Kızlar uzun süredir foruma giremiyorum. Size bir sorum var. Çünkü en büyük desteği sizlerden gördüm her zaman. Erkek arkadaşımla aramız son zamanlarda oldukça iyiydi. Bugün okulda olan olayı anlatmak istiyorum size. Bir arkadaşım bana çıkışta kuaföre gidelim dedi,ağda için. Tamam dedim,erkek arkadaşımda anladı zaten kuaföre gidicez biz dedim. Tamam gidin dedi. Sonra biz arkadaşımla konuşurken epilasyon cihazından konu açıldı,benim ablam da (ablam dediğim bir kişi) bazı cihazların sahte olduğunu söylemişti,orjinalliğine güvenilirliğine inanırsa gidecekmiş. Her neyse kız bu konuyu açınca bende dedim ki böyle böyle ablam da öyle bir yer arıyordu. Kız da dedi ki o da gelsin hem tanışmış oluruz. Olay buraya kadar tamam.
Bunlar dışında farklı bir konu daha var. Bir fırsat sitesinde 1 günlük bir tatil görmüştüm,konaklama falan.. Benim kredi kartım yok ablama söylemeyi düşünüyordum bugün son günüymüş fırsatın. Okuldayken hem o kızın çağırdığını söylemek için,hani çağırdı ya epilasyon cihazını görmesi için,onu haber verim gel bi bak gibilerinden diye söylemek için,hemde o fırsatı,yani kuponu bana alır mısın demek için aradııım. Erkek arkadaşıma sürpriz yapıcaktım. Bundan o kız arkadaşımın haberi vardı,ama tatil falan demedim şimdi ne düşünür ne eder sonuçta erkek arkadaşım diye,bahsetmedim sadece sürpriz yapıcağımı söyledim.
Her neyse biz bugün lavaboya gidiyoruz sınıfça kız erkek ayrı tabiki :) Yemek yicez ellerimizi yıkamamız gerekti. Bende dedim hazır erkek arkadaşım yanımda yok,dur bi ablamı arim,hem o epilasyon aletini sorim,hemde o kuponu alsın bana. Girdim tuvalete erkek arkadaşımda hemen yanda. Daha tuvalete giderken telle aradım konuşuyorum,sonra tuvalete girdim tel yine kulağımda,o sırada sınıftan başka bi kız arkadaşım "Hadi mace ya telefonla mı konuşulur tuvalette" dedi ben zaten tuvalete değil kuponu söylemek için girdiğimden o şekilde girdim maksat kimsenin duyupta yadırgamaması,aynı şekilde tel kulağımda çıktım,boynuma sıkıştırdım teli,konuşuyorum. Baktım erkek arkadaşım arıyor,kız nasıl bağırmışsa artık çağırdı beni kiminle konuşuyosun tuvalette o kadar önemli ver telefonunu. Anlattım böyle böyle kuaföre gidicez,o yüzden aradım dedim sonuçta epilasyon aletini herkesin için de mi sorim dedim. Tamam dedi o kız arkadaşımda söyledi ben söyledim çağırmasını dedi. Konu kapandı ama bana güvenmedi.
Biz kuaföre gittik,o da eve. Giderken hiç bir şey yok sarıldı etti. Sonra yazmamaya başladı bende dedim yani ben sana telefonu verdim. Numarayı biliyosun,daha ne istiyosun falan yazdım yazdım. Ben ayrılmak istiyorum dedi. Kız arkadaşım da artık az çok tanıdığı için,mace kıskançlığından yapıyor dedi. Haklı... Sürprizi söylemedim. Sizce söylemeli miyim,barışmak için değil,yalnızca pişman olması için. Yoksa zaten hiç bir suçum yok,ne hali varsa görsün mü? Kredi kartı bende,yarın da okul var. Kartı vermek zorundayım. Benimle gelme nasıl gidersen git okula dedi. Gidip kartı verip dönsem mi,hiç gitmesem mi... Ne yapmalıyım kafam çok karışık. Okuduğunuz için teşekkür ederim..