Yapı Kredi Sigorta ile Doğum Yapanlar

Mevlana123

Nirvana
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2009
2.390
En iyi cevaplar
2
3.303
683
Merhaba,

Yapı kredi doğum paketli bir sigortam var ve kısmet olursa bu ay korunmayı bırakacağız. Kasım ayında yenilemem var ve 2. seneyi hamile kalma ayına göre yaptırmayı planlıyorum. Sizden ricam YKB sigorta ile doğum yapanlar varsa değerli bilgilerini benimle paylaşmanız.

Şimdiden teşekkürler

Gülşin

Selam Gülşin,

Ben Aksigortalıyım.
Yapı Kredi sigortan eger şimdi dogum teminatını kapsıyorsa kesin Kasım'daki yenilemen de Yapı Kredi olsun..
Ben de senin durumdayım.Ekim ayında doğumum var ve Su an Dogum teminatlı Ak sigortam var Agustosta yenilemem var ve yine Ak sigorta yapacagım..

Öncesinde ben de Yapı Krediliyim 2010 senesinde evlendim evlendiğim zaman sigortamı hemen dogum teminatlıya cevirmek istedim ama bana akla zarar bir rakam vermişti YKB.O yuzden Ak sigortaya dönüş yaptım ondan da pişmanım ama yapacak bir şey yok artık.
Ama Sigortalar içinde en güzel sigorta YKB.Parası fazla ama süper yani..Bir kere bebeğin dogar dogmaz sigortalı oluyor diger tüm sigortalar da 15 gün sana sigorta yapabiliyorlar.

Yapı Kredi'den devam et sakın başka sigortaya geçme..Eger Kadıköy Şifa-Acıbadem-Florence Nightagle-Memorial gibi bir hastane de dogum da yapacaksan dogum teminatı mutlaka 5000'den yüksek olmalı bunu unutma ayrıca kontrollerin içinde +4000 TL ya da 5000TL olması gerekiyor.

ben medipol hastanesine gitmeyi düşünüyorum hamilelik durumuna göre 2. yılımı yaptıracağım ama testler falan maliyeti ne kadar bilmiyorum. Bana lazım olan bilgi doğum ve sonrasında poliçe kapsamında bebeğin nelerini karşılıyor, yada limitin bitti diyelim o zaman ne yapacağım ?

medipol hastanesini arayarak normal doğum ve sezeryan için fiyat alırsın buna göre de doğum teminatını yaptırırsın.
bildiğim kadari ile ki bende kendi hastaneme soracagım,dogum'da senin yatışın-hastane paran,doktor(eger doktorun dısardansa ekstra ucret veriyosun)

Hamilelik boyunca normalde doktorlar ister ama benimki istemedi tüm kan değerlerini istiyor ilk etapta.Sonra 2'li test - 4'lü test-şeker ölçümü ve 6.ayda da bir ultrasona giriyosun ama o ultrasonda zaten özel sigorta geçmiyor.

eger SSK'dan varsa medipol hastanesinde geçer ve hamilelik ile ilgili testleri SSK'dan da geçirebilirsin..

ama en iyisimi dogum için fiyatı direk medipol'den al.

merhaba acaba hamile kalmadan ne kadar öncesinde yaptırmak gerekiyor bu sigortayı

merhaba acaba hamile kalmadan ne kadar öncesinde yaptırmak gerekiyor bu sigortayı

hamile kalmadan en az 1 sene dogum teminatın olması gerekiyor.
yani bugun sigortalı olduysan seneye 6 haziran 2013 'e kadar dogum yapmaman lazım..
ve sonra tabii sigortanı yeniletmen lazım ki dogumu karşılasın :)

bende öyle düşünüyorum. pahalı olan testlerde ykb diğerlerinde ssk
ama bakalım limitlerimi ayarlamadım henüz

E=bidik1983;24982184]medipol hastanesini arayarak normal doğum ve sezeryan için fiyat alırsın buna göre de doğum teminatını yaptırırsın.
bildiğim kadari ile ki bende kendi hastaneme soracagım,dogum'da senin yatışın-hastane paran,doktor(eger doktorun dısardansa ekstra ucret veriyosun)

Hamilelik boyunca normalde doktorlar ister ama benimki istemedi tüm kan değerlerini istiyor ilk etapta.Sonra 2'li test - 4'lü test-şeker ölçümü ve 6.ayda da bir ultrasona giriyosun ama o ultrasonda zaten özel sigorta geçmiyor.

eger SSK'dan varsa medipol hastanesinde geçer ve hamilelik ile ilgili testleri SSK'dan da geçirebilirsin..

ama en iyisimi dogum için fiyatı direk medipol'den al.[/QUOTE]

ykb'den sigorta yaptırdığım için ? ilk mesajıma bakarsanız konuyu görebilirsiniz

ykb'den sigorta yaptırdığım için ? ilk mesajıma bakarsanız konuyu görebilirsiniz

Merhaba;

Bende yapı kredi sigorta kullanıyorum ancak bizim poliçemiz Koç Holding çalışanları için olan Vakıf Poliçesi o yüzden sanırım teminatları dışarıda yapılan poliçelere göre biraz düşük örneğin ben Kadıköy şifa hastanesine gidiyordum orada normal doğum 4500 liraydı ve poliçem bunun 2700 lirasını karışılıyordu sezeryan ise 4600 liraydı poliçem yine bunun 5000 liraya kadar olan kısmının %80 ini karşılıyordu,yani en iyi sonucu hastane ne giderek fiyatın ne olduğunu öğreneceksin sonra da ykb ye telefon açıp bu fiyatın ne kadarını karşıladığını soracaksın,umarım herşey istediğin gibi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…