• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanliz cirkin ve ezigim

Boyle dusunmemi engelliyecek biseyim yok tam tersi hersey tam kotuye gidiyor
Psikoloja gittim 4-5 seans o bile ise yaramadi
Sanmıyorum. Kendin hakkında gerçekten böyle düşünsen çare aramazdın, kabullenmiş olurdun.
Sıkıntı gerçekten öyle düşünmediğin halde kendinle ilgili olarak bunları dillendirmen.
Sana öyle değilsin demiyorum, demeyeceğim. Şayet kendine ezik diyorsan evet öylesin ve öyle olmaya devam edeceksin. Çirkin diyorsan evet çirkinsin ve çirkin kalacaksın.
Kendine bunları söyleyen birine kimse yardım edemez.

Önce düşünme şeklini değiştir, çirkin ve ezik olduğunu düşünürsen ve buna inanırsan zamanla çirkin ve ezik birine dönüşürsün.

4-5 kg vermekle başlayabilirsin mesela, ayda 1 kg verme hedefi koy kendine. Hem görüntün değişir, hem birşeyler başarmış olmanın verdiği mutlulukla özgüvenin yükselir. Spora başla, sıkılaş, fitleşsin görüntün. Kendine sağlıklı yemekler yap, hobi gibi olur. Cilt bakımı yap kendine, doğal evde yapılan maske tarifleri var, cilt tipine uygun bir tarif seç.

Saç modelini değiştirebilirsin mesela, kaşlarını farklı alabilirsin, manikür, 1-2 yeni makyaj malzemesi... bir bakmışsın böyle küçük dokunuşlarla yeni bir kız olup çıkmışsın. Üşenmeden kendine biraz zaman ayır, kendini sev :KK66:

Daha c
Sanmıyorum. Kendin hakkında gerçekten böyle düşünsen çare aramazdın, kabullenmiş olurdun.
Sıkıntı gerçekten öyle düşünmediğin halde kendinle ilgili olarak bunları dillendirmen.
Sana öyle değilsin demiyorum, demeyeceğim. Şayet kendine ezik diyorsan evet öylesin ve öyle olmaya devam edeceksin. Çirkin diyorsan evet çirkinsin ve çirkin kalacaksın.
Kendine bunları söyleyen birine kimse yardım edemez.
ne ezdin ama :(

Canım benim şu an ergenlik çağındasın ve o yüzden abartıyorsun, öncelikle kendini çevrendekilerle kıyaslamaktan vazgeç. Sabah kendini severek güne başla. Ergenlik çağından sonra zaten değişeceksin, ben çevremde evrim geçirmemiş genç görmedim. Lisede farkında bile olmadığım tipler şimdi birer taş olmuş, değişeksin o yüzden sıkıntı yapma. Bence kilo vermelisin ama abartılı bir kilon yok, yaza kadar rahatlıkla 6-7 kilo versen ideal olur senin için. Kişisel temizliğini ihmal etme, cilt makyajından kaçın. Sadece göz ve dudak makyajı yap o da doğal olsun. Şu an giyimini değiştirme, kendine bir kilo hedefi koy ve o zamana kadar almak istediğin kıyafetleri belirle ve onlar senin motivasyonun olsun. Onların içinde kendini iyi hissetmek için çabala. Kesinlikle bol bol kitap doku ve kendini geliştir, sonra geriye baktığında neden kendime birikim yapmadım diye pişman olma. Şimdilik aklıma gelenler bunlar
Oyle ama benim kendimi duzeltmem herseyin yola girmesi icin az cok guven sohbet eden bilen biri olmam lazim yoksa bu tiple bu akilla ne bir ortama girebilirim nede okulumda basarili olurum.. okulada dogeu duzgun gittigim yok zaten

Kendine güven kimse s mükemmel degil unutma ayrıca spora git diyet yap Kilo ver kendine uğraşlar bul hobiler edin kitap oku ilgin olan sevdigin bişeye yönel seni mutlu eden şeylerle ilgilen takıntı yapma ezigim çirkinim filan gibi unutma kimse mükemmel degil ama mükemmele yaklaşmak için çabalıyor herkes sende çaba göster ve buna Kilo vererek başla gerisi gelir

Spora git bi.. araştır cilde güzel gelen besinleri.. onları bolca tüket bunları yaparken hem cildin hem fiziğin hemde psikolojin düzelecek. kuafore git bakım yaptır gerektikçe. kendine bak yani.

Kendine güven kimse s mükemmel degil unutma ayrıca spora git diyet yap Kilo ver kendine uğraşlar bul hobiler edin kitap oku ilgin olan sevdigin bişeye yönel seni mutlu eden şeylerle ilgilen takıntı yapma ezigim çirkinim filan gibi unutma kimse mükemmel degil ama mükemmele yaklaşmak için çabalıyor herkes sende çaba göster ve buna Kilo vererek başla gerisi gelir
oyle ama bunlarin hicbiri yanliz yapilmiyo yanliz hayat cekilmiyo

