• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapacağım sürprizi elime yüzüme bulaştırdım. Hakettim mi?

yine bilindik mace konusu
daha dün gibi hatırlıyorum
foruma resmini koymuştun
sıkınıtıdan gözün şişmişti
niye??
bu sorumsuz adamın tatilde seni aramayıp, yalanlar söylemesi yüzünden....
o gün bitti herşey gibi laflar etmiştin sonra barıştık demiştin
yani bu adam seni daha kaç kere üzmeli
yada neden hep üzülen taraf ben oluyorum diye düşünmüyorsun?
alışmış zaten ben herşeyi yaparım ama mace beni bırakmaz, bırakamaz
adamdaki bu özgüveni sen sağlamışsın farkında değilsin...
bir konudada kararlı , dik ol bakalım o zamanda her lafından biri ayrılık oluyor mu??
seni kaybetmekten gerçektn korkan biri olsa ağzına ayrılık lafını almaz...

Soruyorum,ayrılmak istiyorum,seni istemiyorum diyo. Ama biliyorum altında yatan sebep kafasında kurduğu saçmalıklar. Sürprizi söylesemmi acaba diyorum..

Bu cümleyi rahat bi şekilde kuran bi adam için hiç kafanı yorma :ssz:

Yol ver gitsin :kkk:

Bu cümleyi rahat bi şekilde kuran bi adam için hiç kafanı yorma :ssz:

Yol ver gitsin :kkk:
Mace mi yol vericek ?Her seferinde yolu mace alır ama yol vermezzzzzz.
Çünkü mace o çocuğun bağımlısı mace o çocuğun oyuncağı.
Çocukta bu ilişkinin kumandası komutanı yada artık ne diyorsanız ....
Aslında macein konularına yorum yapmak bile gereksiz zira mace gelir konu açar üzülür sıkıntı yapar büyük laflar eder sonra kuyruğu sıkıştırıp paşa paşa komuta edilmek için bi kaç kere daha bırakılmak için aynı şeyleri yaşamak için hooop çocuğa geri döner.
Anlayacağınız bi kısır döngü bu .

söyle sürprizi bence...
barışması için değil pişman olması için söyle...
gerisinide ona bırak ne ara ne sor..,
zaten gelir yakında merak etme....

Bana ayrılmak istediğini söyleyen birine ' :3: :3: ' derim ben :34:

Ama siz alışmışsınız ve alıştırmışsınız herhalde bu duruma

Mace önceki konularını da okumustum
üzgünüm ama bu adam ayrılma niyetinde ufak tefek şeyleri de bahane etmeye çalışıyor
:ssz:

hak etmediniz ama birilerine çok yüz verdiğiniz kesin...
ben ayrıldığınızı düşünmüyorum.

erkek arkadaşınız fazla şımarık, küsmek kızmak yerine ayrıldık demeyi tercih eden rahat umarsız bir insan..
hal böyle olunca da hep kaçan taraf.
siz de nasılsa kovalayan tarafsınız...

bence söylemeye gerek yok, ilk açıklamanızda söylemeniz gerekirdi.
şimdiden sonra söylemek düşünülüp uydurulan bir senaryo gibi gelebilir...
malum bey efendi fazla kasıntı :ssz:

Kendi yediği nanelerden artık kafasında ne kurmuşsa ona inanıyor
Kişi kendinden bilir sonuçta.
Ama birşey diyim mi tencere kapaksınız.
Bu çocuk yaptıkça affedecen biz ayrıl dedikçe sen dahada yapışacan bu artiste

