• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanma yaşıyorum

epiktatos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2009
42
3
86
40
Ankara
:lepi::lepi:selam kızlar
benim bi sorum olacaktı belki yaşayan vardır. dün geceden beri klitorisimde ağrı var ama sadece wc ye gittiğimde bitiminde oluyor. yanma dedikleri böyle bişeymi anlamadım. burda kar olduğu için cesaret edip hastaneye gidemedim yarın gidicem ama ozamana kadar da meraktan çatlamak istemiyorum ihtimalleri bilmek istiyorum. sitede böyle şikayetleri okudum ama hep hamile bayanların olmuş rahim büyümesinden dolayı. ben evliyim ama hamile değilim yani inşaallah değilimdir ama olma ihtimalide pek yok. bu ağrının sebebi ne olabilir yaşayanlar varsa cvp yazarsa sevinirim:lepi:

Sistit olmuşsun canım. Normalde ağrı yok,wcde idrarın bitiminde bir acı-yanma var değil mi ? Büyük ihtimalle Sistit olmuşsun canım, iyice ilerlemeden dr.a gitmelisin :) Geçmiş olsun.

eveeet aynen öyle bişi zaten doktora gidicektim ama merakımı gidereyim dedim teşekkür ettim canım olumunekankayizsmile

eğer bir kere yakalandıysan kurtuluşun biraz zor olacak inş seninki birgünde gecer ama ne insanlar var yıllardır çeken onlardan biride benim 2.5 yıldır çekiyorum bu illeti ve daha da ilerledi sanırım ameliyat olcam allah yardımcın olsun karı bırak kıyamet bile kopsa git sakın ilerlemesine izin verme bi antibiyotik bide suya karıştırılıp içilen birşey verecektir dr.
geçmiş olsun....

Back