yanlışmı anlıyorum ne olur akıl verinnn:((

Evet ya of of bu erkekler niye böyle ki acaba gitme sende umursamaz gibi uyu sende bakalım ne yapacak bak onun bi şey söylemesini bekle canım hayatta en zor şey beklemek ama şuan sen kendine acı çektiriyon biraz takma bırak o taksın ki sende neyin ne olduğunu anla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belki de yalnız ya da arkadaşlarıyla gitmek istedi nefes almaya ihtiyacı vardır. Nasıl ki siz arkadaşlarınızla oturup sohbet etmeye ihtiyacınız varsa onun da var illa aldatmak diye düşünmeyin ha başka aklınızı kurcalayan şeyler varsa o başka gözlemlemek en doğrusu. Mesela ben nişanlımla giderim her yere ama onun da ihtiyacı oluyor arkadaşlarıyla bir yerlere gitmeye benim. Ama siz de nedense bir güvensizlik sezdim eşinize güvenmiyor da mı böyle söylüyorsunuz yoksa sadece neden beni götürmedin diye mi?

hayrı uyuyamam aynı yatakta acı cektirmiyorum kendime ne yapacagımı bilmiyorum çünkü hep benzer konular oldugunda ben bagırdım çagırdım agladım sorunu çözmeden öylece barıştık ..bu ssefer sustum sorularıma mantıklı cevap alamayınca kendim cevap aradım oyuzden belki bu sefer üstüne düştü konunun b konununda öylece kapanmasını istemiyorum çünkü bu sefer hiçbirşey mantıklı değil bıktım artık yalan söylemesinden

Senin şüphe duyduğun bi şey var mı yani anlattıklarının dışında ona göre bir cevap yazcam sana

ama bekliycem bakalım bu sefer ne olcak hayırlısı böyle birşey varsa umarım biran önce ortaya çıkar ki daha önce ilk evlendiğimiz yılarda aldatma konusu açılmıştı ve ben böyle birşey olursa bana anlat gideyim çünkü kandırılmak aptal yerine konmak istemiyorum demiştim oda böyle birşey olursa seni artık istemiyorumdur sana söyler ve yolarımızı ayırırız demişti bebeklerim küçük biri 1 digeri 2.5 yaşında ve ben ona çocuk vermek için çok ugraştım..kafam darma duman ama beklemekten başka çarem yok ne yaziki..sadece o aptal güleri almaya gitiğine inanmaya çalışıyorum

Senin şüphe duyduğun bi şey var mı yani anlattıklarının dışında ona göre bir cevap yazcam sana

aslında yok etraftaki herkeste ama sürekli bir yalan var mesala eşim dükkandayım der arkadaşlarım yada akrabalarım gider eşini hiç dükkanda görmüyoruz der bende şakaya vurarak açaba başka kadınamı gitti derim onlar herkes yapar ama seninki yapmaz der ama nereye gittiğini bilmem sordugumda ben lavabodayken gelmişlerdir yok sigara içmeye gittiğimde gelmişlerdir der başka konulardada yalan söylüyo ama ben hiç acıklayamıyorum bi kerede 40 milyar kadar bir parayı idaa denilen o yerde yediğini yaptıgını söylediler( abisi bunu söyleyen) eşim yeminler etti yok öyle birşey diye fakat sabahlara kadar net başında idaa yeri var belki bilirsiniz kredi kartıyla üyelik gerekiyor betson diye bir yer orda ugraşır dururdu hiç takip etmedim ama yapmadıysa neden sürekli oraya giriyordu ki.bir kere kahvedeyim dedi ramazanlık kardeşim gitmiş yok orda nerdesin dedim kahveedyim dedi ord degilmişsin dedim bu seferde arkadaşımın abisiyle arkadaşımla ilgili konuşuyoruz onların bahcesindeyiz dedi yanı arkadasının abisiyle konuşmasına neden kızayım ki yalan söyluyor kahveye gitmesi daha sacma niye yalan söyluyorsun dedim bu seferde muhabet özeldi sen ikide bir arayıp gel demeyesin diye öyle dedim dedi öyle işte benzer bir sürü örnek var..ama beni aldatıyor desem herkes bizimki yapar seninki yapmaz der yani kimse inanmaz

verdiği cevaplara güüvenmediğim için böyle söylüyorum yoksa oraya gitmek çokta önemli degil ortada bana bir jest varsa götürür sonrada gülerin olduğu yere giderdik ki bilmiyorum biliyormusunuz siyah güler türkiyede tek bir yerde yetiştirilebiliyor başka hiç bir yerde yok hem orayı görmüş olurdum hemde güzel bir program olurdu ama eşim nedense tek gitmeyi ve oraya gitmeyi tercih etmiş ve acıklaması sana jest yapmak istedim o kadar yolu tek başına üstelik yaşadıgımız şehire getirte bilme imkanı varken balığa diye çıkıp oraya gitmesi sacma değilmi ben mi fesatım bilmiyorum umarum ben fesatımdır

