YAPABİLDİĞİM TEK DİYET (Ye dur ye diyeti)

Cicekkz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
31 Mart 2019
694
209
Herkese merhaba🤗 daha önce diyet konusunda pek çok başlık açmıştım. Nerdeyse bütün diyetleri denedim kısa süreli kilo verdim ama hep geri aldım genelde şok diyetler olduğu için..Yemek yemeyi çok seviyorum benim ki biraz psikolojik aslında.Genel olarak stresli bir hayatım var rahatlıyorum yemek yerken yapmayı da çok seviyorum yemeyi de..Böyle olunca uzun süreli diyetler yapamıyorum. Daha önce bu diyetten bahsetmiştim aslında. Hatta üni zamanında yapıyordum erimiştim resmen..Şöyle ki bu diyette birgün çok az yiyoruz, ertesi gün serbest oluyor..Bu şekilde kilolar gidene kadar devam ediyoruz. Ertesi gün serbest olduğu için diyet günününe uymak zor olmuyor. Yani tam bana göre mola vererek diyet yapmış oluyoruz...
Ama eskiden çok sağlıksız şeylerle yapardım ben bu diyeti bu yüzden sürdüremezdim...Şimdi toplamda 500kaloriyi geçmeyecek şekilde sabahları meyveli yoğurt,akşamları salata yiyerek yapacağım. Böyle hem sağlıklı oluyor hem diyet günü zor geçmiyor.Ertesi gün serbest olduğu için diyeti bozmuyoruz nasılsa yarın yiyebilirsin canın bisey çekerse motivasyon süper yani👏 bu şekilde kilolar gidene kadar devam edeceğim
Ama önemlisi serbest günlerde yeme atağı geçirip tıka basa yememek...Yani diyette olmayınca normalde nasıl yiyorsan o şekilde yemeye devam etmek....Sonuçta kiloları verdikten sonra oturtman gereken bir yemek düzenin olmalı ki tekrar kiloları almayalım...Bu yemek düzenini serbest günlerde oturtmak gerekiyor
Kimler bana katılır???

Son düzenleme:
Sürdürülebilirliği uzun olmayan bir diyet seçimi.Kalori açığı olusturup spor yaparak destekliyorum ben.Kilo verirken kastan degil de yagdan vermek icin spor şart.Aksam 5 sonrası da yemeyince 1 ay gibi kısa sürede güzel sonuçlar alınıyor.Bu defa geri gelmesin kilolar diyorum ve 777😄

Valla birtek bunu yapabiliyorum canım çok denedim ama olmuyor illa mola vermem gerekiyor. Diyet günü kalori düşük olduğu için baya verdiriyor bu hatta serbest günlerde tıka basa yediğim halde veriyordum ama evet eskiden sürdürememiştim o zamanlar sağlıksız şeylerle yapıyordum şimdi meyveliyoğurt-salata hem doyurucu hem kalorisi düşük şeyler hatta çay,türkkahvesi serbest.Yanında hafif sporda yapılabilir dediğin gibi.. Uzun soluklu diyetleri yapamıyorum bir de acayip iştahlıyım ay seviyorumda yemeyi🤭 ben bundan devam...

