Sırf 11 aydır çıkıyorsunuz diye beğenmediğiniz biriyle tabiki siz bilirsiniz burda fikir sorduğunuz İçin yazıyorum evlenmeyin 11 ay uzun bir süre değil ki
İnsanlar senelerini veriyor olmayınca olmuyor bazı şeyler zorlamayla olmuyor çünkü sonucu daha kötü olabiliyor
Bana kalırsa sevgiliniz nişanlınız her neyse bakımsız değil cimri çünkü bazı insanlar parfüme boş yere para verildiğini düşünür ama benim için önemlidir ben 500 liralık parfüm alırım tshirte para vermem 10 liralık alırım ama eşim de parfüm olsun da ne olursa olsun der ama illaki parfüm kullanır baştan da böyleydi hep böyle değiştirmeye çalışmam
İnsanlar değişmiyor ve sizde zaten evlendikten sonra para konusunda sıkıntı yaşarsınız gibi geliyor kendine parfüm almayan kıyafet almayan sizi de zorlar gibi benim kayınvalidem de aynı ordan biliyorum kadın asla ve asla yeni bişe almaz hep eskilerini giyer Almaya Çıkar almadan geri döner kıyamaz parasına böyle şeyler gereksiz gelir nedenini sorduğumda çok yokluk görmüş ilk evlendiğinde ondan olduğunu söyler iyice düşünün taşının evlenmesi kolay oluyor da boşanması sancılı geçiyor Allah kolaylık versin
Siz de kendiniz gibi şık giyimli birini bulsaydınız o zaman? Burada sıkıntısı olan sizsiniz.
Allah aşkına bunun için ağlanır mı? Adam temizse, yırtık sökük giymiyorsa ve en önemlisi cimri değilse sorun etmeyin böyle şeyleri. Üşeniyor demek ki.
Siz bilirsiniz tabi umarım mutlu olursunuzSevgimle ilgili olduğunu düşünmüyorum pek. aşık değilim o kesin ama benim düşünce yapıma göre evlenmek için aşk çokta şart bi şey değil. Farklı düşünenler var tabiki. Ama seviyorum.
Birde bu 1 yıl boyunca beni her gün rahatsız eden bi şey değil. Amin teşekkür ederim
Amin herkes çok mutlu olsunSiz bilirsiniz tabi umarım mutlu olursunuz
Bu aşılmayacak bir şey değil, evlendiğinizde birlikte alışverişe çıkıp sizin beğendiğiniz şeylerden alırsınuz giyer. Biz de böyle aşmıştık11 aylık bi ilişkim var hatırlayanlar vardır giyimini özensiz bulduğumu söylemiştim. Haftaya ailesiyle birlikte tanışmaya gelecekler. Ama ben bu gece bi patlama yaşadım.
Dış görünüşe takıntılı bi insanım elimden geldiğincede bakımlıyım ve ben çalışmıyorum bi gelirim yok. Buna rağmen her buluşmada ki ayda bir buluşuruz özenli ucuz da olsa yeni bi şeyler alır güzel görünmek için uğraşırım. Erkek arkadaşım ise parfüm sıkmaz ben alıp arabasına koyarım. Ve gerçekten o kadar kötü özensiz giyiniyor ki yakışmayan kalitesiz eski rengi atmış kotlar vs giyip geliyor. Kendisi memur güzel de maaşı var ailesiyle yaşıyor yahu bunun parayla asla ilgisi yok öğrenciler bile özenle gidiyor okula. Neyse ben bu duruma çok takılıyorum her seferinde kırmadan belli ediyorum fikrimi hediye alıyorum, insternetten fotoğraflar atıyorum böyle giysen çok yakışır diyorum yahu Allah aşkına 1 yıldır dilimde tüy bitti adam gram adım atmadı.
En son ailemle tanışmaya gelecek yaa evdeki 2 3 yıllık kazağı giydi geldi. Üstelik defalarca ne giyeceksin güzel şeyler mi alsan vs dememe rağmen
Neyse yine bi şey demedim bu gece de aileler tanışacak onu konuşuyoruz ki yine günlerdir ne giyeceksin konusu yapıyorum bana evden yine bi şey gösterip bunu giyerim demesin mi
Artık çok sinirlendim hemde çok fazla sen bana değer vermiyorsun özen göstermiyorsun kaç kez bunları konuştuk tartıştık benim için önemli dedim hiç bir çaban olmadı dedim. Alındı küstü konuşmuyor. Ya valla sırf bu yüzden vazgeçmek istiyorum gerçekten hiç iyi değilim ben lütfen bana bi şeyler söyleyin sinirlerim çok bozuk
Beraber alışverişe çıksanız böyle günlerde, en azından o gün için bir kıyafet alsanız beraber.
Bu aşılmayacak bir şey değil, evlendiğinizde birlikte alışverişe çıkıp sizin beğendiğiniz şeylerden alırsınuz giyer. Biz de böyle aşmıştık
O etmez, açıkçası mümkün olduğunca olduğu gibi kabul etmek lazım.Ayni şehirde değiliz de bunu da teklif etmedi hiç dediğim gibi bi çok çözümü olan bir şey bu
O etmez, açıkçası mümkün olduğunca olduğu gibi kabul etmek lazım.
Dokunuşlar yapabilirsiniz, o da dikkat edebilir tabi ama bu biraz zevk meselesi.
