yapayalnız kaldım, hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum, bitmiş haldeyim....

keske ama ogun beni evine zorla birlikte olmaya calismisti yoksa evine gelirim falan demisti bende o sinirle gittim dagittim

ne cesaret buna kalkisiyor bu adam?
elinde goruntuleriniz filan mi var da bu sizle zorla birlikte olmaktan haya etmiyor.
bastan beri mi bu sekilde ilerledi iliski?
bu sebeple bile sikayet etseniz canini okursunuz.
santajla alikoyma,cinsel istismardan yargilatin pisligi.

sen gerı planda durdukca cevrendekı ınsanlar da karsındakının haklı oldugunu dusunebilir.Gidin hukuki yolla hakkınızı arayın..Söylediklerini kanıtlayabilecek birşeyi yoksa eğer.. Üzerine gidin bu işin.. Arkadaşlarınıza da resti çekin.. Kendinize bunu yapılmasına müsade etmeyin.

Okul bitince bir daha hiç birinin yüzünü görmeyeceksin, arkadaşlarını takma kafana..

Amcalarının da elbet çoluğu çocuğu vardır nasıl böyle rahat konuşuyorlar anlamıyorum. Bunca büyük konuşmaya yarın öbür gün kendi kızları hamile gelin olursa veya oğulları bir kızı hamile bırakırsa hiç şaşırmam.

Zamanla herşey unutulur, kol kırılır yen içinde kalır. Ailene saril, bu günler geçecek. Kendine zarar vermeyi de aklından bile geçirme. Boyle yaparak o adi herife değil sadece annecigine kötülük edersin... bundan sonra senin yapacagin şey hayatini yoluna koymak olsun. Herkesin gıpta ettiği yerlere gelerek o adi herife en güzel cevabı verebilirsin...

Canim o kadar uzuldum ki.ne kadar igrenc bir insanmis o.keske yaptiklarinincezasini cekebilse.ben de birseyler yaptim diyorsun ama bak evini dagitma sevmbebin de belli.becerikli bir avukat halleder bence

Sıfırdan başla arkadaşlarım dediklerin seni dinlemeden karara vardılarsa arkadaşın değillermiş kurtulman iyi olmuş sürekli şu niye böyle yaptı bu neden böyle dedi diye düşünüp boşu boşuna kendini yeme kimse umursamıcak emin ol kendini düşün herşeyi herkesi unut

gecmişte,onun evinde sorun çıkarman hiç iyi olmamış. ne demek saldırdım,evini dağıttım.komşular gördü. neden yaptınız bunu?sebep ne?
bunu duyunca; saldırgan,sinir krizleri geçiren problemli bir insan profili çiziyorsunuz sizi hiç tanımayanların gözünde bile. arkadaş çevresinin de sizi hatalı bulması normal geliyor.
adamın yaptıklarını asla dogru yada haklı bulmuyorum. bence bu kadar rezillik oldu madem verin mahkemeye.

yalnız değilsin. o arkadaşlarınında nasıl insanlar olduğunu anlamış oldun. biraz zaman geçtikten sonra bunlara mı üzülmüşüm diyip kızacaksın kendine . kaybettiğin hiç bişi yok, hem o pislik insan müsveddesinden kurtuldun hem de arkadaşım dediğin insanların gerçek yüzünü gördün yani aslında kazandın bir nevi.

Bos ver insaniz neler yasiyoruz nelr goruyoruz gun geliyor hepsi unutuluyot ysralarimiz iylesiyor. Saglam dur cesur ol hersey lehine doner ustelik boylr arkadaslarmi olurmus hepsini tanimis oldun hayatindaki fazlaliklardan kurtuldun..

