Kızlar bu gün bakım için gerekli malzemeleri alıp yapmaya başladım. Saçımın macerasını yukarıda anlatmıştım yanmış ve aşırı yıpranmış bir saç. yananları kurtarabilirmiyim bilmiyorum ama hiç olmazsa yeni çıkakanları hızlı uzatıp kaliteli çıkmasını sağlayabileceğimi düşünüyorum. size banyo öncesi ve sonrası saçlarımın resmini yayınlıyorum eğer bu saç düzelirse hepsi düzelir :)
Eki Görüntüle 408516 banyo öncesi tabii biraz yağlanmış olduğundan düz duruyo
Eki Görüntüle 408519 banyo sonrası saçlarımın kırıkları belli olsun diye yakından çektim. bu arada banyodan sonrasaçımın rengi açıldı halbu ki geçen hafta boyamıştım.
bakım kürümün içeriği:
-sinameki
-badem yağı
-hint yağı
-menekşe yağı
- gül yağı
-bemiks ampül
bir tutam sinamekiyi çay demler gibi 5-6 dk kaynar suda beklettim sonra soğumaya bıraktım. bi kaba yağların kapaklarının yarısına gelecek şekilde hepsinden koyup karıştırdım sadece gül yağından 3 damla kattım. 1 tane bemiks ampül kırdım en son sinamekiyide katıp sprey kutusunun içine boşalttım.bütün saçlarımı adeta onunla yıkadım. 2 saat beklettim ve yıkadım. hafta içi bi gün sinameki olmadan belki yeşil çay kullanırım aynı karışımın içine bepanten ampül koyup tekrar uğgulayacağım. bu gün bir mucize beklemedim zaten yukarıdaki banyo sonrası saçımın halini görüyosunuz. gerçi makineyle kurutmamıştım kendi kendine kuruyunca böyle kabarıyo..
canlar ben bunu 2 ay aralıksız yapmayı düşünüyorum arada resimlerimi yine yayınlarım bir daha da saçımı maceraya atmam :2: