Evet ya of of bu erkekler niye böyle ki acaba gitme sende umursamaz gibi uyu sende bakalım ne yapacak bak onun bi şey söylemesini bekle canım hayatta en zor şey beklemek ama şuan sen kendine acı çektiriyon biraz takma bırak o taksın ki sende neyin ne olduğunu anla
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Senin şüphe duyduğun bi şey var mı yani anlattıklarının dışında ona göre bir cevap yazcam sana
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Belki de yalnız ya da arkadaşlarıyla gitmek istedi nefes almaya ihtiyacı vardır. Nasıl ki siz arkadaşlarınızla oturup sohbet etmeye ihtiyacınız varsa onun da var illa aldatmak diye düşünmeyin ha başka aklınızı kurcalayan şeyler varsa o başka gözlemlemek en doğrusu. Mesela ben nişanlımla giderim her yere ama onun da ihtiyacı oluyor arkadaşlarıyla bir yerlere gitmeye benim. Ama siz de nedense bir güvensizlik sezdim eşinize güvenmiyor da mı böyle söylüyorsunuz yoksa sadece neden beni götürmedin diye mi?
Sesiz kaldim once icerde yerde yatiyordu gittim yatagima yatim agladim uyuya kalmisim cocuk aglsdi uyandim baktim yerde yatiyor hala kalk yatagina gel dedim gelmem dedi yatma yerde kalk dedim kalkti geldi uyuduk sabah uyandim hic sakinlesmemistim biri var mi diyerek uyandirdim yok dedi neden yalan soyledin dedim si..git dedi uyuycam...zaten babanada gicik oluyorum ne yaptiysa babama da kufretti evlilik cuzdanini aldim anlasmali bosanacagiz dimi dedim hayir dedi neden dedim ben cocuklarimi elalemin yaninda buyutmem dedi senide onlarida keserim dedi sakin olmaya calistim genciz mutlaki yeni birileri olur hayatimizda ama bu simdi konusulacak konu degil dedim seninde cocuklarinda bogazini keserim bilmem ne yaparim diye hakaretler ediyor buyuk kizim anne babam bizi kesmesin diye aglamaya basladi yatagina girdi yorgani ustune cekti o an beynimden vurulmusa dondum kizimi optum muzik actim eline cikolata verdim odaya geri dondum evlilik cuzdanini paramparca ettim istemiyorum seni artik kocam degilsin dedikce o bana devamli si..git diyor asla yapmam ama denemek icin dedim ki cocuklar sende kalsin bosanalim dedim seni yinede oldururum ..yapamazsin dedim...deneyelim mi dedi.. korktum onu boyle hic gormemistim siyah gulere seytanin gulleri demekle haklilar galiba....hic konusmadan oturdum sonra giyindi suslendi ise diye gitti yalan soyluyor cunku is kiyafetleri var ses etmedim cikinca evi asagiya indirdim cocuklar aglaya aglaya uyudu ben onlara boyle seyler yasatmazdim bana ne oldu bilmiyorum..sakin degilim gitmek istiyorum ama ya cocuklara bir sey yaparsa insan kocasini bile tanimiyor ben hic bu kadar kotu gormedim onu resmen bambaska bir adam var karsimda...
Sesiz kaldim once icerde yerde yatiyordu gittim yatagima yatim agladim uyuya kalmisim cocuk aglsdi uyandim baktim yerde yatiyor hala kalk yatagina gel dedim gelmem dedi yatma yerde kalk dedim kalkti geldi uyuduk sabah uyandim hic sakinlesmemistim biri var mi diyerek uyandirdim yok dedi neden yalan soyledin dedim si..git dedi uyuycam...zaten babanada gicik oluyorum ne yaptiysa babama da kufretti evlilik cuzdanini aldim anlasmali bosanacagiz dimi dedim hayir dedi neden dedim ben cocuklarimi elalemin yaninda buyutmem dedi senide onlarida keserim dedi sakin olmaya calistim genciz mutlaki yeni birileri olur hayatimizda ama bu simdi konusulacak konu degil dedim seninde cocuklarinda bogazini keserim bilmem ne yaparim diye hakaretler ediyor buyuk kizim anne babam bizi kesmesin diye aglamaya basladi yatagina girdi yorgani ustune cekti o an beynimden vurulmusa dondum kizimi optum muzik actim eline cikolata verdim odaya geri dondum evlilik cuzdanini paramparca ettim istemiyorum seni artik kocam degilsin dedikce o bana devamli si..git diyor asla yapmam ama denemek icin dedim ki cocuklar sende kalsin bosanalim dedim seni yinede oldururum ..yapamazsin dedim...deneyelim mi dedi.. korktum onu boyle hic gormemistim siyah gulere seytanin gulleri demekle haklilar galiba....hic konusmadan oturdum sonra giyindi suslendi ise diye gitti yalan soyluyor cunku is kiyafetleri var ses etmedim cikinca evi asagiya indirdim cocuklar aglaya aglaya uyudu ben onlara boyle seyler yasatmazdim bana ne oldu bilmiyorum..sakin degilim gitmek istiyorum ama ya cocuklara bir sey yaparsa insan kocasini bile tanimiyor ben hic bu kadar kotu gormedim onu resmen bambaska bir adam var karsimda...
Bi de lanet olsun bu güllere nerden aklıma geldi de almak istedim falan gibi şeyler söylüyomu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
duyduklarım karşısında şoktayım şu anneden bu kadar tepki gösterdiki acaba. çokmu üstüne gittin cnm yaaa. keşke biraz sesizliğini korusaydın.
ama bu kadar tepki göstermesi suçluluk psikolojisi gibi geldi bana. bence uzaklaştırma kararı al. ailenden birilerini çağır ve bu adamdan uzaklaş. çocuklara bişi yapacağını sanmam seni korkutmak istemiş. Pislik adam . haklısın kimin ne yapacağıda belli olmuyor. Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?