yanlışmı karar verdim ???

Doğru yapmişsin.bir daha ne derlerse deisnelr sen inanip d adönme .b akda rhep birklikte gezmek olmaz ve senden de bekleyeckerli o.
Allah bahtini şansini açik etisn.
çocuğun israrla ailesinin yaninda bir yere kiraya gitmek sitemesi de senden de bunu beklediklerini gösteriyor.
Senin bundna sonra şannsin bol olsun.bir daha onalra dönüp bakma bile

ailelerle evlenince yaşamasanda evin huzur ve gerginliğinde birinci nedendirler yani başta böyle bir olayın olması belki hakkında hayırdır kim bilir

Görücü usulüne karşı değilim..
Ama galiba sevgi yokmuş aranızda..benneyaptımki
Sevgi olmadan yapılan bir evlilik sadece beğeni ile sürmez ki..
Bence doğru karar vermişsiniz..:nazar:

Ne güzel kısaca özetlenmiş.

Büyük sevgilerle yapılan evlilikler bile aile ile ilgili sorun yaşıyor ve hatta o sorunların altında eziliyorken, ortada büyük sevgi olmadan yapılan evliliklerde böyle ailevi sorunlar yaşanınca pek mutlu etmez sanırım. İnanın evlilik sevgi olmadan çekilir şey değil. Hoş sevgi oluncada çekilir şey değil ama oyalanacak bişeyizniz oluyor elinizde.
Bana göre hayırlı bir karar vermişsiniz.

Allah kurtarmış seni diyebilir miyim:nazar:
yalnız konusalım diyecek 10 kişi gelip kavga eder gibi konusulacak öyle iş mi olur kaydirigubbakcemile
evlenince bu aileden çok cekeceğin vardı kurtardın kendini gamyoncuiremsu

aramızda sevgi olmasına fırsat verilmedi malesef bu konu büyük bir problem oldu onlar için halbu bence çok ufak bir istek biz bana ev alın demiyoruzki sadece oraya gelmek istemiyorum bunu açıkca dedim ama onlar herşeyi bırakıp bu olayı dağ yaptılar dertleri başkaymış dediğiniz gibi resmen beni köle alacaklardı....

kabul etmemekle iyi yapmışsın.kabile gibi iç içe toplu halde yaşayıp hayatını kabusa çevirmek daha kötü olacaktır emin ol.iyi ki kendilerini en baştan belli etmişler.

Ya önce tanışın görüşün arkadaşlık edin iki kere görmeyle evlenme kararı alınır mı yahu hangi çağda yaşıyoruz.Sırf tipini beğendin diye veya evi başka mahallede tutmayı kabul etti diye adamla evlenme kararı mı alacaksın. Önce bi ikiniz birbirinizi tanıyın evlenme kararı verin de ailelerin çok sonra devreye girmesi lazım.

bence en doğru kararı vermişsin canım..
ufacık anlaşmazlıkta saygısını yitiren insanlarla
bir ömür geçmezdi zaten.

bende çok iyi yapmissin
senin istegin gayet normaldi ama anlamamis, ve simdiden ortak bir karar verecegi yere nuh demis peygamber dememis
eger sevgi, hosgoru olsaydi, ortak bir karara varirdiniz
ustelik anlattigina gore, ailesinin davranislari hiç de hos degil
dogru bir karar vermissin
allah karsina durust, gonlu guzel olan insanlar versin

Ya önce tanışın görüşün arkadaşlık edin iki kere görmeyle evlenme kararı alınır mı yahu hangi çağda yaşıyoruz.Sırf tipini beğendin diye veya evi başka mahallede tutmayı kabul etti diye adamla evlenme kararı mı alacaksın. Önce bi ikiniz birbirinizi tanıyın evlenme kararı verin de ailelerin çok sonra devreye girmesi lazım.

hemen evlenicem diye bir şartyok bu işin sözü var nişanı var bir insanı tanımam için gerekli zaman olcaktı zaten ama başta insannın veleneciği insandan istediği şartları yada kriterleri olur buda benim kritetim olmadı yani bir ilişki başlamadan bitti umarım açıklayıcı olmuşumdur....

Bu arada destekleriniz için çok teşekkür ederim arkadaşlar gönlümü ferahlatıyorsunuz...

helal olsun canım..tebrik ederim ,yapman gerekeni yapmışsın..hiç sıkma canını...

X