• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapay rahim ile tüp bebek tedaviyle hamile kalan varmı?

2009Papatya

Cennet kuşum Keremim
Kayıtlı Üye
17 Mart 2009
550
2
96
45
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Yapay rahim ile tüp bebek yaptırıp hamile kalan varmı?
Varsa hangi hastane hangi doktorda tedavi sürecinden bahsedebilirmisiniz?
Ben 3 başarısız tüp bebek , 1 başarılı tüp bebek fakat 27 haftada düşük ile sonuçlanan ve şimdi de uygulanmak istenen yapay rahim uygulaması ile tüp bebek denemesi yapacağız.
Ancak hangi merkezde olması konusunda kararsızım.Yapay rahim konusu deneyimli embriolog tarafından yapılması lazımmış..
Tavsiye de bulunacak arkadaşlar varsa sevinirirm...
Tşk.

canım yapay rahimden kastın co-cultur sanırım..geçen sene denemiştim bu yöntemi başarısız 3 tüpebek deneyimim vardı,doktorum bu yöntemi kendisi önerdi...eşimle hemen kabul ettik....gerçi kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı..bu bile başarıydı benim için oyüzden bu yönteme çok güveniyorum..eğer denemek istiyorsan memoriali tavsiye ederim ama üniversite hastaneleri bu yöntemi ücretsiz uguluyorlarmış bu da kulağında olsun..

selam

bende co culture icin parca alindi bile
adetim geldiginde tedaviye baslicaz bu bizim 7 deneme olacak allahin izniyle
biz memoriali sectik ama almanyadan bircok kisi brüksele gitti.
bunlardan hepsi cok deneme yapti ve tek orda bu yöntemle hamile kaldi
memorial fiyat konusunda brükselden daha uygun du diye orayi sectik biz...
ve sanirim emin ellerdeyiz. doktorumuz hale hanim

hepimize hayirlisi

canım yapay rahimden kastın co-cultur sanırım..geçen sene denemiştim bu yöntemi başarısız 3 tüpebek deneyimim vardı,doktorum bu yöntemi kendisi önerdi...eşimle hemen kabul ettik....gerçi kimyasal gebelikle sonuçlanmıştı..bu bile başarıydı benim için oyüzden bu yönteme çok güveniyorum..eğer denemek istiyorsan memoriali tavsiye ederim ama üniversite hastaneleri bu yöntemi ücretsiz uguluyorlarmış bu da kulağında olsun..

çok tşk ederim cevabın için.evet bahsetmek istediğim co culture.Memorialda bu işlem size kaça mal oldu?Tüp bebek fiyatıda ayrı sanırım...Toplam ne kadar verdiniz? Doktorunuz kimdi?

selam

bende co culture icin parca alindi bile
adetim geldiginde tedaviye baslicaz bu bizim 7 deneme olacak allahin izniyle
biz memoriali sectik ama almanyadan bircok kisi brüksele gitti.
bunlardan hepsi cok deneme yapti ve tek orda bu yöntemle hamile kaldi
memorial fiyat konusunda brükselden daha uygun du diye orayi sectik biz...
ve sanirim emin ellerdeyiz. doktorumuz hale hanim

hepimize hayirlisi

Tşk ederim cevabınız için.Bende brükseli internetten araştırdım ve sanırım fiyatları çok yüksek ama önemli olan herşeyden önce tutma oranları.Benim şuanki doktorum Medicana Beyllikdüzü ve burda tüp bebek fiyatları çok uygun.Ama acaba co culture ile başarı şanslarını bilmiyorum...
Merkez araştırmak karar vermek çok zor..Hale hn dan menunmusunuz?
Sizin ücretiniz ne tuttu? Paylaşırsanız sevinirirm..

evet co coltur yöntemini denemiştim..hamilelik elde etmiştik..kocaeli tıpta..kocaeli tıp ile memorial hastanesinin hücre kültürü histologları aynı...1 milyar almışlardı bizden bu işlem için..ikiz hamileliğim oldu..

Son düzenleme:
evet co coltur yöntemini denemiştim..hamilelik elde etmiştik..kocaeli tıpta..kocaeli tıp ile memorial hastanesinin hücre kültürü histologları aynı...1 milyar almışlardı bizden bu işlem için..ikiz hamileliğim oldu..

