• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yanlış mı yaptım ??

Böyle birisine nasıl aşık oldunuz yani daha doğrusu başında nasıl karar verebildiniz..Bence bu biraz insanın icinde olmalı degistirebileceginizi sanmiyorum

Her zaman bu kadar vasat değil benim zorlamalarimla arada iyi şeyler çıkıyordu. Birde karekter olarak huyu suyu gayet ideal benim için. Birde çirkin bi insan değil kızdığım şey imkanları olmasına rağmen özensiz davranması

Çirkin birisi değil aksine yakışıklı, uzun boylu mükemmel bi uyumumuz var karekter olarak sadık, akıllı vs. Ama işte bu konuda takılıp kalıyoruz takmamaya çalıştım evlenince ben giydiririm dedim amaa adam en özel günlerde de saçma sapan davranıyor sinirlerim çok bozuldu
Mükemmel uyumunuz olduğuna emin misin?
Hiç öyle değildi konuların.

Basindan beri ittire ittire getirdin, ayrıldın barıştın.
Evlenince değiştirmediğin huyları, özellikleri için mutsuz olacak ve edeceksin muhtemelen.
Yakışıklı olması tek başına ölçüt de değil ayrıca. Hali tavrı da önemli.

İyi de daha öncede açtınız bu konuyu. Adam bu işte. Değişmek istemiyor.
Siz de dış görünüşe önem veren birisiniz. Siz de değişmek istemiyorsunuz.
Zorlamasanız mı artık?

Haklısınız da sonra vay efendim kıl tüy için adam terk etti 1 yıllık ilişkiyi bitirdi olur bi süre sonra bu beni pişman eder tek sebep bu olmasa zorlamam sadece konu çok sinirlerimi bozdu

Mükemmel uyumunuz olduğuna emin misin?
Hiç öyle değildi konuların.

Basindan beri ittire ittire getirdin, ayrıldın barıştın.
Evlenince değiştirmediğin huyları, özellikleri için mutsuz olacak ve edeceksin muhtemelen.
Yakışıklı olması tek başına ölçüt de değil ayrıca. Hali tavrı da önemli.

İttire İttire getirdiğim için bugün bu kadar patladım sanırım ağladım kızdım çünkü başından beri hep bu giyim yüzünden kafam allak bullak oldu takıntılıyım napıyim bende istemiyorum ama adamın çorabı bile dikkatimi çekiyor

Haklısınız da sonra vay efendim kıl tüy için adam terk etti 1 yıllık ilişkiyi bitirdi olur bi süre sonra bu beni pişman eder tek sebep bu olmasa zorlamam sadece konu çok sinirlerimi bozdu
Kıla tüye takılan bir yapınız varsa terkedersiniz. Sizden başka kimse onunla bir hayat yaşamak için söz vermeyecek.
Bende giyime kuşama takmam ama kıl yumağı birini görünce içim kalkıyo. Öyle biriyle ilerde ağdaya gider diye birlikte olmazdım. Yada hadi dedim lazer yaptırır, söyledim söyledim yapmıyo kimse beni onunla evlendiremezdi. İsterse dünyanın en iyi adamı olsun.

Bakımlı özenli olmak gibisi yok. Şuradan markete ben öyle paspal gidemem yanımdakide bakmak zorunda yani buda bir saygı.Küssün bırak şöyle güzel giyinip gelsin öğrensin azıcık

Çok sinirleniyorum çünkü ben onu güzel giyimli bakımlı görünce dünyam değişiyor resmen ama o bunu bana çok görüyormuş gibi inadına anlamak istemiyor ya parası mı yok bu imkansız bana göre yanlış mı düşünüyorum bekar bi erkek öğrenciler bile çok şıkken nasıl bu kadar özensiz olur

Bakımlı özenli olmak gibisi yok. Şuradan markete ben öyle paspal gidemem yanımdakide bakmak zorunda yani buda bir saygı.Küssün bırak şöyle güzel giyinip gelsin öğrensin azıcık
Aynen ya bu giyim bakim meselesi karşındaki kisiye olan saygını sevgini gosteren bir kriter aslında. sallanacak bir konu değil

İttire İttire getirdiğim için bugün bu kadar patladım sanırım ağladım kızdım çünkü başından beri hep bu giyim yüzünden kafam allak bullak oldu takıntılıyım napıyim bende istemiyorum ama adamın çorabı bile dikkatimi çekiyor
Çünkü adam başından beri içinize sinmedi ve sinmeyecek, bu yüzden bu kadar batıyor herşeyi, çorabına kadar.

