- 2 Kasım 2013
- 107
- 27
- 28
- Konu Sahibi pembeflora
Ben lisede iki senemi mf son iki senemi de tm olarak okudum. İyi bir anadolu lisesindeydim . Hedefim de Boğaziçiydi. Ama şu an tm bölümlerinin hiç birisini istemiyorum. Bu sene sınava giricem. Ancak bu sebepten içimden hiç hazırlanmak gelmiyor. Sene başında mf ye geçmeyi düşündüm ancak ailem izin vermedi aslında onlar da haklılar. Fen derslerim de çok iyiydi başarılı bir öğrenciydim de... Neden böyle yaptım hiç bilmiyorum. Ve son zamanlarda da keşke mfci olup tıp için hazırlansaydım diyorum... Bir kitle dershanesinin tm şubesinin 1.sınıfındayım. Herkesin benden beklentisi tm ilk 1000. Ama ben son zamanlarda aslında doktorluğum hem karekterim hem de benim için en iyisi olabileceğini fark ettim. Acaba bu sene ygs feni halledip bir sene daha mfci olup mu hazırlansam diyorum. Bir de bu sene tıp kontenjanları çok arttı. Artık devlet üniversiteleri ilk 20.000 den alıyor. Biraz da ona bel bağladım diyebilirim. Nolur bana yardım edin. Benimle aynı durumda olup hayallerine ulaşanlar var mı???( Bu arada hukukun bana göre olmadığını bazı insanlardan duydum ama hukuk okursam da savcı olmak istiyorum ama çok torpil var herkes olamaz bi tanıdığın yoksa olmaz diyorlar biliyorum biraz erken ama savcı olmuycaksam da hukuk okumak istemiyorum aranızda savcı olanlar var mı bu konuda bana yardımcı olabilir misiniz lütfennn
)
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
Son düzenleme: