Yanmış Pantalon.

mirayeda

Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2024
104
7
20
Merhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?

Eklentiler

• 20241223_194432.jpg
    166,6 KB · Görüntüleme: 135
En fazla Arma vs olur yipranmis kumasin degisebilecegini dusunmus olamazsiniz boya vs daha cok yipratacaktirl

Merhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?
Tahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.

Kumaşta parlama şeklindeyse ütüyle kumaş arasında çok az bir mesafe bırakıp kumaşa değdirmeden bir süre buhar basabilirsiniz. Bu aşamada tamamen yok olmasada yıkayınca kalanı da geçtiği olmuştu. Ancak ciddi bir yanıksa pek işe yaramayacaktır.

Çok Teşekkür Ederim Deneyeceğim Dün Makineye 3,5 Saatlik Programa Atmıştım İz Biraz Geçmiş Dediğinizide Yapıcam

Zaten Ütü İle Yanmadı O Yüzenden Delik Falan Yok Elektirikli Sobada Yandı

Dediğinizi Yaptım Makineye Attım Eğer Düzelirse Geröekten Çok Mutu Olurum Çok Teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…