çok tşk ederim cevabınız için.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizi allah analı babalı büyütsün..
Peki sizden rica etsem bana tedaviniz hakkında bilgi verirmisiniz?
Sizdeki sorunda kötü yada yavaş gelişen embriolarınızmıydı?
Bende ki sorun.Yumurta toplam adetleri çok iyi 29 , 29 , 17 (3 tüp bebek deneme) ancak döllenen yumurta 20 / 8 adet embrio , 15 / 5 adet embrio 2.kalite , 16 / 9 adet embrio ama 4.günde sadece 2 tane 2.kalite embrio.
Ben bu denemelerimde 1 kez hamile kaldım ancak 27 haftalık bebeğimi kaybettim.
Şimdi ise doktorum co culture ile tekrar deniyelim dedi çünkü embroların gelişmelerinde yavaşlık durma noktası ve iyi kalitede oluşmuyor.Her denemede dondurulmuş kalmıyor.

Şimdi bu konu üzerinde araştırıyorum ve istanbulda olduğumdan burda yapan merkezlere bakıyorum..
Bilgi verirseniz sevinirim

çok tşk ederim cevabınız için.Öncelikle hayırlı uğurlu olsun bebeklerinizi allah analı babalı büyütsün..
Bende ki sorun.Yumurta toplam adetleri çok iyi 29 , 29 , 17 (3 tüp bebek deneme) ancak döllenen yumurta 20 / 8 adet embrio , 15 / 5 adet embrio 2.kalite , 16 / 9 adet embrio ama 4.günde sadece 2 tane 2.kalite embrio.
Şimdi ise doktorum co culture ile tekrar deniyelim dedi çünkü embroların gelişmelerinde yavaşlık durma noktası ve iyi kalitede oluşmuyor.Her denemede dondurulmuş kalmıyor.

Şimdi bu konu üzerinde araştırıyorum ve istanbulda olduğumdan burda yapan merkezlere bakıyorum..

gülüm bebegini kaybettigin icin cok üzüldüm
gecmis olsun size...
ben hale hanimdan cok memnun kaldim
bizim icin cok zaman yirdi sag olsun..bütün raporlari tek tek inceledi.
ultrasyon yaparkene de baya uzun zaman ayirdi.isine cok tutkun belli
memorial da ko kultür icin 650 euro verdik
tedavi icin de sanirim 1900 euro verecez..
evet haklisin, sonuc önemli--ama biz maddi (ve manevi) baya bi yiprandik.
iki merkez de hemen hemen basari orani ayni diye biz memoriali sectik.
sen gene sanslisin , istanbulda kaliyorsunuz..

öptüm

canım ilk denememde yapıldı co cultur..ama 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim ikizlerimi..dondurulmuş falan yoktu,revervim azdı zaten..1 sene sonra co cultur denemeden tekrar ikizlere hamile kaldım..27 haftalık kaybınızın co culturle alakası olduğunu sanmıyorum..Allah inşallah tekrar hamilelik nasib eder..co cultur sadece hücrelerin daha çabuk bölünmesine yardım ediyor..dölleme işlemi labratuvarlarda kullandıkları normal inhibatorlerin içinde oluyor..döllenip 2 ye bölünenleri co cultur kaplarının içine koyuyorlar...

Son düzenleme:
co culturden ziyade tekrar hamile kaldığınızda takiplerinizi riskli gebelik uzmanı ile yapmanızı yavsiye ederim..

gülüm bebegini kaybettigin icin cok üzüldüm
gecmis olsun size...
ben hale hanimdan cok memnun kaldim
bizim icin cok zaman yirdi sag olsun..bütün raporlari tek tek inceledi.
ultrasyon yaparkene de baya uzun zaman ayirdi.isine cok tutkun belli
memorial da ko kultür icin 650 euro verdik
tedavi icin de sanirim 1900 euro verecez..
evet haklisin, sonuc önemli--ama biz maddi (ve manevi) baya bi yiprandik.
iki merkez de hemen hemen basari orani ayni diye biz memoriali sectik.
sen gene sanslisin , istanbulda kaliyorsunuz..

öptüm

tşk ederim allah kimseye vermesin zor bi durum..Verdiğiniz bilgiler için tşk ederim.Bu arada tedaviniz hayırlı uğurlu olsun inşallah bu tedaviniz son olur e sağlıklı bebeklerinizi alırsınız..

canım ilk denememde yapıldı co cultur..ama 18 haftalıkken rahim ağzı yetmezliği nedeniyle kaybettim ikizlerimi..dondurulmuş falan yoktu,revervim azdı zaten..1 sene sonra co cultur denemeden tekrar ikizlere hamile kaldım..27 haftalık kaybınızın co culturle alakası olduğunu sanmıyorum..Allah inşallah tekrar hamilelik nasib eder..co cultur sadece hücrelerin daha çabuk bölünmesine yardım ediyor..dölleme işlemi labratuvarlarda kullandıkları normal inhibatorlerin içinde oluyor..döllenip 2 ye bölünenleri co cultur kaplarının içine koyuyorlar...

