Kendinin boyle oldugunu soyleye soyleye kendine kabul ettirmissin :/ ilk once pozitif dusunmekle baslamalisin bence cunku hersey beynimizde bitiyor.kendine ne kadar negatif enerji yollarsan o kadar negatif olursun.birisinden duymustum bi filmde cirkin kadini oynayacak bir oyuncu lazimmis.rolu alan kadin her gun kendisine ben cirkinim diye diye gercekten de yuzune bi cirkinlik gelmis..kilo verirken de oyleymis.surekli zayiflamiyorum dersek hucreler kendini o moda sokuyomus..sen de kendine hep ben gucluyum arkadasim olmasa da olur, kendi kendime yeterim demelisin bence.hem bence tek tabanca gezmek cogu zaman daha iyi :) kimseye bagli kalmak zorunda kalmiyorsun,kafana ne eserse o anda onu yapiyorsun.
ve ben ne zaman kotu hissetsem herhangi birsey yuzunden iyi,komik seyler dusunerek keyfimi bi az yerine getiririm.sonra sevdigim bi yiyecek alirim yerim.kendimi cirkin hissettigimde aynanin karsina gecer bi makyaj yaparim yada sacimin seklini degistiririm.komik videolar izlerim
ufak ufak keyfimi yerine getiriyorum boyle..sorunum kilomsa diyete baslamadan once tum sevdigim yemekleri ilk once bi yerim
sonra diyete baslarim.internette kilo vermis insanlarin hikayelerini okuyarak,resimlerine bakarak kendimi gazlarim..eger sorunun guzellikse hic takma kafana :) yap bi iki makyaj dozunu kacirmadan tamamdir.ara sira maskeler yap sacina basina ^_^ boyle mutlu olmaya bak.