Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm ben ilk kez giriyorum bu siteye paylaştığınız karışımı gördüm bende saçıma sürecem fakat ben 2gün önce saçlarımı platin yaptım bu karışım rengini koyulaştırırmı, içinde badem yağı hint yağı bunlar saçı koyulaştırmıyormu bu arada jojoba yağıyla hiç bilgim yok kısacası koyulaştıcaksa ben hiç sürmeyeyim ben açılsın isterken bunu asla kulanmam lütfen beni aydınlatırsanız sevirim cevabınızı bekliyorum
teşekürler cevap verdiğin için filiz peki badem yağı rengi koyulaştırmıyormu? bu arada bebek yağı yok bende jojoba yağı, menekşe yağı, gliserin katsam eğer koyu yapmıyorsa badem yağıda eklesem olurmu acaba... benim saçlarıma daha önce sarı röfle attım saçlarımı yaktı yapan üstünden 1 seneden fazla geçti defalarca kestim şimdi omuzumdan aşağı dökülüyo ve rengini hep isteğim platin paketler attım hemde tüm saçlarıma bu saçlarıma bakım yapıp diğer sefer olduğu gibi kopmaları önlemek istiyorum kuaförden pahalı saç bakım ürünü aldım ama saçım zaten uçları çok kuru olduğundan parlak yapmıyor istediğim gibi ama bi zahmet açtırdığım bu saçlarında rengi koyulaşmasını da istimiyorum,
mrb hepsını okuyamadım ama glıserını nerden alıyorsunuz nasıl bısey oluyor markası falan var mı onerebılecegınız
bende yapıcam bu karısımı canm ama bnm ıcn tekrar yazarmsn cnku bıraz kafam karısdı
merhaba tarif ettiğiniz bakım suyu çok ilgimi çekti aynısını bende yapıcam daha yapmadım
benimde saçlarım fön yüzünden çok yıprandı çok sağlıksız gözüküyorlar ayrıca çok kuru sizce işe yararmı?
Ya saçım yıpranmış yanmış değil de arkasında bi tutam saç her banyo sonrası karışıyo tararkende zorluyo ve dökülüyo ve bu birden oldu geçen sene sanırım bi banyodan sonra ilk defa oldu ondan sonrada sürekli o arkadaki bi tutam saç boya falanda yok saçımda düzleştirme falanda yapmıyorum sık bi şekilde o nedendir sizce :44:
aynı sorun bende de var arkadaki hep banyoda dolaşıyo tararken zorlanıyorum. benimki arkadaki en üst tutam. en çok onlar yıpranıyor dışarıyla onlar daha fazla temas halinde olduğu için ben bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
bir de banyoda saç taramak saçı kırıyormuş en güçsüz banyodaymış. yıkadıktan sonra havluyla silip nemliyken taranması daha sağlıklıymış. bi yerde okumuştum
Sana ne kadar teşekkür etsem azdır :) gerçekten saçlarımı yumuşacık yaptı! Nerdeyse bir aydır no poo ( şampuan kullanmadan saç yıkama) yöntemini yapıyorum ve onun dışında nemlendirici doğal bir tarif arıyordum.Geçen gün banyodan çıktıktan sonra saçımın her yerine sürdüm ve kuruduktan sonra inanamadım,bu kadar etkili olacağını düşünmezdim :) Yumuşacık ve parıl parıl oldu! O gün hem de saçıma haftada bir yaptığım sinemaki küründen yapmıştım,şampuansız akmadığı için de doğal şampuanımdan kullandım kurumadan da bu kürden yaptım,çok güzel oldu ayrıca çok da hoş kokuyor :)
Diplerden uzuyor ama boydan asla iki yıldır aynı boy çünkü uçları sürekli kopuyor.bendede işe yarar mı???