- 8 Eylül 2008
- 240
- 0
- 38
yıllar sonra hayatıma beğendiğim biri girdi.... görücü usuluyle istemey geldiler çocuğu beğendim ailede başta fena gelmedi ama çocuğun vei yoktu v ekirada oturmak istiyorlardı evide şehir içinde ama uzak biryerde tutacaktı hem işine uzaktı hemde kendi aileme bende maden kira bari bize yakın hemde işine yakın olsun yollarda sürünmiyeyim dedim kabul etmedi o diretince bence inat yaptım... evi tutacağı yer kendi ailesine ve akrabalarının yanında ben içili dışlı yaşamayı pek sevmiyourm açıkcası hayatım kendime ait olsun istiyorum...dedimki ev orada olursa olmaz bu iş kendimi biliyourm çünki... sonra aileler geldi kadınlar 2 görüşmeye 10 kişi geldiler annem bilhassa dediki yalnız gelin konuşalım anlaşalım yok bunlar 10 kişi toplanmş geldiler ve bizimle kavga edergibi konuştular ben cocuğu sevmiştim ama ailesinin bu tutumundan sonra bu konuda daha ısrarcı davrandım bunlarda kabul etmedi ve saygısızca gittiler sizce sadece cocuğu beğendim diye evlenmelimiydim zaten bunlar çıkcada söyledi biz hep böyle gezeriz yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez diye daha korktum açıkcası ve kabul etmedim hatamı ettim ???? kafam karıştı -tatlicadiarzu-