Zorlamayla olmaz, güzellikle beraberken ortak zevkinize göre alışveriş yapın.
benim eşimde görüştüğümüzde güzel giyerdi evlendikten sonra baktım bi kaç tane öyle ve senelerdir giyinilmiş ama temiz güzel kullanmış marka kıyafetler lakin doğru düzgün bi kıyafet yok ben kafama takmadım hani kendi özgür iradesi diye düşündüm baktım sağdan soldan lafta duyunca evlendikten sonra sunu al bunu al bak böyle diyorlar şöyle diyorlar dedim gaza getirdim şimdi dolaplardan ayakkabilar elbiseler taşıyor o kadar çok almaya başladı ki çoğunu giymiyor tekrar alış veriş yapıyor daha geçen bir iki bavul yep yeni kıyafet ayıkladım bari başkası giysin diye11 aylık bi ilişkim var hatırlayanlar vardır giyimini özensiz bulduğumu söylemiştim. Haftaya ailesiyle birlikte tanışmaya gelecekler. Ama ben bu gece bi patlama yaşadım.
Dış görünüşe takıntılı bi insanım elimden geldiğincede bakımlıyım ve ben çalışmıyorum bi gelirim yok. Buna rağmen her buluşmada ki ayda bir buluşuruz özenli ucuz da olsa yeni bi şeyler alır güzel görünmek için uğraşırım. Erkek arkadaşım ise parfüm sıkmaz ben alıp arabasına koyarım. Ve gerçekten o kadar kötü özensiz giyiniyor ki yakışmayan kalitesiz eski rengi atmış kotlar vs giyip geliyor. Kendisi memur güzel de maaşı var ailesiyle yaşıyor yahu bunun parayla asla ilgisi yok öğrenciler bile özenle gidiyor okula. Neyse ben bu duruma çok takılıyorum her seferinde kırmadan belli ediyorum fikrimi hediye alıyorum, insternetten fotoğraflar atıyorum böyle giysen çok yakışır diyorum yahu Allah aşkına 1 yıldır dilimde tüy bitti adam gram adım atmadı.
En son ailemle tanışmaya gelecek yaa evdeki 2 3 yıllık kazağı giydi geldi. Üstelik defalarca ne giyeceksin güzel şeyler mi alsan vs dememe rağmen
Neyse yine bi şey demedim bu gece de aileler tanışacak onu konuşuyoruz ki yine günlerdir ne giyeceksin konusu yapıyorum bana evden yine bi şey gösterip bunu giyerim demesin mi
Artık çok sinirlendim hemde çok fazla sen bana değer vermiyorsun özen göstermiyorsun kaç kez bunları konuştuk tartıştık benim için önemli dedim hiç bir çaban olmadı dedim. Alındı küstü konuşmuyor. Ya valla sırf bu yüzden vazgeçmek istiyorum gerçekten hiç iyi değilim ben lütfen bana bi şeyler söyleyin sinirlerim çok bozuk
Eğer kötü bir insan değilse bu özelliğini düzeltebilecegini düşünmüştür..Sonuçta tamamen mükemmel biri olamaz değil mi..Bence siz de büyük konuşmayın..
birde uyarmışsınız yani. Artık kendini biraz toparlamalıydı. Bazı insanlar gerçekten çok bakımsız oluyor.Bende soğuyorum zaten.. Daha önce hiç böyle bi erkek arkadaşım olmamıştı üstelik onlar öğrencilik zamanımızdaydı giderler part time çalışır yine de düzgün giyinirlerdi ilk defa böyle biriyle karşılaştım normalde bende böyle birini sevemem ama diğer her kriter uyumlu huyu suyu karekteri iyi. Çirkin değil. Sadık güvenilir vs. Öyle olunca bırakamadım bi türlü ama sona yaklaştık yaktım gemileri çünkü bu kadar uyarılmaya rağmen benim onu beğenip beğenmediğimi önemsemiyor..
Bende de vardı benzer bır tane. Buluşacağımız zaman en güzel kıyafetlerini giysin isterdim ama beğenmediğim bir kıyafetle karşıma çıkardı. Tek sorun ben bunu açık açık hiç dile getirmedim. Onun dışında kişisel bakımına özen gösterirdi. Belki söyleseydim o beğenmediklerimi giymezdi ama ne bileyim diyemedim. Sana yeni bir seyler alaım dediğimde, "Ne gerek var? Benim kazağım/t-shirtum var" diyorduHep böyleydi hatta burada konu açtım,insanlar giyim ne ki kolay o sen kalbine bak dedi. Değiştirirsin dedi bende 11 aydır mücadele veriyorum işte.. Altı üstü iki kazak bi pantolon için
Bu konuda size katılıyorum. Hem güzel olsun hem bakımlı olsun istiyorlar ama kendileri ellerine ne geçerse dışarı oyle çıkıyorlar.Onlarda şekilci çirkin kızlara bakmıyorlar demi?? Gidip kendi gibi paspal bulsaymış
Hep ima ile anlatmaya calistiniz? Mesajinizdan bunu anliyorum, alip karsiniza acik acik konusmamissiniz. Malesef erkeklerin buyuk kismi acikca konusmayinca, ima yoluyla filan bir sey anlamiyorlar. Dertlenecegine acik acik konus derim. Ima edip dolayli anlatip da anlamayinca ustune gidip bagirmak vs cozum degil... icine atip atip patlayinca hakli olmazsin...11 aylık bi ilişkim var hatırlayanlar vardır giyimini özensiz bulduğumu söylemiştim. Haftaya ailesiyle birlikte tanışmaya gelecekler. Ama ben bu gece bi patlama yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?