yanlışlıkla nişanlımın ailesini birbirine düşürmek üzereyim

İyi yapmışsın. Resmen hırsızlık var ailede.
Zaten onların hiçbir işi rast gitmez. Pis nefis girmiş işin içine. Sen o nişanlına da güvenme. Saçma sapan bir iş şekilleri var. İleride kocam ailesinden haftalık harçlık alıyor, evimizde yemek pişmiyor falan fıstık diye konu açabilirsin

Bu konuya hakim değilim ne desem yalan olur ama vergi kaçırdıklarını düşünmüyorum anlatımımdan onu anlamış olabilirsiniz, iş kulvarı farklı alım satım işi değil

Olmasın, ne fark eder, her ödeme için karşılığında bir fatura kesmek gerekiyor. Ortada 300.000tl varsa sence o 20tllik, 100tllik ödemelerden mi geliyor yani

Ablacım iş yapmayı da, yasaları da bilmiyorsun gördüğüm kadarıyla bari biliyormuş gibi yazıp insanları kendine güldürme dünyadan haberin yok . Parayı alan kacan cocuk da yalan hiçbir sirket sahibi elindeki 300.000tlyi şirket hesabındın alıp küçük çocuğun hesabına falan aktarmaz. Bu aile acaip, yalan soylemişler sana, sen de bu isleri bilmedigin için inanmışsın hepsi bu.

Bende söylerdim doğru yapmışsınız

İyi okumadığınız yada iyi anlayamadığınız için tüm detayları yanlış öğrenmişsiniz bence güzelce baştan temiz kafayla okumanızı öneririm

İyi okumadığınız yada iyi anlayamadığınız için tüm detayları yanlış öğrenmişsiniz bence güzelce baştan temiz kafayla okumanızı öneririm

Alim satim isi degil demissiniz, hangi ticaret modeli alim-satim isini kapsamiyor?

Bisey satmiyorlarsa kim niye para veriyor bu insanlara?

Doviz burosu gibi bir yerleri mi var? Paradan para mi kazaniyorlar?

Ablacım konu gayet abes zaten düşünürsen sen de bulursun. 19 ve 20 yaşlarında 2 çocuk biz iş kurucaz diyorlar, bayilik veren de bunları adam yerine koyup 1 milyon lira istiyor? Bu 2 küçük cocukta da ailelerinden çaldikları 300.000tl var onu verip üstüne 700.000tllik borcu kapatmayı umuyorlar? 2 cocuk biz ailemizden caldığımız parayla iş kurcaz sen sakın söyleme diyorlar da hangisi daha abes, 2 çocugun is kurması mi, muhasebecinin kayıp 300.000in farkında olmaması mı, yoksa ailenin bunlardan habersiz olması mı Bunlar ailecek uçmuş, her seyleri yalan ayrıl kac bu manyaklardan

Dilan Polat merkezi mi açıyorlar beni daha şaşırtan 19 yaşındaki çocuğa böyle bi para yönetimi vermişler o da tırtıklaya tırtıklaya hepsini cebine mi atmış dolandırılıcaklarını sanmıyorum ama siz kendiniz için söylemişsiniz zaten

Mu
muhtemelen konu sahibinin de haberi vardır

Ben hiç araya girmezdim ya kardeşi gitsin kendisi söylesin derdini, sizi neden öne sürüyür ki.

Konu sahibi ya şirket nasıl yonetilir bilmiyorsunuz ya da sizde bir şeyleri yanlış anlattınız . Şirket şahsi olarak açılmamış aile şirketi yani tüzel kişi bu sebeple bu para kisisel hesaba yatirilmaz .

Zaten IBAN atayım da sen bizim üç yüzü oraya gönder diye iş yapmaz diye düşünüyorum kimse . Hadi diyelim şirket sadece babaya ait yine tüzel kisi oluyor diye biliyorum emin değilim yine ortada şirketin hesabı olmalı ki sonuçta alınan verilen ordan yapılır vergi kacirilmiyorsa . Normal is yapan insanlarsa bu kişiler

Hadi oraları geçtim parayi vermiyor ne demek ? Şimdi şirketleri var falan uzaktan size hoş geliyor belli ama çocuğunuzun hakkına her an konabilecek iki tane cahil cesareti olan ergen var ortada . Kendinize ait beş liraniz olmayacak. Her harcadığınız tutulacak. 300 bin yakında şahin parası olur bu para sebebiyle batacak adam sanayi esnafı bile olamaz şu an en kötü küçük bakkala gitseniz orda daha pahalı malzeme vardır . Konunun bir yeri sıkıntılı anlayacaginiz .

Görumcenin kabahati senin değil. Bu anlatılır mi geline.

Konu başlığına kahkaha atmaya geldim. AHAHAHAHAHAHAHAH. Tamam şimdi gidiyorum.

olması gereken bu aileden tırtıklayıp 300 bin biriktirmekte baya ustalık gerektiriyor hemende birikmez bu mümkün değil iki ucu boklu değnek sizde kendinizi düşünmek zorundasınız bende olsam direk söylerdim ben ilerde üzülecegıme onlar üzülsün

Babanin işi yahu nisanliniz kimin parasıyla kardeşlerini okutmuş?
Küçükken neler kazanmış öyle ev almaya yardımcı olmuş? Siz hangi dünyada yaşıyorsunuz? Çoluk çocuğun kazandığı parayla ev mi alınır öyle kolay?
Resmen her şey sevgilimin kafasına girmişsiniz daha aileye girmeden.
Elinize fırsat geçince de kardeşinde şu kadar para var muhabbetine yapmışsınız. Basta size hak verdim ama asla iyi niyetli değilsiniz. Saf görümce de size her şeyini anlatıyor yazık.
Elinizde patlar umarım bu her şey sevgilimin havalariniz.

Tek sorum, bundan sizeneydi ki aileyi karıştırdınız cidden

Size söyleyin diye duyurmuşlar zaten,sizde söylemişsiniz.
Muhtemelen o para verildi,kalanı da söyledikleri şekilde senet sepet bir şekilde bağlandı işe,kendileri söyleyemedikleri için siz söylediniz ve kabak başınıza patlayacak. Üste çıkacaklar biz ona sır verdik hemen sana yetistirdi diye,kendi yedikleri haltı unutturacaklar.

En doğrusunu yapmışsın.Ben olsam ben de söylerdim,sadakati partnerine göstermelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…