Yaowwss'un Country evi 16.09.2014 ( Resimli )

yaowwwwssss

Hayırlısı be Gülüm :)
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2010
2.279
390
Kızlar mutfağımda değişiklikler yaptık.Yeni halini görebilirsiniz dolap yaptırdık fikirlerinizi bekliyorum

Yatak odam 5.sayfaya eklenmiştir.

*** Küçük bir Not : Dekorasyon sitelerinin Kadınlar kulübünden resim alıp yayınladıklarını duydum.Her hangi bir yerde evimin resimlerinin çalınıp yayınlandıgını görürsem hukuki işlem başlatırım.

Son düzenleme:
bayıldım çok güzel çok zevkli döşenmiş alışılmışın dışında harika bir ev .mutluluklar diliyorum canım. güle güle oturun her şeyin çok güzel çok zevklisin.

tek kelimeyle bayıldım cıvıl cıvıl enerjik neşeli bir ev olmuş maşallah güle güle oturun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:küçük odanda ki divanı sanırım ikeadan aldınız nasıl ??? memnun musunuz????

tek kelimeyle bayıldım cıvıl cıvıl enerjik neşeli bir ev olmuş maşallah güle güle oturun :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::KK36::KK36::KK36::KK36::KK36:küçük odanda ki divanı sanırım ikeadan aldınız nasıl ??? memnun musunuz????

Begenmenize çok sevindim teşekkür ederim.
Divan çok kullanışlı özellikle büyük çekmeceleri ve açıldıgında büyük bir yatak oluşu çok iyi tavsiye ederim

Begenmenize çok sevindim teşekkür ederim.
Divan çok kullanışlı özellikle büyük çekmeceleri ve açıldıgında büyük bir yatak oluşu çok iyi tavsiye ederim
yatak çift kişilik oluyor sanırım benimde çocuk odam sizin ki gibi küçük ve boş bir misafir geldiginde kullanmak istiyorum

Her anını bizlerle paylaştığın için 'hepimiz birbirimizin arkadaşıyız' sanki demekten başka bişey gelmedi aklıma :KK54: bayıldım evine çook güzel. İnsanın kendi evinin olmasından dolayı da daha bi özel tabi, aşkla oturun inşallah. Darısı biz bekarlara aminnn :KK36:

evinizi çok beğendim. sağlıklı mutlu günlerde oturun inşallah. mutfaktaki ufak masanızı nereden aldığınızı yazabilir misiniz? bende küçük masa arıyorum mutfağıma o nedenle.

evinizi çok beğendim. sağlıklı mutlu günlerde oturun inşallah. mutfaktaki ufak masanızı nereden aldığınızı yazabilir misiniz? bende küçük masa arıyorum mutfağıma o nedenle.

Merhaba

Öncelikle teşekkür ederim.Masamızı praktikerden aldık geçen sene ama praktikerlerin hepsi kapandı iflas etti biz kapanacağına yakın tesadüfen almıştık malesef

çok güzel ve ferah bir eviniz var. Mutluluk ve huzurla oturun inşallah, Allah sağlık sıhhat versin.

Salonun renklerine bayıldım. İnsana deniz kenarındaymış gibi hissettiriyor. Güle güle kullan:) Bu arada benden sana bir öneri; salonda hasırdan bir kaç obje kullanabilirsin. Bu tarz dekorasyona çok güzel uyum sağlıyor.

Evin gerçekten çok güzel, pembe bi eve bu kadar mı güzel yakışır, harika döşenmiş bi ev.. tarzına bayıldım ,Allah mutlu mesut oturmayı nasip etsin, maaşallah.

Eviniz cok guzel ve Büyük bi zevkle dosenmis tek elestirim lavabonun önündeki sıvı sabunluk o sivi sabunlugu kaldirirsaniz cok daha hos olur ben biraz detayciyim da dikkatimi cekti canim ama evin harika az esya ile mukemmel uyum yakalamissin

:nazar::nazar::nazar: burada gördüğüm en güzel evlerden biri allah nazarlardan korusun çok şık cıvıl cıvıl sıcacık bir yuva olmuş güle güle huzurla oturun...

bu arada en son fotodaki fenerleri sarkıtma fikri süper olmuş. evin içinden bakınca fenerlerin göründüğü bir cam mı yoksa kör bir noktada mı cam? bir de tavanda nasıl duruyor zincirler? yanıtlarsan sevinirim :)

X