yanlışlıkla mesaj attım :O

Aaaaayyy:) aylin ne güzel yazmışsın ya evet benimkinin de face i yok. Hayret nası açmadı

Ben de numarasını bulup kaydettim kızın whatsap kullanıyorsa resmini görücem ya akıl işte... Line mı ne vardı o zamanlar. Rehbere eklediğimiz kişilere istek atıyomuş kıza benden istek gitmiş bide benim apti kzıa beni anlatıyomuş içip içip arıyodu beni çocuk. Kıza karşı karizmamı sıfırladım allahın sopası yok gerçi ben kıza hiçbişey yapmamıştım allah için hiç kin tutmadım..

Off yine de cok utanmisindir o an

Ben de lise 1 de mi neydim, cok net hatirlamiyorum. Ozamanlar ya kontor cok pahaliydi, ya da bizde para azdi Cagri birakirdik birbirimize. Yeni yeni cep tel kullanmaya baslamisiz, bir defa caldirip kapatiyoruz. Buna da cagri birakmak deniyor
Benden hoslanan bi cocuk vardi, ben de cok cool um ya pas vermiyorum. Herkese oldugu gibi cagri birakiyorum en fazla bir defa. Bunun bi gun teli kapaliydi. Ben de inatla caldirmaya calisiyom, iki saat aramisimdir telini acsin da cagrimi gorsun diye. Nerden bileyim onun kullandigi hattin bir ozelligi varmis, tel kapaliyken kim kac defa aradi mesaj olarak gonderiyomus. Ben ertesi gun bunu bir kiz arkadasimdan ogrendim, basimdan asagi kaynar sular dokulurken bu cocugun yanima gelip "hayirdir, dun 50 defa aramisin" diye sormasi... Hala yasadigim utanci unutamiyorum. Bi de mesaj atardi cevap yazmazdim guyya iplemiyom cocugu cok havaliyim, cool um cunku

Instagramda birini stalklarken yanlışlıkla tık tık yapıp beğeneceğim diye tırsıyorum ben de

Line ı kapayınca siliniyordu kapadım da kırtuldum aaaay ne güzel günlerdi dimi:) her şey o zamanlar güzeldi bence ben o zamanlar hayal meyal hatırlıyorum çocuktum:) mesaj atmak yoktu mesaj ÇEKİLİRDİ :)

Ölü taklidi yap Bende facebookta gezinirken bende ekli olmayan bir erkeğin fotograflarina bakiyorum.Toplu bir fotografa denk geldim tikliyorum tikliyorum obur fotografa gecmiyor.Bir baktim ablami etiketlemisim fotografa kaldim boyle.Sonra iptal ettim istegi facebookumu dondurup ölü taklidi yaptim

Bence hic cevap verme tatlım. Bikeresinde Facebook'ta tanıyor olabileceğiniz kişilerde eski nişanlımın sayfası vardı,kuzenimle bakıyorduk o Allah askına bi girsene ne var falan dedi,ben hic girmedim sayfasına Yanlışlıkla biyere tıklarım diye,hem merakta etmiyordum artık. Neyse kuzenimin ısrarı üzerine girdik sayfasına baktık çıktık. Aradan 1-2 saat gecti, birini arayacaktın faceden, en son onun sayfasına baktığım icin ilk onun ismi geldi. Yanlışlıkla tekrar profiline girdim öff diye çıkacakken birde ne göreyim arkadaşlık istegim önceden gitmiş onay bekliyor. Kalbimin ağzımda attığı ilk şoku atlattım ve direk engelledim onu faceyi dondurdum ölü taklidi yaptım üzerinden 2 yıl geçmişti,hala onu takip ediyorum sandı kesin gördüyse

ben instagramda yaşıyorum hep bu tarz kazalar yukarı çektirirken illa ki 2 defa tıklıyorum abuk sabuk insanların paylaşımını beğenmiş oluyorum.

Ahaha ilk aklıma gelen bu oldu
bomba 1.55'te başlayıp 2.35 de son buluyor

Boşver hangimiz yapmadık ki bu tür yanlışları (hangimiz düşmedik kara sevdayaaa )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…