Merhaba kızlar başımdan geçen olayı anlatarak sizlere biraz umut olmak istiyorum bebek istediğimizde kolay hamile kalma yollarının hepsini denedik sürekli hamile kaldım sanırım diye hareket ediyordum psikolojik olarakta midem bulanıyordu halsizdim bir sürü hamilelik belirtisi vardı kasık ağrısı da hiç geçmiyordu reglimde ilk kez 3 gün geçmişti ağrılarım için hastaneye gittim doktor muayene etti vajinal enfeksiyon ve pko dedi bebeğin zor olur tedavi olman lazım dediğinde dünyam yıkılmıştı çünkü çok yakın arkadaşımın yıllrca pkodan bebeği olmadı eşim çok destek oldu tatile gitcektik boşver tatilimizi yapalım sonra bakarız dedi tatile gittik yumurtlama dönemine dikkat etmedim ağır taşıdım sigara alkol kaydıraktan kaymalar hızlı yüzmeler herşeyi yaptım tatil dönüşü 25 kiloluk valizi merdivenden indirdim emindim ben hamile kalamıyorum diye regli günüm geçtiğinde umutsuzca bi test aldım ve pozitifti yanlış teşhismiş herkes umudunu kesince hamile kalıyor derlerdi de inanmazdım bebeğim şuan 13 haftalık Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Yanlış pko teşhisi
- Konu Sahibi Lucky15
- Başlangıç Tarihi