Herkese merhaba🤗 daha önce diyet konusunda pek çok başlık açmıştım. Nerdeyse bütün diyetleri denedim kısa süreli kilo verdim ama hep geri aldım genelde şok diyetler olduğu için..Yemek yemeyi çok seviyorum benim ki biraz psikolojik aslında.Genel olarak stresli bir hayatım var rahatlıyorum yemek yerken yapmayı da çok seviyorum yemeyi de..Böyle olunca uzun süreli diyetler yapamıyorum. Daha önce bu diyetten bahsetmiştim aslında. Hatta üni zamanında yapıyordum erimiştim resmen..Şöyle ki bu diyette birgün çok az kalorili şeyler yiyoruz, ertesi gün serbest oluyor..Bu şekilde kilolar gidene kadar devam ediyoruz. Ertesi gün serbest olduğu için diyet günününe uymak zor olmuyor. Yani tam bana göre mola vererek diyet yapmış oluyoruz...
Ama eskiden çok sağlıksız şeylerle yapardım ben bu diyeti bu yüzden sürdüremezdim...Şimdi toplamda 500kaloriyi geçmeyecek şekilde sabahları meyveli yoğurt,akşamları salata yiyerek yapacağım. Böyle hem sağlıklı oluyor hem diyet günü zor geçmiyor.Ertesi gün serbest olduğu için diyeti bozmuyoruz nasılsa yarın yiyebilirsin canın bisey çekerse motivasyon süper yani👏 bu şekilde kilolar gidene kadar devam edeceğim Kimler bana katılır???
Kilo verdiniz mi acaba başlamayı düşünüyorum da

Ne kadar kilo verdiniz acaba yaptığınız süreç boyunca ve neden surduremiyorsun kızz şahsen bana en cazip gelen bu hem diyet günü diğer gün ödül olduğu için kendini motivede ediyorsun

Ne kadar kilo verdiniz acaba yaptığınız süreç boyunca ve neden surduremiyorsun kızz şahsen bana en cazip gelen bu hem diyet günü diğer gün ödül olduğu için kendini motivede ediyorsun
Ya aslında varya sürdürsek bundan iyisi yok aynen valla diğer gün ödül olunca çok rahat yapılıyor. Niye sürdüremiyorum hergün birşey oluyor erteliyorum mesela diyet günü misafir geliyor yada benim çok işim oluyor yapamıyorum ama istikrarlı olsak kesin yapsak süper olur.. Ben üni zamanında yapıyordum 10günde 4-5kg verdiğimi bilirim baya etkili hatta gün içinde yeşilçay fln da içilse daha iyi oluyor.. Bundan başka da diyet yapamıyorum ne zaman başlamayı düsünüyorsun canım birlikte yapalım. Bir de dediğim gibi sabahları meyveliyoğurt akşam salatayla çok daha rahat oluyor. Eskiden çok sağlıksız yapardım zor olurdu.Şimdi kolay ama tam uymak lazım...Yani diyet günü ne olursa olsun bozmasak işe yarıyor

Başladınız mı anlattığınız diyete?
Merhaba tam olarak başlamış sayılmam hep erteledim birgün yaptıysam 1hafta yapmadım🤭 ertelemeden düzenli devam etmek lazım carşamba başlayacağım bu kez düzenli yapacağım inşaallah 🌸 siz ne durumdasınız birlikte baslayalım

Kızzlaaar dün itibariyle başladım çok şükür bu aralar hastayım zor tuttum bozmamak için ama bugün serbest günüm olduğu için uydum diyetime rahatlıkla 🥰 gerçekten en iyisi bu meselâ dün canım patatesli börek çekti bugün yiycem inş. Normalde günlerce süren bir diyete uymak zorunda olsam kesin bozardım. Yarın diyet günüm yarına daha iyi olurum ins daha kolay geçer. Yapmak isteyenler için burdayım,beklerim☺️ bu arada sabahları ballı yoğurt çook iyi oluyor meyveli yoğurt da kullanabilirsiniz öğlen yeşilcay , ikindi de bir türkkahvesi içerseniz iyi olur akşamda salata 🥗 zaten😊

