- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Yok asla istemiyorum konuşmak kaza oldu.Salla gitsin, hiç cevap verme. Yani, hala umrundaysa bilemem de. Umursamıyorsan yapma birşey, ne düşünürse düşünsün, nasıl olsa açıklasan da inanmaz.
Bosluk tusuna basmısım iste dokınunca gittiface messanger da boş mesaj atma diye bişey varmı ya
Facebook messenger:)Messenger ne msn messenger mi? Msn mi kaldi? Galiba en son 8 yil once kullanmistim...Nostalji oldu birden.
Aynen bence deBence birşey demeyin. Eğer ısrar ederse mesaj konusunda o zaman açıklarsınız
Ya ben takmadım aslında aman banane zaten görüşmüyorum diye de mesaj atınca şok oldum.bende watsaptan aradım yanlışlıkla çok utanç verici durum böyle şeyleri takmamak lazım ama nedense takıyoruz hiç yazma bişey yanlışlıkla yolladığını anlar.
Ahahahahahaha ya ben artık sallamıyorum hiç beğensem bile geri çekiyorumYa ahahahahhahaahhahahahahahaen sevdiğim kaza türleri
Ben de feyzzten fotosunu kimin beğendiğine bakcaktım bi baktım sen ve bilmem kaç kişi bunu beğendiniz diyoölü taklidi yaptım face i dondurduktan sonra tabi