Merhaba almina , ben hiç co culture yapmadım normal tüp bebek ile yaptık.Şimdi dokoturum bölünmelerde yaşadığımız sorun nedeniyle co culture de yapalım dedi.Ancak co culture özel embriologlar yapıyormuş.Benim hastanemde dışarıdan özel biri gelip co culture yapacakmış.İşte bende bu işte uzman olanları aramaya çalışıyorum yani gelecek kişi bu hastanede yeterince labortuar ortamı oluşturabilecekmi diye endişe ediyorum

co culturden ziyade tekrar hamile kaldığınızda takiplerinizi riskli gebelik uzmanı ile yapmanızı yavsiye ederim..

verdiğiniz bilgiler için çok tşk ederim..Bunun bende çok farkındayım..Gerçi doktorum beni 2 defa ayrıntılı ultrason için prof yönlendirmişti.Ama bendeki terz kan akımı için birşey yapamadılar.Doğumdan sonra genetik testlerinde kan pıhtılaşma çıktı.Yani bana kan sulandırıcı iğne verselerde belki bebeğimi kaybetmezdim.Bundan sonra ama daha temkinli daha dikkatli olacağım..

canım pıhtılaşma sorunu halledildimi sorun azalır..innohep yapılıyor onun için..aynı sorunu yaşyan çok arkadaş oldu sitede.hepsi de kucaklarına aldılar maşallah..hayırlısı ile senin de olucak..

canım pıhtılaşma sorunu halledildimi sorun azalır..innohep yapılıyor onun için..aynı sorunu yaşyan çok arkadaş oldu sitede.hepsi de kucaklarına aldılar maşallah..hayırlısı ile senin de olucak..

Canım yani benim pıhıtlaşmam için birşey yapmadılar.Bana dr. hamile kalınca kan sulandırıcı iğne kullanicaksın dedi.
Bu bahsetmiş olduğun innohep nedir? İğnemi hap mı? Ve zaman kullanılıyor?
Bilgi verirsen sevinirim..
Amin arkadaşım inşallah inşallah

innohep kan sulandırıcı iğne canım..pıhtılaşmayı önlüyor.kollardan veya bacaklarda yapılıyor. her gün yapılıcak ,hamilelik boyunca..

canım ben 3. denememde hamile kaldım çok şükür bebeklerimi kucağıma aldım. son denememi memorialde yaptırdım co-kültür uygulandı. inanılmaz derecede embriyolarda kalite görüldü ve 5.gün transferi yapıldı. önceki tedavilerimde 2.güne 3 yada 4 orta kalite emriyo kalabiliyordu. bu konuda memorial çok donanımlı bir merkez tavsiye ederim. bende pıhtılaşma sorunuda vardı hamile kaldıktan sonra hergün bir tane kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar. inşallah sende en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın

canım ben 3. denememde hamile kaldım çok şükür bebeklerimi kucağıma aldım. son denememi memorialde yaptırdım co-kültür uygulandı. inanılmaz derecede embriyolarda kalite görüldü ve 5.gün transferi yapıldı. önceki tedavilerimde 2.güne 3 yada 4 orta kalite emriyo kalabiliyordu. bu konuda memorial çok donanımlı bir merkez tavsiye ederim. bende pıhtılaşma sorunuda vardı hamile kaldıktan sonra hergün bir tane kan sulandırıcı iğne kullandım doğuma kadar. inşallah sende en kısa sürede bebeğini kucağına alırsın

canım ya çok sevindim gözün aydın allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.
Canım bana orda tavsiye edeceğin doktor varmı?
Birde bana işlemlerin toplamına ne kadar verdin , yapay rahim tüp bebek vs.Benimle paylaşırsan sevinirim.
Sende benim gibi kötü gelişen embriyo mu vardı? Birde kan pıhtılaşma öylemi?
Bana kullandığın ilaçlarını ve co culture aşamalarından bahsedermisin?
co culture alındıktan sonra ne zaman sonra tüp bebek uygulamaya başlanıyor..
çok sevinirim arkadaşım...

Merhaba benimde 1 negatif tüp bebek denemem var ve yumurta rezervim çok çok az amh ım çok düşük. Yapay rahimle tüp bebek yönetimini ilk kez duydum memnun kaldınız mı ya da neler yaşadınız önerir misiniz bilgi verebilir misiniz lütfen

Back