• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanliz cirkin ve ezigim

16-19 çok bir fark yok. :) Ben 17-19 hatta 20 yaşımda ki fotoğraflarıma bakıp bakıp gülüyorum. O kadar farklıyım ki şu anda. O zamanlar çok zayıfmışım. Çok zayıf olmakta kötü. Çok çirkinmişim ya diyorum kendi kendime. Hiç kendime bakmıyor muşum. Gerçi o zamanlar bende senin gibi sevmiyorum kendimi. Ama sonra toparlandım. Kendime bakıyorum artık. En önemlisi kendimi seviyorum. Özgüven önemli dediğim gibi, önce kendini sevmelisin. İnan bana çok güzel çok şahane ama içi boş insan bir yere kadar etkiler insanları.

16-19 çok bir fark yok. :) Ben 17-19 hatta 20 yaşımda ki fotoğraflarıma bakıp bakıp gülüyorum. O kadar farklıyım ki şu anda. O zamanlar çok zayıfmışım. Çok zayıf olmakta kötü. Çok çirkinmişim ya diyorum kendi kendime. Hiç kendime bakmıyor muşum. Gerçi o zamanlar bende senin gibi sevmiyorum kendimi. Ama sonra toparlandım. Kendime bakıyorum artık. En önemlisi kendimi seviyorum. Özgüven önemli dediğim gibi, önce kendini sevmelisin. İnan bana çok güzel çok şahane ama içi boş insan bir yere kadar etkiler insanları.
Haklisin..

Selam canım
Yaşın gerçekten çok daha genç ve daha oturmadı yüzün
Onuda geçtim güzellik insanın gözünde biter
1.sen ilk once kendini sevmekle başlamalısin bence
2. Tabii ki fazlaliklarin varsa ki verdiğin sayılardan öyle gözüküyor onları da ver
3.kendini bu arada sevmeye devam et ve kendinle barışık kal
4. Her sabah uyandığında kendine gülümse ve sağlıklı bir insan olduğunu için en büyük zenginliğe sahip olduğunu unutma
5. Saçlarının kesiminde güzel bir değişiklik de iyi gelebilir
Ama Son olarak yanında mutlu olduğunu hissettiğin insanlarla olmayı tercih et her şey zamanla daha güzel olacağını da unutma ;)

Oyle ama etrafimdakileri gorseniz hepsi birer adriana lima sanki. Kuzenlerimden tut arkadaslarima kdr.. onlara ezik olmadigmi gostermem lazim ama nasil yapcam yanliz hic bisey yapilmio :KK43:

Herkesin Adriana Lima olduğu yerde;gözler mutlaka farklı,tek ve Eşsiz olanı arar.sizin de Adriana Lima gibi kusursuz olmanız,üstünüze dikkati çekeceğiniz anlamına gelmez."kusurlarınız" sizi gerçek ve çekici kılar.siz farklılığınıza odaklanın ve onları Öne çıkartın.

Güzellik kendinizi nasıl algıladığınız ve etrafınıza nasıl yansıttığınızla ilgilidir.kendinizi sevin ve aynada yüzünüzü inceleyin,mutlaka beğeneceğiniz bir yer(ler) çıkar

Back
X