- 29 Mayıs 2018
- 194
- -53
- 88
- 26
- Konu Sahibi Busra54Nur
-
Merhabalar.Kendiniz bir iş kurmayı ya da ise girmeyi dusundunuz mu ? Çünkü evde insan durdukça başka şeylere sarmaya basliyor.Bos kalmak aslında güzel bir şey değil.Iyi aksamlar kizlar ben.5 senelik evliyim 1 tane kızım var.Evlenirken merkezden imçeye tasındik esimin işi ilceye yakındı.Bu zamana kadar dogru duzgun cevrem olamadı.Komşulardan kimseyle görüşmüyoruz anlaştığım 2 3 kişi var. Fakat ne evlerine gidebiliyorum (aradığımda telefona bakmiyolar) ne de çağırdığında geliyorlar.3 tane arkadaşım var merkezde (40 dk lik yol) ama uzak ve esim cocukla kimsenin evine gitmemi istemiyor. Ustune arabamiz da yok ve wsimin telefonu ve televizyonu bozuldu ustune kyk borcumu oduyor adam bize baya bir maddi kazik girecek. Gercekten bunaldim. Sadece evladim icin yasiyorum yoksa yasamak boş geliyor. Ne yapacağım.
3 tane arkadaşım var merkezde (40 dk lik yol) ama uzak ve esim cocukla kimsenin evine gitmemi istemiyor.
Eşimle evlendiğimde zamanlar iş yeri arkadaşlarının aileleriyle tanışmak istedigimi söyledim o da çok çevresi olmadığını arkadaşlarının da evli olmadığını soylemisti.Kizimi seneye kreşe yazdırırken belki çevrem genişler 3.5 yaşındaki çocuğumun oynayabileceği arkadaşı yok maalesef.Kurs meselesi de bu yüzden sıkıntılı.Komsulatimi kapılarına kadar gidip eve davet ettiğimde de gelmiyorlar bahaneler üretiyorlar gitmek istesem çağırmak istesem telefonlar acilmiyor çat kapı gitsem olmuyor.Berbat hissediyorumCevre edinebilirsiniz. Cocugunuzun okulundaki velilerle mesrla. Ille apartmandakiler olmasi sart degil. Esinizin is yerindeki arkadaslari ile ailece gorusebilirsiniz. Ne biliyim orgu orebilirsiniz, kitap okuyabilirsiniz, ahsap boyayabilirsiniz, is arayabilirsiniz, evde cocuk bakip aile butcesine katkida bulunabilirsiniz. Nelerden hoslaniyorsunuz bilmiyorum ki, insan isterse yapacak seyler bulur.
Bilmiyorum ama şunu biliyorum çocuk doğduğundan beri beni çocukla yalniz il merkezine (anneme gitmek dışında)yollamadı cocugu bırakıp gitsem yine tatava yapiyorArkadaşlarinizla gorusmenizi neden istemiyor?
Çocukla gidence ne oluyormuş ki?
İş bitmiyor ama insan arada başka bir insan görüp dertleşmek ve insan ağırlamak istiyor.Evde çocukla sıkılınmaz ki. Benim hiç iş bitmiyor
Ben zaten çalışmaya razıydım hatta arkadas hastaneye seni sokabilirim tanıdığım var dedim eşime sordum maaşım yetiyor senin çalışmaya ihtiyacım yok çocuğa bak yeter dedi.Yoksa adama niye ödeyelim borcİşe girin. Üniversitedeki borcunuzu neden eşiniz ödesin ki
Esim razı gelmiyor kaç kere iş ayağıma kadar geldi (evde hastabakiciligina kadar) ama geri tepmek zorunda kaldimKızınız iki yaşından büyükse kreşe verin ve işe girin
Elimi nereye atsam kuruyor öyle uğursuz negatif bir insanım network yapmayı bile denedim ama seviye atlayamadimMerhabalar.Kendiniz bir iş kurmayı ya da ise girmeyi dusundunuz mu ? Çünkü evde insan durdukça başka şeylere sarmaya basliyor.Bos kalmak aslında güzel bir şey değil.
Çalışmak için eşinizden izin almanıza gerek yok ki siz bir bireysiniz. O çalışmak için sizden izin mi alıyor sanki?Esim razı gelmiyor kaç kere iş ayağıma kadar geldi (evde hastabakiciligina kadar) ama geri tepmek zorunda kaldim
Annenizi görmeye yollamamak nedir ve siz bunu nasıl normal görüyorsunuz yıl 2022 üstelik? Adam sizi eve köle yapmış siz de hiç ses etmiyorsunuz. Bu gidişata izin verirseniz ömür boyu yapayalnız kalacaksınız hiç akraba komşu arkadaş olmadan.Bilmiyorum ama şunu biliyorum çocuk doğduğundan beri beni çocukla yalniz il merkezine (anneme gitmek dışında)yollamadı cocugu bırakıp gitsem yine tatava yapiyor
Ee onun ödemeye başlama tarihi var. Mezun olduktan 3 sene sonra sanırım.Ben zaten çalışmaya razıydım hatta arkadas hastaneye seni sokabilirim tanıdığım var dedim eşime sordum maaşım yetiyor senin çalışmaya ihtiyacım yok çocuğa bak yeter dedi.Yoksa adama niye ödeyelim borc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?