Kızzlaaar dün itibariyle başladım çok şükür bu aralar hastayım zor tuttum bozmamak için ama bugün serbest günüm olduğu için uydum diyetime rahatlıkla 🥰 gerçekten en iyisi bu meselâ dün canım patatesli börek çekti bugün yiycem inş. Normalde günlerce süren bir diyete uymak zorunda olsam kesin bozardım. Yarın diyet günüm yarına daha iyi olurum ins daha kolay geçer. Yapmak isteyenler için burdayım,beklerim☺️ bu arada sabahları ballı yoğurt çook iyi oluyor meyveli yoğurt da kullanabilirsiniz öğlen yeşilcay , ikindi de bir türkkahvesi içerseniz iyi olur akşamda salata 🥗 zaten😊
Canım ben bir hafta on gün filan yaptım ama sadece korumusum diyet günü sadece marul maydonoz yeşillik karışımı salata yedim diğer gün tıka basa yediğim için sadece koruyabildim galiba. o yüzden bende yeme bozukluğu yaptığı için ödül gününü haftada bir filan Yapmayi düşünüyorum sana başarılar bol eksiler bebeğim

Canım ben bir hafta on gün filan yaptım ama sadece korumusum diyet günü sadece marul maydonoz yeşillik karışımı salata yedim diğer gün tıka basa yediğim için sadece koruyabildim galiba. o yüzden bende yeme bozukluğu yaptığı için ödül gününü haftada bir filan Yapmayi düşünüyorum sana başarılar bol eksiler bebeğim
Yani ama bak tıka basa yemene rağmen korumuşsun😊 kızz her mola gününde mi tıka basa yedin. Bir iki defa olur da çok abartmamak lazım..Bir de diyet gününü şok diyete çevirmişsin canım ondan olmamış.. Evet biraz yeme bozukluğu oluyor söylediğim şeylere dikkat etmeyince ama edince inan iştahında azalıyor yavaş yavaş.

Yani ama bak tıka basa yemene rağmen korumuşsun😊 kızz her mola gününde mi tıka basa yedin. Bir iki defa olur da çok abartmamak lazım..Bir de diyet gününü şok diyete çevirmişsin canım ondan olmamış.. Evet biraz yeme bozukluğu oluyor söylediğim şeylere dikkat etmeyince ama edince inan iştahında azalıyor yavaş yavaş.
Evet maalesef yarın diyet olduğu için kendimi epey strese soktum ama siz yapmayın yapabilseydim bende devam ederdim:KK43: kesinlikle tavsiye ediyorum benim gibi duygusal açlığı olmayan kişiler için aşırı iyi bende artık kilomu koruma haftalarında bazen yaparim

Evet maalesef yarın diyet olduğu için kendimi epey strese soktum ama siz yapmayın yapabilseydim bende devam ederdim:KK43: kesinlikle tavsiye ediyorum benim gibi duygusal açlığı olmayan kişiler için aşırı iyi bende artık kilomu koruma haftalarında bazen yaparim
Bende de duygusal açlık oluyor canım.. çok zor bilirim,hatta o yüzden bu diyet daha iyi benim için çünkü kendimi tutmakta zorlanıyorum diğer diyetlerde ama bunda birgüncük sabrediyoruz sonucta. Bence bırakma istikrarlı bir şekilde devam ettir diyet günlerinde şok diyete çevirirsen vücut çok aç kaldığı için doğal olarak ertesi gün çok yersin ama sabah meyveli,ballı yoğurt öğlen yeşilçay ikindi de bi türkkahvesi akşamda bolca salata... Mesela ben akşam ne sebze varsa haşlıyorum karnabahar meselâ haşla koy salataya içine turşu,ceviz,mısır,kapya biber fln ne bursan at çok olmuyor kalorisi hem tokta tutuyor ertesi gün serbest. Serbest günde de normal yemeye çalış yani kilolar gidince bir yemek düzeni oluşturcaksın sonuçta o düzeni oturt. Yoksa hangi diyeti yaparsan yap yine kilo alrsın. Bence senin sorunun diyet gününü şok diyete çevirmen olmuş.. Ben de çok seviyorum bu diyeti ve bence dediklerime dikkat ederek devam et canım yine sen bilirsin tabi çoook kolay gelsin 🥰sağlıkla kal♥️

