yanlışlıkla nişanlımın ailesini birbirine düşürmek üzereyim

Ödemeler sizin için yapılıyorsa, görümce ve kaynin bu durumu sizr anlatmaları çok manasız geldi bana.
Gizli saklı işlerini en son anlatacaklari kişi sizsiniz şu aşamada. Öyle durduk yer mi söylediler size?
20 yaşındaki gencin hesabında bu kadar paranin olduğunu bilip alamamaları da enteresan. Siz bu para işlerinde sıkıntı çekersiniz benden söylemesi. Aile işi hem de böyle ne olduğu belirsiz can sıkıntısından başka bir şey olmaz.

İşyerine gelen ödemeler kaynımın hesabına yatıyormuş, kaynım ödemelerin bir kısmını babasına vermiş. 2-3 ay önce kaynım kaçak yollarla almanyaya gitti, 15 bin euro bedel ödedi o zaman farkettilerki kaynımın parası var, paranın kaynağını düşünürken ödemelerin eksik olduğunu anlamışlar, kaynımda ben almanyadayken yattı oyüzden size gönderemedim hesabımı kullanamıyordum dedi, parayı Almanyadayken istediler hep erteledi, türkiyeye döndüğünde ne kadar olduğunu söylemiş, görümcemin bu işle alakası yok. Arkadan iş çevirecek bir aile değil babasıda annesi de o paranın kullanılması için elinden geleni yapar ama oğullarıyla uğraşamıyorlar sanırım, beni aramasının sebebi güzellik salonlarından anlayacağımı düşünmüşler sende merkezde durursun beraber işletiriz yardımcı olursun akıl verirsin dedi

Bile isteye yapmışsın. Hiç yalandan dolandirilacaklar sandım deme ben şahsen yemedim.

Ayol 19 luk bebe aileyi 300 bin dolandirmis adam tabi kizacak. Ben 19ken haftalik 50 tl harclikla okula gidip geliyordum. Bu z kusagi cidden enteresan.

Benim anlamadigim, ilk postta kaynim aile isiyle cok ilgili degil demissiniz, dogrudur ama bu kadar ilgisiz cocugun ustune tum ödemeleri yatirmalari, odeme dengesini bu cocuga bırakmaları, bu kisinin "kacak" bir sekilde Almanya'ya gitmesi...

Cok ilginc bir aile.

Sizin mustakbel esiniz kac yasinda? Siz kac yasindasiniz?

Siz guzellik merkezi isinden anliyorsunuzdur ama iki cocugun "gizli sakli" bir parayi size aciklamalari halen daha ilginc.

Ayol 19 luk bebe aileyi 300 bin dolandirmis adam tabi kizacak. Ben 19ken haftalik 50 tl harclikla okula gidip geliyordum. Bu z kusagi cidden enteresan.

Cidden ben de anlamiyorum bu Z kusagini ama daha da anlamadigim sey, kucucuk cocuga bu kadar buyuk yukumluluk veren aile.

Ben olsam söylemezdim beni hiç ırgalamaz ben mi dolandırdımda bana sıçrayacak ... Yanlis yoldasiniz bana anlatmayin der gecerdim .... Ortak iş ortak para zaten hep sorun olur smdi olmasa ilerde olur o almis bende alicam o giymis bende giyicem o gitmis bende gidicem diye devam eder ...

19 yasinda veledin elinde bukadar buyuk paralarin döndürülmesi de sacma aklı basinda birinde dönse para yada babada vs daha iyi olur ... ergen, kasa niyetine kullanilir mi hic ? daha cok sorun yasar onlar

Görümcem hayatımda tanıdığım en saf ve temiz kalpli kız aslında, beni arayıp abime söyleme diye kendi hayatıyla ilgili anlattığı çok şey var, ortak iş sayılır mı bilmem çünkü kardeşleri daha küçük ve bekarlar babalarına yardım ediyorlar işte dönüşümlü olarak, bu şekilde herkesi evlendiririz diye düşünmüşler yani bizi babası evlendiriyor. Bende bu durumdan şikayetçiyim kardeşlerim babama yardım etsin ben başka bir iş kurayım diye düşündüğünde kardeşlerini katma tek kur diyorum

Bile bile nişanlına anlatmışsın işte. Neresi yanlışlıkla anlamadım ama senin yüzünden değil kardeşin para kaçırması, aileyi dolandırmak yüzünden birbirlerine düşecekler o konuda için rahat olsun.

Birbirlerine çok güveniyorlar asla kötü bir ihtimal düşünmüyorlar özellikle nişanlım ve babası çok saflar. 2 senedir onu uyarıyorum kendi yaşayarak tecrübe ediyor.
İşyerinin hesap devir kısmını o an ki boş bulunmadan dolayı onun üzerine yapmışlar, o işi halledecek tek kişi oydu o gün acil yapılması gerekiyordu o gitmiş, onun üzerine olmuş. Tam kestiremediğim işler ama o anki iş sıkışıklığından

Ben bu ailenin guvenilir olmadigini dusundum acikcasi.

Ayy inanmıyorum. Ben de bunlar parayı nasıl kimden kazanıyor sandım. Demek böyle senetlerle alıyorlar euroları dolarları. Şoklardayım şuan.

Canım bence iyi yapmışsın söyleyerek. Sonuçta sen bu adamla evlenip gelecek kuracaksın, onun hakkını korumuşsun. Gözü açılsın daha iyi olur.

Ay resmen bilerek soylemissiniz cok akilli saniyosunuz kendinizi heralde onlar is kurmaya kalkinca hersey ortaya cikardi zaten okadar bencilsinizki sirf kendi isiniz yurusun diye soyleme denen seyi anlatmissiniz gorumcenizden daha yakknlik samimiyet goremezseniz sorun sizden yani bunuda unutmayin

Kiz bize bari yanlislikla deme o 300 bin diger kardeslere gitsin istememissin iste nisanlina yetistirmissin hemen
Çok fenasınız kızlar ya ana niyet o değil ailesini sokacakları her borca nişanlımda girmiş oluyor 300 bin beni ilgilendirmez nişanlımı ilgilendirir ilerde kardeşiyle iş kurmaktan vazgeçer belki, birde ben ilerde eldeki paramızdan olmayalım derdindeyim

Ben bu ailenin guvenilir olmadigini dusundum acikcasi.
Ah yok kayınvalidemde kayınpederimde iyi insanlar çok saygı duyuyorum benim için manevi çok şey yaptılar ama her aileden bir kişi çıkıyor böyle heralde
O kadar gizli bilgiyse sana söylemeselerdi
Abisinin kulağına gideceğini sanki bilmiyor
İşte o kadar saflar. Görümcem bence benim bu para olayını bildiğimi bilmiyor yani kaynımın parasının nerden geldiğini sorgulayacağımı düşünmedi o anki heyecanlı anlatışından onu sezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…