Kızlar uzun süredir foruma giremiyorum. Size bir sorum var. Çünkü en büyük desteği sizlerden gördüm her zaman. Erkek arkadaşımla aramız son zamanlarda oldukça iyiydi. Bugün okulda olan olayı anlatmak istiyorum size. Bir arkadaşım bana çıkışta kuaföre gidelim dedi,ağda için. Tamam dedim,erkek arkadaşımda anladı zaten kuaföre gidicez biz dedim. Tamam gidin dedi. Sonra biz arkadaşımla konuşurken epilasyon cihazından konu açıldı,benim ablam da (ablam dediğim bir kişi) bazı cihazların sahte olduğunu söylemişti,orjinalliğine güvenilirliğine inanırsa gidecekmiş. Her neyse kız bu konuyu açınca bende dedim ki böyle böyle ablam da öyle bir yer arıyordu. Kız da dedi ki o da gelsin hem tanışmış oluruz. Olay buraya kadar tamam.

Bunlar dışında farklı bir konu daha var. Bir fırsat sitesinde 1 günlük bir tatil görmüştüm,konaklama falan.. Benim kredi kartım yok ablama söylemeyi düşünüyordum bugün son günüymüş fırsatın. Okuldayken hem o kızın çağırdığını söylemek için,hani çağırdı ya epilasyon cihazını görmesi için,onu haber verim gel bi bak gibilerinden diye söylemek için,hemde o fırsatı,yani kuponu bana alır mısın demek için aradııım. Erkek arkadaşıma sürpriz yapıcaktım. Bundan o kız arkadaşımın haberi vardı,ama tatil falan demedim şimdi ne düşünür ne eder sonuçta erkek arkadaşım diye,bahsetmedim sadece sürpriz yapıcağımı söyledim.

Her neyse biz bugün lavaboya gidiyoruz sınıfça kız erkek ayrı tabiki :) Yemek yicez ellerimizi yıkamamız gerekti. Bende dedim hazır erkek arkadaşım yanımda yok,dur bi ablamı arim,hem o epilasyon aletini sorim,hemde o kuponu alsın bana. Girdim tuvalete erkek arkadaşımda hemen yanda. Daha tuvalete giderken telle aradım konuşuyorum,sonra tuvalete girdim tel yine kulağımda,o sırada sınıftan başka bi kız arkadaşım "Hadi mace ya telefonla mı konuşulur tuvalette" dedi ben zaten tuvalete değil kuponu söylemek için girdiğimden o şekilde girdim maksat kimsenin duyupta yadırgamaması,aynı şekilde tel kulağımda çıktım,boynuma sıkıştırdım teli,konuşuyorum. Baktım erkek arkadaşım arıyor,kız nasıl bağırmışsa artık çağırdı beni kiminle konuşuyosun tuvalette o kadar önemli ver telefonunu. Anlattım böyle böyle kuaföre gidicez,o yüzden aradım dedim sonuçta epilasyon aletini herkesin için de mi sorim dedim. Tamam dedi o kız arkadaşımda söyledi ben söyledim çağırmasını dedi. Konu kapandı ama bana güvenmedi.

Biz kuaföre gittik,o da eve. Giderken hiç bir şey yok sarıldı etti. Sonra yazmamaya başladı bende dedim yani ben sana telefonu verdim. Numarayı biliyosun,daha ne istiyosun falan yazdım yazdım. Ben ayrılmak istiyorum dedi. Kız arkadaşım da artık az çok tanıdığı için,mace kıskançlığından yapıyor dedi. Haklı... Sürprizi söylemedim. Sizce söylemeli miyim,barışmak için değil,yalnızca pişman olması için. Yoksa zaten hiç bir suçum yok,ne hali varsa görsün mü? Kredi kartı bende,yarın da okul var. Kartı vermek zorundayım. Benimle gelme nasıl gidersen git okula dedi. Gidip kartı verip dönsem mi,hiç gitmesem mi... Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Okuduğunuz için teşekkür ederim..

beni okul yıllarıma götürdün :ssz: ayaklarımızın yere basmadığı, tek kere yaşanılan o güzel yıllar... şimdi okuyunca yüzümde bir gülümseme belirdi de ben de bir olayı böyle devlet meslesi yapmıştım da şimdi anımsadıkça gülüyorum. ne desem bilemedim ki şimdi. tipik 19-20 li yaşların erkeği ve ilişki sorunları. unutulur gider....sen kartı vermekle onun nabzını yoklamayı düşünüyorsun ama ihtiyacı varsa kendi yoklasın seni. kart sende nasıl olsa bir şekilde arıyacak seni. dayanabilirsen bekle canım.