Bende de duygusal açlık oluyor canım.. çok zor bilirim,hatta o yüzden bu diyet daha iyi benim için çünkü kendimi tutmakta zorlanıyorum diğer diyetlerde ama bunda birgüncük sabrediyoruz sonucta. Bence bırakma istikrarlı bir şekilde devam ettir diyet günlerinde şok diyete çevirirsen vücut çok aç kaldığı için doğal olarak ertesi gün çok yersin ama sabah meyveli,ballı yoğurt öğlen yeşilçay ikindi de bi türkkahvesi akşamda bolca salata... Mesela ben akşam ne sebze varsa haşlıyorum karnabahar meselâ haşla koy salataya içine turşu,ceviz,mısır,kapya biber fln ne bursan at çok olmuyor kalorisi hem tokta tutuyor ertesi gün serbest. Serbest günde de normal yemeye çalış yani kilolar gidince bir yemek düzeni oluşturcaksın sonuçta o düzeni oturt. Yoksa hangi diyeti yaparsan yap yine kilo alrsın. Bence senin sorunun diyet gününü şok diyete çevirmen olmuş.. Ben de çok seviyorum bu diyeti ve bence dediklerime dikkat ederek devam et canım yine sen bilirsin tabi çoook kolay gelsin 🥰sağlıkla kal♥️
Teşekkür ederim canım benim dediklerini dikkate alacağım 💗

Teşekkür ederim canım benim dediklerini dikkate alacağım 💗
Kolay gelsin canım işe yarar baska birsey bulursan bana da söyle ama😌 bu diyet güzel ama sürdürmekte zorlanıyorum ben de.. Yani yaparken sıkıntı olmuyor aslında ama bi türlü tam baslayamadım,uyamıyorum bi türlü.. Bigün misafir geliyor bigün başka bisey çıkıyor bi türlü devam edemiyorum..

Aslında omad diyeti var çok verdiriyor sporsuz bir bucuk ayda 74 kilodan 61 e düşmüştüm porsiyonlarimi daha da küçülterek koyuyordum ama aşırı zorlanmıştım 3-4 hafta diyeti bozdum diye 6 sini geri aldım şuan maalesef o yüzden farklı tür bir diyet arıyorum sen istikrarli olursan onu yap derim canım benim tekrar dan başlayacak istikrarım yok valla yumurta diyeti var 10 günde 4-5 kiloya kadar veriliyormuş iki gündür yapıyorum ama o da zor ya

Aslında omad diyeti var çok verdiriyor sporsuz bir bucuk ayda 74 kilodan 61 e düşmüştüm porsiyonlarimi daha da küçülterek koyuyordum ama aşırı zorlanmıştım 3-4 hafta diyeti bozdum diye 6 sini geri aldım şuan maalesef o yüzden farklı tür bir diyet arıyorum sen istikrarli olursan onu yap derim canım benim tekrar dan başlayacak istikrarım yok valla yumurta diyeti var 10 günde 4-5 kiloya kadar veriliyormuş iki gündür yapıyorum ama o da zor ya
Ya yedin mi yiyesi geliyor insanın porsiyon küçültmek hiç bana göre değil bi kere yapmıştım insülin inip çıkıyor iyice acıkıyorum. Onu ben de yapamam... Yumurta diyetini de duydum ama onu yapma canım o cok zararlı benim yeğenim yaptı hastalandı safra kesesi alındı... Aman diyeyim şok diyetlerden uzak dur bak bu diyet bile şok diyet gibi aslında ama daha önce dediğim gibi salatayla falan yapınca şok diyet olmaz. Ama işte sürdürülmüyor yapasım yok bunu.. Bugün yapcam yarın yapcam derken vakit kaybı oldu baya.. Aslında genel olarak bir diyete uymak zor o yüzden yasaklamalarla diyet yapmak bana daha mantıklı geliyor meselâ yarından itibaren akşam yemeklerini yasakladım kendime. Bem hep akşam yemeklerinden kilo alıyorum.Sadece kahvaltı yapacağım.. Zaten kahvaltıda çok ekmek yemem en fazla 2dilim. Bakalım nasıl olacak iyi giderse yazarım canım buraya..🤗🌸 moralimizi bozmayalım istedikten gayret ettikten sonra veririz inşaallah