Yaşın tam da bunları kafaya takacak, kendini yalnız ve çirkin hissettirecek bir yaş. Senin yaşında olanların çoğu şu an senin hissettiklerini hissediyor. Tüm bunları değiştirmek senin elinde, fiziğin kadar karakterin de bu dönemde oturacak. Fiziksel görüntü neyse de kişiliğinde bu dönemde oluşacak hasarları ileride çok zor düzeltirsin. Bir saç boyası, iki makyaj malzemesi seni bambaşka birisine dönüştürür. Ama karakterini değiştirmek hiç öyle kolay değil. Öncelikle eziğim lafını bir daha bırak yazmayı aklında bile geçirme. Okuyor musun ? Kendini geliştirmek adına neler yapıyorsun ? Kendimi sevmiyorum demişsin, neden sevmiyorsun ? Sırf kaşın gözün güzel değil diye mi yoksa beğenmediğin huyların da var mı ? 4 ayda neler neler değişir. Önce kendine güven, bu bir süreç sadece, daha neler neler yaşayacaksın. Spor yapmaya başla, kilon boyuna göre fazla, daha küçüksün. Bu kilo oturmasın üzerine. İlla spor salonuna gitmene gerek yok, yürüyüş ve evde yapılan hareketlerle de kilo verebilirsin. 53-54 kiloya kadar inebilirsin. Yediğine içtiğine dikkat et, abur cubur yeme, beslenmene dikkat edersen cildin de düzelir. Saçlarına bakım yap, yüzüne yakışacak güzel bir kesim çok şey fark ettirir.

Yaşın tam da bunları kafaya takacak, kendini yalnız ve çirkin hissettirecek bir yaş. Senin yaşında olanların çoğu şu an senin hissettiklerini hissediyor. Tüm bunları değiştirmek senin elinde, fiziğin kadar karakterin de bu dönemde oturacak. Fiziksel görüntü neyse de kişiliğinde bu dönemde oluşacak hasarları ileride çok zor düzeltirsin. Bir saç boyası, iki makyaj malzemesi seni bambaşka birisine dönüştürür. Ama karakterini değiştirmek hiç öyle kolay değil. Öncelikle eziğim lafını bir daha bırak yazmayı aklında bile geçirme. Okuyor musun ? Kendini geliştirmek adına neler yapıyorsun ? Kendimi sevmiyorum demişsin, neden sevmiyorsun ? Sırf kaşın gözün güzel değil diye mi yoksa beğenmediğin huyların da var mı ? 4 ayda neler neler değişir. Önce kendine güven, bu bir süreç sadece, daha neler neler yaşayacaksın. Spor yapmaya başla, kilon boyuna göre fazla, daha küçüksün. Bu kilo oturmasın üzerine. İlla spor salonuna gitmene gerek yok, yürüyüş ve evde yapılan hareketlerle de kilo verebilirsin. 53-54 kiloya kadar inebilirsin. Yediğine içtiğine dikkat et, abur cubur yeme, beslenmene dikkat edersen cildin de düzelir. Saçlarına bakım yap, yüzüne yakışacak güzel bir kesim çok şey fark ettirir.
Evet muhabese okuyorum sinfiim bernat bir sinif 1 tek arkadasim vardi oda baska biriyle takiliyor kizin umrunda bile degilim, okula yanliz takiliyorum :( yuzumu boyumu hic begenmiyorum. Benden daha cirkin ve beceriksizleri benden cok cok ustun huy olarak karakter guzellik ortamlara girince ornegin cok cekinitorum ve buda sacma sapan hareketler yapmami sagliyor :( bu yil turkiyeye gidecem en son 3 yil once gitmistm o zmn byle sorunlarim yoktu hersey cok ama cok yolundaydi kuzenlerimin ordaki arkadaslarimin beni boyle gormelzrini istemiyorum cunku kendileri beni hic sevmez. Bende onlarin beni boyle gorup mutlu olmalarini istemiyorum

[QUOTylin yildiz, post: 39200882, member: 657146"]oyle ama bunlarin hicbiri yanliz yapilmiyo yanliz hayat cekilmiyo[/QUOTE]

Valla ben 8 aydır yalnız spora gidiyorum hiç eksiklik hissetmedim koşu bandına iki kişi çıkılmıyor yani yalnızlıkla ne ilgisi var...

Millet
[QUOTylin yildiz, post: 39200882, member: 657146"]oyle ama bunlarin hicbiri yanliz yapilmiyo yanliz hayat cekilmiyo

Valla ben 8 aydır yalnız spora gidiyorum hiç eksiklik hissetmedim koşu bandına iki kişi çıkılmıyor yani yalnızlıkla ne ilgisi var...[/QUOTE]
Millet arkadaslariyla falan gider tek takilmak zor ya :/

İlk olarak düsuncelerini degistirmeye cabala.spor yapmaya basla temiz havada dolas emin ol kendini daha iyi hissettikce guzellestigini farkedicksn

Benden biri daha çıktı. Aynı ben :)
Öncelikle kilo ver hayatım, benim de boyum 172 kilom 54 ben de kendimi kötü hissediyorum. Yani dert etme. Hoş kelin melhemi olsa kendi başına sürer, yani pek tavsiye veremiyorum ama senden biri daha var burda bil :) sıkma canını

Benden biri daha çıktı. Aynı ben :)
Öncelikle kilo ver hayatım, benim de boyum 172 kilom 54 ben de kendimi kötü hissediyorum. Yani dert etme. Hoş kelin melhemi olsa kendi başına sürer, yani pek tavsiye veremiyorum ama senden biri daha var burda bil :) sıkma canını
Beni en iyi sen anlarsin o zmn:) boyun uzun ve kiln gayet iyi senin ne skintin var

Back
X