Dalga Geçmeyin Lütfen Ciddi Birşey Soruyorum Derman Olmayacaksanız YazmayınOkuyup üfle belki düzelir
Yanık lekesi zor geçer boyamak ya da üstüne işleme ,boncuk , süs vb şeyler yapılabilirMerhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?
Ciddiye alamadım üzgünüm.Dalga Geçmeyin Lütfen Ciddi Birşey Soruyorum Derman Olmayacaksanız Yazmayın
Tahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.Merhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?
Çok Teşekkür Ederim Deneyeceğim Dün Makineye 3,5 Saatlik Programa Atmıştım İz Biraz Geçmiş Dediğinizide YapıcamTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
Zaten Ütü İle Yanmadı O Yüzenden Delik Falan Yok Elektirikli Sobada YandıTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
Dediğinizi Yaptım Makineye Attım Eğer Düzelirse Geröekten Çok Mutu Olurum Çok TeşekkürlerTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.