- 31 Mart 2019
- 665
- 186
Herkese merhaba daha önce diyet konusunda pek çok başlık açmıştım. Nerdeyse bütün diyetleri denedim kısa süreli kilo verdim ama hep geri aldım genelde şok diyetler olduğu için..Yemek yemeyi çok seviyorum benim ki biraz psikolojik aslında.Genel olarak stresli bir hayatım var rahatlıyorum yemek yerken yapmayı da çok seviyorum yemeyi de..Böyle olunca uzun süreli diyetler yapamıyorum. Daha önce bu diyetten bahsetmiştim aslında. Hatta üni zamanında yapıyordum erimiştim resmen..Şöyle ki bu diyette birgün çok az kalorili şeyler yiyoruz, ertesi gün serbest oluyor..Bu şekilde kilolar gidene kadar devam ediyoruz. Ertesi gün serbest olduğu için diyet günününe uymak zor olmuyor. Yani tam bana göre mola vererek diyet yapmış oluyoruz...
Ama eskiden çok sağlıksız şeylerle yapardım ben bu diyeti bu yüzden sürdüremezdim...Şimdi toplamda 500kaloriyi geçmeyecek şekilde sabahları meyveli yoğurt,akşamları salata yiyerek yapacağım. Böyle hem sağlıklı oluyor hem diyet günü zor geçmiyor.Ertesi gün serbest olduğu için diyeti bozmuyoruz nasılsa yarın yiyebilirsin canın bisey çekerse motivasyon süper yani bu şekilde kilolar gidene kadar devam edeceğim Kimler bana katılır???
Ama eskiden çok sağlıksız şeylerle yapardım ben bu diyeti bu yüzden sürdüremezdim...Şimdi toplamda 500kaloriyi geçmeyecek şekilde sabahları meyveli yoğurt,akşamları salata yiyerek yapacağım. Böyle hem sağlıklı oluyor hem diyet günü zor geçmiyor.Ertesi gün serbest olduğu için diyeti bozmuyoruz nasılsa yarın yiyebilirsin canın bisey çekerse motivasyon süper yani bu şekilde kilolar gidene kadar devam edeceğim Kimler bana katılır???