- 12 Ağustos 2016
- 152
- 131
- 18
- 37
- Konu Sahibi bayanpukina
-
keske ama ogun beni evine zorla birlikte olmaya calismisti yoksa evine gelirim falan demisti bende o sinirle gittim dagittim
O kadar kötü bir haldeyim ki günlerdir.... O pislik eski sevgilim onunla barışmak istemediğim için aileme gidip kııznızla sevıstım sunu bunu yaptık gıbı bınlerce sey anlattı amcamlara kadar ulaşmıs hemde... bunları yapmadan once bana gecen sene aldıgı gullerı ıstedı bende yok dedım bu sefer parasını ıstedı bu gıbı ığrenclıkler soyledı falan ben artık dayanamayacak noktaya geldım ve ne olacaksa olsun dedım oldu da... Ben kendime zarar verme noktasına geldım evde sınır krızı gecırırken yıgılmışım yere... tansıyonum 6ya 4 e duşmustu sonra 15 lere cıktı ıkı gunumuz hastanelerde gectı ve annemler bu yuzden ustume gelmedi çok fazla. Sonra bu terbıyesız yasadığım bınaya gelipde laflar cıkarmış, annem falan mahvoldu üzüntüden(babam hayatta degıl bu pıslıgı dovecek bırı yok aılemde amcamlar falanda bana yapmasaydın oyle şeyler dedı hepsı kenara gectı) bu pislik insana bende hakaretler ettim falan evini dagıtmıstım eskıdende baya komsular zor kapıyı acıp onu elımden almıslardı falan gıbı seyler var dıye ondan sıkayetcı olmadan once bır avukatla konustum ve bende adlı paracezasına carptırılırım dıye artık sıkayet etmektende vazgectım. Zaten olan oldu herkes ogrendi, buradan sonrası asıl mesele:benim tüm arkadaslarıma neler dedıyse herkes onu haklı bulmuş, kendini madur aşık bırı olarak göstermiş kendini acındırmıs, bır aydır selectra ıcıyorum arkadaslarım bılıyorlar ve arkadaslarıma bu kız ılaclardan böyle şızofrenı gını dusunuyor deyıp durmus arkadaslarım bana bu yalanların yuzunden senınle artık görüşmek istemiyoruz dedıler, bunlar nasıl ınsanlar ya hakkımı hıcbırıne helal etmıyorum, bana bunları dıyen ınsanlarada kalkıp olanları kanıtlamaya calışmadım bır senedır halımı nasıl goremedıler tehtıdle zorla sevgılı oldum hayatımı mahvettı ve benım abarttıgımı kendımı acındırdıgımı dusunuyorlarmıs benle görüşmeyeceklermiş ben yalancıymısım ya nolur soyleyın ben bunları mı hakettım dayanamıyorum resmen ölü gibiyim evin içinde annemle kardesımle goz goze bıle gelmeye utanıyorum destek olacak kımsem yok hayatta bırbasıma kaldım....
Buna benzer bir olayı yasadım bende canım. Cok zor insanlar tarafından haksız yere yargılanmak. Sana tavsiye edebileceğim tek sey ailene sarıl sakın onlardan uzak tutma kendini. Akrabalar ve arkadasların canı cehenneme. En zor gununde seni yanlız bırakmayacak tek senin ailendir. İnsanın basına gelmeyecek sey yok bu dunyada. Ama herkes birşeyleri yargılarken bir gun benimde basıma gelebilir diye hic düşünmez. Bence avukatla felan hic ugrasma bu senin psikolojini daha cok bozacak. Sen kalbini ferah tut unutma inan ki bu dunyada ilahi adalet diye bir guc var ki her turlu gucun ustunde. Ve kimse yaşattığını yasamadan ölmeyecek. Buna tum kalbninle inan ve anneciginden ayrılma.O kadar kötü bir haldeyim ki günlerdir.... O pislik eski sevgilim onunla barışmak istemediğim için aileme gidip kııznızla sevıstım sunu bunu yaptık gıbı bınlerce sey anlattı amcamlara kadar ulaşmıs hemde... bunları yapmadan once bana gecen sene aldıgı gullerı ıstedı bende yok dedım bu sefer parasını ıstedı bu gıbı ığrenclıkler soyledı falan ben artık dayanamayacak noktaya geldım ve ne olacaksa olsun dedım oldu da... Ben kendime zarar verme noktasına geldım evde sınır krızı gecırırken yıgılmışım yere... tansıyonum 6ya 4 e duşmustu sonra 15 lere cıktı ıkı gunumuz hastanelerde gectı ve annemler bu yuzden ustume gelmedi çok fazla. Sonra bu terbıyesız yasadığım bınaya gelipde laflar