm=)))
Şimdi oldu mu :kedi:
bu nasıl yapılır kızlar, biri söylesin lütfen... çok kıvırcık olmadan böyle dalgalı... ??
Acaba bu saçı maşa kullanmadan yapabilir miyim? Bu saç nasıl yapılmış
canım ben ilk örgü modelini biliyorum normal blık sırtında sacı üstten alıp aşağı doğru gidiyosun onda ise saçı alttan alttan alıp aşağı doğru iniyosun sac bu sekılde ustten yapıştırma gibi duruyo =)
canım ben ilk örgü modelini biliyorum normal blık sırtında sacı üstten alıp aşağı doğru gidiyosun onda ise saçı alttan alttan alıp aşağı doğru iniyosun sac bu sekılde ustten yapıştırma gibi duruyo =)
merhabalar, bastan itibaren okudum tum yazilanlari, ben de sac modeli cok severim ama bi turlu de yapamam hic bir sey, heveslenir aletler, spreyler, kremler alirim ama oylece kalir
saclarim gogus hizasinda ve hafif dalgali, ben de sacimi bonus yapmak istiyorum, hani kivir kivir, perma gibi heryeri ve kabarik, gidip kuafore perma yaptirmadan kendim nasil yapabilirim hic bir fikrim yokbigudiyle uyuyorum tum gece(uyuyamiyorum tabi),joleyle ugrasiyorum, kabartiyorum ama nafile bi de model tutmayan cok inatci bi sacim var,ooff.
anlatabilir misin acaba canim? bi de yapabilirsem kendim , acayip mutlu olurum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?