Buna benzer bir olayı yasadım bende canım. Cok zor insanlar tarafından haksız yere yargılanmak. Sana tavsiye edebileceğim tek sey ailene sarıl sakın onlardan uzak tutma kendini. Akrabalar ve arkadasların canı cehenneme. En zor gununde seni yanlız bırakmayacak tek senin ailendir. İnsanın basına gelmeyecek sey yok bu dunyada. Ama herkes birşeyleri yargılarken bir gun benimde basıma gelebilir diye hic düşünmez. Bence avukatla felan hic ugrasma bu senin psikolojini daha cok bozacak. Sen kalbini ferah tut unutma inan ki bu dunyada ilahi adalet diye bir guc var ki her turlu gucun ustunde. Ve kimse yaşattığını yasamadan ölmeyecek. Buna tum kalbninle inan ve anneciginden ayrılma.

durumlarımız aynı değil ama benzeştiği yerler var. 6 yıllık beraberliğimi bitirdiğimde, üşenmeyip kapı kapı dolaşıp bütün eş dost çevreme beni kötüleyecek tarzda ( ahlakla alakalı değil ama, ayrılıkta ben suçluymuşum o pür-i pakmış.çok acı çekiyormuş.ben resmen yarı yolda bırakmışım gibi) yorumlar yaptı. Kapı dışarı çıkamıyordum karşıma çıkıyordu.Telefonumu kapattım, sosyal hesaplarımı dondurdum ve uzun bir süre evden dışarı çıkmadım.Arkadaşlarımla ilişkiyi kestim, çünkü nasıl acındırıyorsa kendini bana selam veren bak işte çocuk kötü halde diye başlıyordu konuşmaya. İftiralar, dedikodular aldı başını gitti. Ve bir şey diyeyim mi cevap alamayınca daha çok kudurdular.Sonuç: Ölmedim bitmedim, bir başıma çok daha sağlam bir hayat inşaa ettim kendime.Daha sağlam bir çevrem oldu.

öyle yapmaya calısıyorum ama dusunsenıze ya kac yıllık dostum sandıgınız ınsanlar sıze sormadan boyle sızı kotu bılse

of of o kadar zor kı elımden bırseyde gelmıyor, gercekten aıleden gerısı yalanmıs akrabalarım bıle bır cahıllıkmıs yapmıs bu kız ama bu nasıl erkek demedı ya ona yanarım yazıklar olsun hepsıne...

of of umarım bende bır an once sızın gıbı toparlarım ve aynen ıkı hafta oldu ben ne afım attım dısarı ne balkona cıktım, hesaplarımı sıldım hattımı degıstırdım kaşımı bıyıgımı bıle ıkı haftadır ellemedım bıtık haldeyım resmen...

Nasıl anlattıysa artık herkesi inandırmış kendine. Sen takma arkadaslarını sana ailenden baska kimseden hayır gelmez cnm

imkanın varsa bi işe gir. çevrenden tamamen uzaklaş. kendine odaklan. spor yap, yürüyüş yap. tüm vaktini kendin bişeyler yaparak değerlendir. şu psokolojiden kurtul artık.
iş düşünüyorum bıraz daha toparlıım okul donemı bakacagım ama inanın kalkıp balkona bıle cıkmak cok zor gelıyor

ay delirdin mi ya saçmalama. git elne bi cımbız bi ayna al. bak kendine. eminim daha iyi hissedersin.

evet okuyorum okuldada dostum kalmadı herkes benım acımasız bırı oldugumu onu kullandıgımı dusunuyor herkes iğrencleşmıs cevremdekı

öyle yapmaya calısıyorum ama dusunsenıze ya kac yıllık dostum sandıgınız ınsanlar sıze sormadan boyle sızı kotu bılse
dostu mostu boşver sen.
ne destek görecektin ki böylesi çetrefilli bir durumda.
ailenle aranı düzeltmeye bak.
eski hatalarını tekrarlama.
okulunu bitirmeye odaklan.
elbet sular durulacak,hayatına kaldığın yerden devam edeceksin.
dramatize etme artık daha fazla.
kalk silkelen.
hata senin hatan.
sonuçları da bu oldu.
bundan sonrasında akıllı ol

tesekkur ederım yazdıklarınızı okumak bıle benı ıyı hıssettırdı bıraz olsun, su gunler bır an önce gecse eskısı gıbı nefes alsam keske tek ıhtıyacım huzur su gunlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…