cıkarmış, annem falan mahvoldu üzüntüden(babam hayatta degıl bu pıslıgı dovecek bırı yok aılemde amcamlar falanda bana yapmasaydın oyle şeyler dedı hepsı kenara gectı) bu pislik insana bende hakaretler ettim falan evini dagıtmıstım eskıdende baya komsular zor kapıyı acıp onu elımden almıslardı falan gıbı seyler var dıye ondan sıkayetcı olmadan once bır avukatla konustum ve bende adlı paracezasına carptırılırım dıye artık sıkayet etmektende vazgectım. Zaten olan oldu herkes ogrendi, buradan sonrası asıl mesele:benim tüm arkadaslarıma neler dedıyse herkes onu haklı bulmuş, kendini madur aşık bırı olarak göstermiş kendini acındırmıs, bır aydır selectra ıcıyorum arkadaslarım bılıyorlar ve arkadaslarıma bu kız ılaclardan böyle şızofrenı gını dusunuyor deyıp durmus arkadaslarım bana bu yalanların yuzunden senınle artık görüşmek istemiyoruz dedıler, bunlar nasıl ınsanlar ya hakkımı hıcbırıne helal etmıyorum, bana bunları dıyen ınsanlarada kalkıp olanları kanıtlamaya calışmadım bır senedır halımı nasıl goremedıler tehtıdle zorla sevgılı oldum hayatımı mahvettı ve benım abarttıgımı kendımı acındırdıgımı dusunuyorlarmıs benle görüşmeyeceklermiş ben yalancıymısım ya nolur soyleyın ben bunları mı hakettım dayanamıyorum resmen ölü gibiyim evin içinde annemle kardesımle goz goze bıle gelmeye utanıyorum destek olacak kımsem yok hayatta bırbasıma kaldım....
öyle yapmaya calısıyorum ama dusunsenıze ya kac yıllık dostum sandıgınız ınsanlar sıze sormadan boyle sızı kotu bılseAyrıldıktan sonra yaşadıklarınızı ailene ifşa etmesi çok terbiyesizce bi hareket olmuş.
Ne olursa olsun hakkını savunmalısın
Ayrıca senin ailenden başka kimseye hesap verme ya da açıklama gibi bir zorunluluğun yok. Arkadaslarını kafaya takma cnm
of of o kadar zor kı elımden bırseyde gelmıyor, gercekten aıleden gerısı yalanmıs akrabalarım bıle bır cahıllıkmıs yapmıs bu kız ama bu nasıl erkek demedı ya ona yanarım yazıklar olsun hepsıne...Buna benzer bir olayı yasadım bende canım. Cok zor insanlar tarafından haksız yere yargılanmak. Sana tavsiye edebileceğim tek sey ailene sarıl sakın onlardan uzak tutma kendini. Akrabalar ve arkadasların canı cehenneme. En zor gununde seni yanlız bırakmayacak tek senin ailendir. İnsanın basına gelmeyecek sey yok bu dunyada. Ama herkes birşeyleri yargılarken bir gun benimde basıma gelebilir diye hic düşünmez. Bence avukatla felan hic ugrasma bu senin psikolojini daha cok bozacak. Sen kalbini ferah tut unutma inan ki bu dunyada ilahi adalet diye bir guc var ki her turlu gucun ustunde. Ve kimse yaşattığını yasamadan ölmeyecek. Buna tum kalbninle inan ve anneciginden ayrılma.
of of umarım bende bır an once sızın gıbı toparlarım ve aynen ıkı hafta oldu ben ne afım attım dısarı ne balkona cıktım, hesaplarımı sıldım hattımı degıstırdım kaşımı bıyıgımı bıle ıkı haftadır ellemedım bıtık haldeyım resmen...durumlarımız aynı değil ama benzeştiği yerler var. 6 yıllık beraberliğimi bitirdiğimde, üşenmeyip kapı kapı dolaşıp bütün eş dost çevreme beni kötüleyecek tarzda ( ahlakla alakalı değil ama, ayrılıkta ben suçluymuşum o pür-i pakmış.çok acı çekiyormuş.ben resmen yarı yolda bırakmışım gibi) yorumlar yaptı. Kapı dışarı çıkamıyordum karşıma çıkıyordu.Telefonumu kapattım, sosyal hesaplarımı dondurdum ve uzun bir süre evden dışarı çıkmadım.Arkadaşlarımla ilişkiyi kestim, çünkü nasıl acındırıyorsa kendini bana selam veren bak işte çocuk kötü halde diye başlıyordu konuşmaya. İftiralar, dedikodular aldı başını gitti. Ve bir şey diyeyim mi cevap alamayınca daha çok kudurdular.Sonuç: Ölmedim bitmedim, bir başıma çok daha sağlam bir hayat inşaa ettim kendime.Daha sağlam bir çevrem oldu.
