Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yanmış Pantalon.
- Konu Sahibi mirayeda
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 11 Aralık 2018
- 40.346
- 250.545
- 598
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.013
- 48
- 11 Haziran 2024
- 107
- 7
- 11
- 20
Dalga Geçmeyin Lütfen Ciddi Birşey Soruyorum Derman Olmayacaksanız YazmayınOkuyup üfle belki düzelir
- 1 Ocak 2022
- 3.923
- 14.136
- 158
Yanık lekesi zor geçer boyamak ya da üstüne işleme ,boncuk , süs vb şeyler yapılabilirMerhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?
- 11 Aralık 2018
- 40.346
- 250.545
- 598
Ciddiye alamadım üzgünüm.Dalga Geçmeyin Lütfen Ciddi Birşey Soruyorum Derman Olmayacaksanız Yazmayın
Tahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.Merhaba Hanımlar Lacivert Pantalonum Yandı Delik Yok Sadece İzler Var Evdeki Yöndetmlerle Geçmesi İçin Ne Yapabilirim?
- 21 Ağustos 2023
- 407
- 906
- 23
- 25 Nisan 2018
- 4.218
- 8.219
- 158
- 11 Şubat 2023
- 9.738
- 1
- 21.328
- 268
- 11 Haziran 2024
- 107
- 7
- 11
- 20
Çok Teşekkür Ederim Deneyeceğim Dün Makineye 3,5 Saatlik Programa Atmıştım İz Biraz Geçmiş Dediğinizide YapıcamTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
- 11 Haziran 2024
- 107
- 7
- 11
- 20
Zaten Ütü İle Yanmadı O Yüzenden Delik Falan Yok Elektirikli Sobada YandıTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
- 11 Haziran 2024
- 107
- 7
- 11
- 20
Dediğinizi Yaptım Makineye Attım Eğer Düzelirse Geröekten Çok Mutu Olurum Çok TeşekkürlerTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
- 11 Haziran 2024
- 107
- 7
- 11
- 20
Makineden Çıkarttım Çöp Oldu Sirke Döktüğüm Yerler Yırtılmış Paramparça OlmuşTahriş etmeyecek bir bezle yada kumaşla,yanan yerin üzerine beyaz sirke döküp ovalayın,bu şekilde kumaşın boyası yanan yerede bulaşarak o görüntüyü ortadan kaldıracak,sonrasında makinede yada elinizde yıkayın.
Sirke o kadar güçlü bir etkiye sahip değil ama enteresan,ben o şekilde ütü izi olan eşyalarımı onardım sürekli,üzüldüm.Makineden Çıkarttım Çöp Oldu Sirke Döktüğüm Yerler Yırtılmış Paramparça Olmuş