Yanlızlığım

kimsecik

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2012
3
0
36
Diğer
Merhabalar ..

Forumun sessiz takipçilerinden biriydim bende ama birden yazma gereği hissettim ya da aslında kendime de dahil bir itiraf olabilir.Memleketimden uzak başka bi şehirdeyim çalışıyorum

burda , buraya geleli 7 ay oldu fakat hala alışamadım. Doğru düzgün arkadaş edinemiyorum , girdiğim ortamda kasılıp kalıyorum , geriliyorum.Halbu ki öyle görünmüyor gayet girişkenmişim

gibi bi profil çiziyorum fakat oda komik duruyor. İnsanlara alışmam çok uzun sürüyor. Yeni bi insanla bi bağ kurmak benim için oldukça zor o yüzden eski günlerimi hatırlayıp kendi kendimi

bunaltıyorum. Hafta sonları hep evdeyim yapıcak bişey bulamıyorum. Çok fazla sosyal hayatın olabileceği bi yerde değil burası zaten bi ilçe. Bu aralar maddi sorunlarda geldi üstüne ev

arkadaşım vardı başka bi şehre gitti ve ben tamamen yanlız kaldım. Dışarı çıksam en fazla 1 saat dolaşıp geri geliyorum bütün zamanımı bu aptal laptopla harcıyorum. Hiçbir şeye

konsantre olamıyorum duvarlar üstüme üstüme geliyor. İnsanlara bahane bulup o bana göre değil bu bana göre değil diye kimseye arkadaşça yaklaşamıyorum. Küçük görmek değil ne

yapacağını bilememek benimkisi ve sırf bu yüzden acayip kilo aldım özgüvenim sıfır , kendimi eve kapata kapata kafayı yicem hep burdan gitmeyi ve eski arkadaşlarımın ortamına girmeyi

hayal ediyorum bütün planlarımı onlarla geçirebileceğim zamanlar üzerine kuruyorum.Kendimi nasıl toparlayabilirim bilemiyorum . Sevgiyle kalın..

şu anda hiç kimseyi tanımadığım ve tanınmadığım bir yerde olmak için neler verirdim bir bilsennn((bununda kıymetini bil...zor alış ama güvenilir olsun..kimseye çok alışma..kimse güvenilir değilll...

hayatında daha önce kimse tarafından terk edildin mi ya da sevdiğin arkadaşlarınla ilişkini kesmek zorunda kaldın mı? babanı anneni kaybettin mi?

kaybedersen böyle düşünmezsin bence ama kimse güvenilir değil doğru

hayatında daha önce kimse tarafından terk edildin mi ya da sevdiğin arkadaşlarınla ilişkini kesmek zorunda kaldın mı? babanı anneni kaybettin mi?

açıkçası erkeklerle ilgili güzel anılarım yok 15 yaşında bi kadın doğum doktorunun tacizine uğradım , ilk flörtüm evliydi daha doğrusu sonradan öğrendim bi daha da aramadım bitirdim geçen yıla kadar yaklaşık 3 yıl süren abuk sabuk bi ilişkim vardı farklı şehirlerdeydik çok birlikte değildik devamlı ayrılıp barışırdık falan evlenmiş çok sonradan haberim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…