Soruyorum,ayrılmak istiyorum,seni istemiyorum diyo. Ama biliyorum altında yatan sebep kafasında kurduğu saçmalıklar. Sürprizi söylesemmi acaba diyorum..

bu sebepten insan sevgilisini istememezlik yapmaz ki bırak canım erkek arkadaşın fırsat bu fırsat deyip ayrılmak istemiş senden..

Kaç yaşındasın yazdıklarından lise öğrencisi olduğun sonucunu çıkardım.. Bu yaşta erkek arkadaşla tatil !!! Ben tutucu bir insan değilim ama cidden çok yadırgadım. Evlilik takıntılı değilim yalnız lise talebesinin sevgili ile tatile çıkması da çüşş dedirtiyor artık..

Son düzenleme:
Mace mi yol vericek ?Her seferinde yolu mace alır ama yol vermezzzzzz.
Çünkü mace o çocuğun bağımlısı mace o çocuğun oyuncağı.
Çocukta bu ilişkinin kumandası komutanı yada artık ne diyorsanız ....
Aslında macein konularına yorum yapmak bile gereksiz zira mace gelir konu açar üzülür sıkıntı yapar büyük laflar eder sonra kuyruğu sıkıştırıp paşa paşa komuta edilmek için bi kaç kere daha bırakılmak için aynı şeyleri yaşamak için hooop çocuğa geri döner.
Anlayacağınız bi kısır döngü bu .

Bu tarz ilişkileri hiç tasvip etmiyorum.

Daha sevgiliyken çocuk Onu eline geçirmişse vay Onun haline..

Özgüven eksikliği :20:

Büyük konuşmıyım da..

Allah yardım etsin

Ha bi de şunu demeden geçmek istemiyorum ; Bir insanı sadece dış görünüşü için severseniz sonuç bu olur !

bence haketmissiniz , insan kendine once saygi duymaliki karsindakide saygi duysun , askta gurur olmaz ama gurursuz ask hic olmaz, biraz kendinize gelin bence , hosnut mu duyorsunuz ...seven dusunen adam gibi adam ne boyle sacma olaylari sorun yapar ne de sevdigi kadini bu tur uzer ,,,sahte asklarin bahaneleri........................

oohoo bu kadar küçük bir şeyde ben ayrılmak istiyorum ne ya :53: o bence bahane arıyormuş. ver sende neyi varsa, boşver gitsin :19: adam seni başından atmış daha ne diye uzatıyorsun ki

insan çok kızsa bile lafı ayrılığa getirmemeli ki bu olayda çok sinirlenicek bi durum bile yok.
sen ona bi yanlış yapmamışsın gerekli açıklamayı yapmışsın daha ne?
arkadaşlara katılıyorum bahane arıyormuş demek ki.seni istemiyorum ne demek..
bu cocuk seni üzmekten vazgeçmiycek mace.

hemen hemen aynı yaş gruplarındayız sanırım bende 21 yasındayım ama görünen köy klavuz istemiyor bu cocuk sizden ayrılmak için resmen acığınızı kovalıyor sizde hep peşinden gidiyorsunuz. siz napıyorsanız kendinize yapıyorsunuz biz ne desek boş ..

hemen hemen aynı yaş gruplarındayız sanırım bende 21 yasındayım ama görünen köy klavuz istemiyor bu cocuk sizden ayrılmak için resmen acığınızı kovalıyor sizde hep peşinden gidiyorsunuz. siz napıyorsanız kendinize yapıyorsunuz biz ne desek boş ..

Back