iş düşünüyorum bıraz daha toparlıım okul donemı bakacagım ama inanın kalkıp balkona bıle cıkmak cok zor gelıyorimkanın varsa bi işe gir. çevrenden tamamen uzaklaş. kendine odaklan. spor yap, yürüyüş yap. tüm vaktini kendin bişeyler yaparak değerlendir. şu psokolojiden kurtul artık.
gercektende öyleymış ınsanın tek dostu aılesıymısNasıl anlattıysa artık herkesi inandırmış kendine. Sen takma arkadaslarını sana ailenden baska kimseden hayır gelmez cnm
of of umarım bende bır an once sızın gıbı toparlarım ve aynen ıkı hafta oldu ben ne afım attım dısarı ne balkona cıktım, hesaplarımı sıldım hattımı degıstırdım kaşımı bıyıgımı bıle ıkı haftadır ellemedım bıtık haldeyım resmen...
evet okuyorum okuldada dostum kalmadı herkes benım acımasız bırı oldugumu onu kullandıgımı dusunuyor herkes iğrencleşmıs cevremdekıya siz üniversite okumuyo muydunuz? ne kadar gerizekalı arkadaşlarınız varmış. yok senle konuşmiycaz bilmem ne. hepsini boşverin .o okul bi gün bitecek. asıl hayat sonrasında başlıyor. sizin hiç birine ihtiyacınız yok.
dostu mostu boşver sen.öyle yapmaya calısıyorum ama dusunsenıze ya kac yıllık dostum sandıgınız ınsanlar sıze sormadan boyle sızı kotu bılse
tesekkur ederım yazdıklarınızı okumak bıle benı ıyı hıssettırdı bıraz olsun, su gunler bır an önce gecse eskısı gıbı nefes alsam keske tek ıhtıyacım huzur su gunlerdeKonularını hep takip ettim, yorum yaptım mı hatırlamıyorum ama :) Şimdi önce seni bir güzel azarlamak istiyorum. Neden sürekli yalnız olduğundan, rezil olduğundan, mahvolduğundan bahsediyorsun. Bak yaşın daha çok genç, ve şunu unutma ki sen hata yapmadın. Hatalı taraf sen değilsin, önce bunu kabul et kafanda. İlk zamanlar sevmiş güvenmiş ve isteyerek özel şeyler yaşamış olabilirsin. Yaşadığın şeylerin doğruluğu yada yanlışlığı kişilere göre değişse de, sevmek ve teslim olmak hata değildir. Asıl yanlış olan, senin güveninin kullanmak ve yaşanan özel şeyleri başkaları ile paylaşmaktır. Adam gibi adam, değil sevgilisiyle ,para karşılığı yattığı kadınla bile yaşadıklarını ulu orta anlatmaz. O yüzden kendini suçlamaktan vazgeç.
Bu zamana kadar neden dava açmadın? Hadi dava açmadın, neden savcılığa şikayet etmedin? Tehdit, hakaret, kişisel haklara saldırı, özel hayatın gizliliğine saldırı.......Kim bilir olayların detaylarında daha neler neler...
Ayağa kalk, dimdik dur bakalım. Ne oluyor hemen öyle pes etmeler, mahvoldumlar, rezil oldumlar...Hayatta kimse yalnız değildir, Allah hiç bir kulunu yalnız bırakmaz.
O sözde arkadaşlarına gelince, bırak konuşmasınlar...Çok mu lazım sanki onlar gibi insanlar sana. Kendileri neler yaşıyor biliyor musun? İki insan arasında yaşanan özel şeyleri marifetmiş gibi ulu orta anlatan adama ! hak verip seninle konuşmayan insanlardan sana hayır gelmez zaten.
Kendine sarıl lütfen, derslerine, okuluna...Mümkünse okulla beraber yürütebileceğin bir iş bul. Ve sakın ama sakın kendinde hata arama, yanlış olan asla sen değilsin. Annene sarıl, bir anne evladını asla yalnız bırakmaz. Ağlamayı bırak artık, dizlerini dövmeyi de, hayata dön. İnan bana hayat akıp gidecek, yaşananlar unutulacak , herkes devam ederken yaşama sen ağlanarak, dövünerek geçirme bugünleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?