- 20 Ağustos 2011
- 6.390
- 980
- Konu Sahibi Terazikizi
Banada cok verim düşürücü yorum yaparlardı sonra hep onlar başaramadı bende oturdum zevkle pişmanlıklarını izledim. Bir de kesin seninle yarışa giriyorlardır o yüzdendir bu yönlendiriş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ozaman genel olarak problem olabilir sen uzak dur bacımSırf ben değil birçok kişiye karşı böyle daha doğrusu sanırım uysal, sevecen karşı görünenlere. Bölümden çok sevdiğim bir kız arkadaşımla da farklı dönemlerdeyiz o da aynı problemi yaşadı.
İLETİŞİMİ KESMEKLE EN İYİSİNİ YAPMIŞŞIN HEDEFE GİDEN YOLDA ÇOK İNSANA İHTİYAC YOKTUR .BİZDEDE ARKADAŞLAR ZORDU SINAV HİÇ ÇALIŞMADIM DEYİP YARDIMCI OLMADLARDI BİR BAKARDIN EN YÜKSEK NOTU ALMIŞLAR:)GÜLESİN Mİ AĞLIYASIN MI .O YÜZDEN KİMSEYE İTİBAR ETME BİLDİĞİNİ YAP.HERKES ÇIKARI OLDUĞU SÜRECE ARKADAŞ ÜNİDE.Merhaba hanımlar, ya ben son zamanda çok fazla kişiyle iletişimimi kestim, bunun nedenlerinden biri de özellikle üniversitedeki arkadaşlarımın yanlış yönlendirmesi oldu. Ikinci bir konuysa çok geç anıldım ama iyiliğimi ister gibi gözüküp içten içe kötülüğümü istemeleri, başıma olumsuz bir şey geldiğinde sevindiklerini anlamam oldu. Yanlış yönlendirme olayına gelince en basitinden dersler vs hakkında sürekli çok zor vs diyip olumsuz etkilemeleri oldu ki benim etkilendiğimi anlayıp bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz eğer sürekli aynı ortamda bulunmak durumunda iseniz? Çünkü mücadele etmeye çalışmak bile yoruyor, verimimi düşürüyor.
Aklımı kullanıyorum araştırıyorum arkadaşım söyledi diye balıklama atlamıyorum.Merhaba hanımlar, ya ben son zamanda çok fazla kişiyle iletişimimi kestim, bunun nedenlerinden biri de özellikle üniversitedeki arkadaşlarımın yanlış yönlendirmesi oldu. Ikinci bir konuysa çok geç anıldım ama iyiliğimi ister gibi gözüküp içten içe kötülüğümü istemeleri, başıma olumsuz bir şey geldiğinde sevindiklerini anlamam oldu. Yanlış yönlendirme olayına gelince en basitinden dersler vs hakkında sürekli çok zor vs diyip olumsuz etkilemeleri oldu ki benim etkilendiğimi anlayıp bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz eğer sürekli aynı ortamda bulunmak durumunda iseniz? Çünkü mücadele etmeye çalışmak bile yoruyor, verimimi düşürüyor.
Merhaba hanımlar, ya ben son zamanda çok fazla kişiyle iletişimimi kestim, bunun nedenlerinden biri de özellikle üniversitedeki arkadaşlarımın yanlış yönlendirmesi oldu. Ikinci bir konuysa çok geç anıldım ama iyiliğimi ister gibi gözüküp içten içe kötülüğümü istemeleri, başıma olumsuz bir şey geldiğinde sevindiklerini anlamam oldu. Yanlış yönlendirme olayına gelince en basitinden dersler vs hakkında sürekli çok zor vs diyip olumsuz etkilemeleri oldu ki benim etkilendiğimi anlayıp bilerek yaptıklarını düşünüyorum. Bu gibi durumlarda siz ne yapıyorsunuz eğer sürekli aynı ortamda bulunmak durumunda iseniz? Çünkü mücadele etmeye çalışmak bile yoruyor, verimimi düşürüyor.
Çok çok haklısınız insan elindekilerini de kaptırmamalı bana da bencil olmayı öğretti.Hayat insana cok sey ogretiyor Universite de bana bencil olmayi öğretti. Kardesim yerine koydugun insan neler etti bana sirf ben aileme haftasonu gidiyorum diye bana trip atmalar yuksek puan alsam kiskanmalar en sonunda da odev saklama falan da falan .kimseye kullandirma kendini. Borc verme baskasinin hesabini odeme kimseyi bekleme baskasinin ipiyle kuyuya inme onceligin hep sen ol senon dersin senin sinavin gbi. Tabi bazi arkadaşlar has arkadas icin gecerli degil. Has arkadas seni bekler senin icin fedakarlik yapar