Walla anlattıklarına bakılırsa sen fesat degilsin ama kesinlikle bi şey var çünkü ndn bi insan sürekli yalan konuşsun bunun altında bi şey vardır illaki seni kışkırtmak istemem ama İnan şuan ben çok kötü oldum benim eşim de oynuyo o iddayı ama bana ara sıra diyo ben inanmıyorum çünkü görüyorum duyuyorum bırakı verdim bende karışmıyorum beklediğim zmn var senin eşine gelince bu konudada yalan söylüyor

Aldatma konusuna gelince bence her erkek yapar ben babana güvenmiştim o bile yaptıysa yani seninmiş benimmiş yapar erkeklere güven olmaz kardeşim

Aslında dediğin gibi seni götürse bence daha büyük jest olurdu

Sesiz kaldim once icerde yerde yatiyordu gittim yatagima yatim agladim uyuya kalmisim cocuk aglsdi uyandim baktim yerde yatiyor hala kalk yatagina gel dedim gelmem dedi yatma yerde kalk dedim kalkti geldi uyuduk sabah uyandim hic sakinlesmemistim biri var mi diyerek uyandirdim yok dedi neden yalan soyledin dedim si..git dedi uyuycam...zaten babanada gicik oluyorum ne yaptiysa babama da kufretti evlilik cuzdanini aldim anlasmali bosanacagiz dimi dedim hayir dedi neden dedim ben cocuklarimi elalemin yaninda buyutmem dedi senide onlarida keserim dedi sakin olmaya calistim genciz mutlaki yeni birileri olur hayatimizda ama bu simdi konusulacak konu degil dedim seninde cocuklarinda bogazini keserim bilmem ne yaparim diye hakaretler ediyor buyuk kizim anne babam bizi kesmesin diye aglamaya basladi yatagina girdi yorgani ustune cekti o an beynimden vurulmusa dondum kizimi optum muzik actim eline cikolata verdim odaya geri dondum evlilik cuzdanini paramparca ettim istemiyorum seni artik kocam degilsin dedikce o bana devamli si..git diyor asla yapmam ama denemek icin dedim ki cocuklar sende kalsin bosanalim dedim seni yinede oldururum ..yapamazsin dedim...deneyelim mi dedi.. korktum onu boyle hic gormemistim siyah gulere seytanin gulleri demekle haklilar galiba....hic konusmadan oturdum sonra giyindi suslendi ise diye gitti yalan soyluyor cunku is kiyafetleri var ses etmedim cikinca evi asagiya indirdim cocuklar aglaya aglaya uyudu ben onlara boyle seyler yasatmazdim bana ne oldu bilmiyorum..sakin degilim gitmek istiyorum ama ya cocuklara bir sey yaparsa insan kocasini bile tanimiyor ben hic bu kadar kotu gormedim onu resmen bambaska bir adam var karsimda...

Son düzenleme:

Canım çok üzüldüm bu son duruma, insanın sorularına cevap alamaması kadar kötü bi şey yok, eşin evet tam bir suçlu gibi davranıyor ama kolay mı öyle çocukları seni keserim ne demek yaaa, çok sinirlendim eşine, acaba biraz uzak mı kalsanız çünkü bunlar bi türlü büyüyemedikleri için senin neler hissettiğini anlamaları zaman alıyor, Allah yar ve yardımcın olsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bi de lanet olsun bu güllere nerden aklıma geldi de almak istedim falan gibi şeyler söylüyomu

duyduklarım karşısında şoktayım şu an neden bu kadar tepki gösterdiki acaba. çokmu üstüne gittin cnm yaaa. keşke biraz sesizliğini korusaydın.

ama bu kadar tepki göstermesi suçluluk psikolojisi gibi geldi bana. bence uzaklaştırma kararı al. ailenden birilerini çağır ve bu adamdan uzaklaş. çocuklara bişi yapacağını sanmam seni korkutmak istemiş. Pislik adam . haklısın kimin ne yapacağıda belli olmuyor. Allah yardımcın olsun

bence biraz zamana birak. bu kadar fevri davranmak seni haksız yapar. iletişime geçmek için sen adım atma. onun adım atmasını bekle...

Cnm şimdi okudum çok üzüldüm hiç bi şey yapamaz korkma arkanı bile dönmeden Çek git ama sen bi şikayette bulun yanına bile gelemesin biz kadınlar bi şey düzelsin boşver dedikçe daha beterine katlanıyoruz

Bi de lanet olsun bu güllere nerden aklıma geldi de almak istedim falan gibi şeyler söylüyomu

Evet soyluyor benim gulleri gorunce kosup boynuna sarilmam gerekiyormus bense herseyi mafetmisim felan flan artik sorun aldatilma suphesi degil bana mecburmusum gibi davranmasi..

Ailemden korkar esim ama bu ona engel olmaz babam bundan deli duyarsa aldirir sakat etirir sonra emin olmadigim bir konu yuzunden hersey herkes birbirine girer gerginim cok gerginim mecburiyet duygusunu asilayarak garip bir fantaziye dustu ama cocuklarim mutlu o mutlu ben mutsuz iki dogru bir yanlisi goturmek zorunda anlayacaginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…