Kıla tüye takılan bir yapınız varsa terkedersiniz. Sizden başka kimse onunla bir hayat yaşamak için söz vermeyecek.
Bende giyime kuşama takmam ama kıl yumağı birini görünce içim kalkıyo. Öyle biriyle ilerde ağdaya gider diye birlikte olmazdım. Yada hadi dedim lazer yaptırır, söyledim söyledim yapmıyo kimse beni onunla evlendiremezdi. İsterse dünyanın en iyi adamı olsun.

Doğru böyle yapmak gerek sanırım bende değiştireceğime inandım yanılmışım

Onlarda şekilci çirkin kızlara bakmıyorlar demi?? Gidip kendi gibi paspal bulsaymış
Gidip kendin gibi boğazından kısıp üstüne başına alan birini bulsaydin sen de o vakit. Şekilci insanlar normal insanları anlayamaz. Normal insanlar için temiz ve düzgün görünmesi yeterlidir. Yırtık sökük giymiyor bu adam herhalde? Ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da beklentilerine uyan başka birini bulacaksın. Ha kendi rahat giyinmesine rağmen senden süs bekliyorsa o da problemli.

Gidip kendin gibi boğazından kısıp üstüne başına alan birini bulsaydin sen de o vakit. Şekilci insanlar normal insanları anlayamaz. Normal insanlar için temiz ve düzgün görünmesi yeterlidir. Yırtık sökük giymiyor bu adam herhalde? Ya olduğu gibi kabul edeceksin ya da beklentilerine uyan başka birini bulacaksın. Ha kendi rahat giyinmesine rağmen senden süs bekliyorsa o da problemli.

Çok doğru tesbit tebrik ederim gerçekten çünkü o beni anlamıyor zaten oda benden beklemiyor ona göre gayet normal giyimi anlam veremiyor bana galiba

Çok sinirleniyorum çünkü ben onu güzel giyimli bakımlı görünce dünyam değişiyor resmen ama o bunu bana çok görüyormuş gibi inadına anlamak istemiyor ya parası mı yok bu imkansız bana göre yanlış mı düşünüyorum bekar bi erkek öğrenciler bile çok şıkken nasıl bu kadar özensiz olur
Öyle yetişmiş demekki demek isterdim. Benim eski eş bile bir saat bakımını yapar, ütüsüz ve uyumsuz birşey giymezdi. Parayla değil ki ben ona 10 20 tl gömlek alırdım onlar bile cok iyi dururdu ailesi annesi kardeşleri giyinmeyi asla bilmez.Kendini o konuda geliştirememiş demekki seninki sen öğret ona.

Yok değişmez içten gelcek o.
Ayrıca şimdi bukadar sinir oluyorsan evlenince kafayı yersin.

bir kuzenim vardı , görücü usulü biriyle evlendi ama adamın giyinişinden rahatsızdı , adam kot tişört giyip çıkardı , yanına yakıştırmazdı laf söylerdi sürekli vs :) evlendikten sonra bu adamı evirip çevirmiş bir gördük koyu bordo bir pantolon , üstüne puantiyeli sarı bir gömlek giydirmiş :) hahahha adam sirk maymununa benziyordu töbe estğ. :) ve kocamı ben giydiriyorum şöyle , böyle diye hava atıyordu adamın eski halini mumla aramıştık :) burada evlilikte değişmez falan demişler de eğer baskın karakter olursanız değiştirirsiniz , bizim enişte çok pasifti :)

Back