- 1 Nisan 2013
- 10.382
- 13.852
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Ayy rezaletAhahah ben eski sevgilimin eski sevgilisinin twitterını gezerken yanlışlıkla bi tweetini favlamış insanım
Aaaaayyy:) aylin ne güzel yazmışsınHoşlandığım beyi stalklarken beğen tuşuna basacağım, yanlışlıkla yorum yapacağım diye ne streslerle stalklardım. Neyse ki ne öyle bir bey ne de feys kaldı, kafam rahat
Senin konuna gelince, bence de bir şey yazmana gerek yok
Ben de numarasını bulup kaydettim kızın whatsap kullanıyorsa resmini görücem ya akıl işte... Line mı ne vardı o zamanlar. Rehbere eklediğimiz kişilere istek atıyomuşAyy rezalet
Ben de numarasını bulup kaydettim kızın whatsap kullanıyorsa resmini görücem ya akıl işte... Line mı ne vardı o zamanlar. Rehbere eklediğimiz kişilere istek atıyomuşkıza benden istek gitmiş bide benim apti kzıa beni anlatıyomuş içip içip arıyodu beni çocuk. Kıza karşı karizmamı sıfırladım allahın sopası yok gerçi ben kıza hiçbişey yapmamıştım allah için hiç kin tutmadım..
Line ı kapayınca siliniyordu kapadım da kırtuldumOff yine de cok utanmisindir o an
Ben de lise 1 de mi neydim, cok net hatirlamiyorum. Ozamanlar ya kontor cok pahaliydi, ya da bizde para azdiCagri birakirdik birbirimize. Yeni yeni cep tel kullanmaya baslamisiz, bir defa caldirip kapatiyoruz. Buna da cagri birakmak deniyor
Benden hoslanan bi cocuk vardi, ben de cok cool um ya pas vermiyorum. Herkese oldugu gibi cagri birakiyorum en fazla bir defa. Bunun bi gun teli kapaliydi. Ben de inatla caldirmaya calisiyom, iki saat aramisimdir telini acsin da cagrimi gorsun diye. Nerden bileyim onun kullandigi hattin bir ozelligi varmis, tel kapaliyken kim kac defa aradi mesaj olarak gonderiyomus. Ben ertesi gun bunu bir kiz arkadasimdan ogrendim, basimdan asagi kaynar sular dokulurken bu cocugun yanima gelip "hayirdir, dun 50 defa aramisin" diye sormasi... Hala yasadigim utanci unutamiyorum. Bi de mesaj atardi cevap yazmazdim guyya iplemiyom cocugu cok havaliyim, cool um cunku
Onun var da benim yok canım, sildim hesabı :)Aaaaayyy:) aylin ne güzel yazmışsınya evet benimkinin de face i yok. Hayret nası açmadı
Ben kendiminki için demiştim canım ya nası açmadı diyeOnun var da benim yok canım, sildim hesabı :)
Kafamı çok meşgul ediyodu baydı