Ya yedin mi yiyesi geliyor insanın porsiyon küçültmek hiç bana göre değil bi kere yapmıştım insülin inip çıkıyor iyice acıkıyorum. Onu ben de yapamam... Yumurta diyetini de duydum ama onu yapma canım o cok zararlı benim yeğenim yaptı hastalandı safra kesesi alındı... Aman diyeyim şok diyetlerden uzak dur bak bu diyet bile şok diyet gibi aslında ama daha önce dediğim gibi salatayla falan yapınca şok diyet olmaz. Ama işte sürdürülmüyor yapasım yok bunu.. Bugün yapcam yarın yapcam derken vakit kaybı oldu baya.. Aslında genel olarak bir diyete uymak zor o yüzden yasaklamalarla diyet yapmak bana daha mantıklı geliyor meselâ yarından itibaren akşam yemeklerini yasakladım kendime. Bem hep akşam yemeklerinden kilo alıyorum.Sadece kahvaltı yapacağım.. Zaten kahvaltıda çok ekmek yemem en fazla 2dilim. Bakalım nasıl olacak iyi giderse yazarım canım buraya..🤗🌸 moralimizi bozmayalım istedikten gayret ettikten sonra veririz inşaallah
Evet canım ama ben şok diyetten çevirdim yumurta yediğim zaman sabah iki tane yanında da mutlaka meyve yiyorum bir tane genelde portakal yiyorum akşam da salata yiyorum dün sadece yumurta yedim Sabah iki akşam iki olmak uzere bugün sabah 3 tane yumurta akşam da salata yicem sadece 2 günde 2 kiloya yakın gitmiş senin dediğin de mantıklı oda bir çeşit omad gibi kahvaltı sadece yapicaksan saat 11-12 arası yap derim ama akşama kadar istikrarli olmak çok zor ya umarım sen başarabilirsin canım

Evet canım ama ben şok diyetten çevirdim yumurta yediğim zaman sabah iki tane yanında da mutlaka meyve yiyorum bir tane genelde portakal yiyorum akşam da salata yiyorum dün sadece yumurta yedim Sabah iki akşam iki olmak uzere bugün sabah 3 tane yumurta akşam da salata yicem sadece 2 günde 2 kiloya yakın gitmiş senin dediğin de mantıklı oda bir çeşit omad gibi kahvaltı sadece yapicaksan saat 11-12 arası yap derim ama akşama kadar istikrarli olmak çok zor ya umarım sen başarabilirsin canım
İşte o kadar çok yumurta yemek iyi değil canım dikkat et lütfen..😕 bak mesela bugün yaptım diyetimi kahvaltıda 1yumurta yedim hatta birazını kediciğime verdim🤗 o zaten tok tutuyor baya.. Basladım bakalım bu diyet nasıl olacak.. Ben biraz geç kalkıyorum evdeyim bu aralar. Güzel bir kahvaltı yapınca zor olmuyor aslında kahvaltıda bugün 1yumurta,1muz üzerine 1yk tahin çok güzel oluyor,2çeşit peynir,zeytin,1tk bal,2dilimde tambuğday ekmek yedim hem sağlıklı da beslenmiş oldum bakalım akşam ne durumda olcam.. Yapamazsam yine ye dur ye diyetine döneceğim çünkü uzun diyetleri yapamıyorum pek sende dene diyetini baktın yapamazsan birlikte ye dur ye diyetine istikrarlı başlayalım ama şok diyete çevirmeden dikkat ederek bu kez yani bahsetmiştim ya salata fln yiyerek..😊 Yarıb yazacağım yapıp yapamadığımı bu diyeti sende yaz olur mu

X