yanlışlıkla mesaj attım :O

castleinthesnow

Better things are coming
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2014
1.805
1.684
Kızlar messengerda eski konuşmalara bakıyordum silecektim falan. 6 ay once konustugum cocugun sayfasını açtım bakıyodum (görüşmeyi ben kestim heryerden de silmiştim ama messenger konuşmaları duruyormuş) yanlışlıkla boş mesaj attım o da anında görmüş hemen ilginç:) yazmış ya bu anı bekliyodu herhalde yanlışlıkla oldu desem bahane arıyormusum gibi olacak,bir şey demiyim dimi?

Salla gitsin, hiç cevap verme. Yani, hala umrundaysa bilemem de. Umursamıyorsan yapma birşey, ne düşünürse düşünsün, nasıl olsa açıklasan da inanmaz.

bence en iyisi hiçbir şey demeyip sessiz kalmak. zaten boş mesaj yanlışlıkla atılır. birde engelleyin bence anlar o zaman.

Messenger ne msn messenger mi? Msn mi kaldi? Galiba en son 8 yil once kullanmistim...Nostalji oldu birden.

bende watsaptan aradım yanlışlıkla çok utanç verici durum böyle şeyleri takmamak lazım ama nedense takıyoruz hiç yazma bişey yanlışlıkla yolladığını anlar.

Ya ahahahahhahaahhahahahahaha en sevdiğim kaza türleri

Ben de feyzzten fotosunu kimin beğendiğine bakcaktım bi baktım sen ve bilmem kaç kişi bunu beğendiniz diyo ölü taklidi yaptım face i dondurduktan sonra tabi
Ahahahahahaha ya ben artık sallamıyorum hiç beğensem bile geri çekiyorum
Amaaan o kimmiş be çok da tın

Hoşlandığım beyi stalklarken beğen tuşuna basacağım, yanlışlıkla yorum yapacağım diye ne streslerle stalklardım. Neyse ki ne öyle bir bey ne de feys kaldı, kafam rahat
Senin konuna gelince, bence de bir şey yazmana gerek yok

ayy ben de romantikli resimler vardı sevgilime atacağıma faceden seminerlerini takip ettiğim bir meslektaşım vardı o baya atmışım çok utanmıştım yanlışlıkla oldu dedim sen de silerken yanlışlıkla attım iyi akşamlar. de anlar konuşmak istemediğini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…