Yanlış mı yaptım ??

Ben arkadasinizin yerinde olsam coktan bitirmistim iliskiyi.Eger temiz ve düzenliyse kiyafetlerinin eski olup olmamasi umurumda olmazdi.Bence de siz yeteince sevmiyorsunuz erkek arkadasinizi.

Bir de türk insani cok sekilci.Kadinlar cok abartili giyinip abartili makyaj yapiyorlar.Erkeklerin sac ve sakal traslari, kaslarini almasi , giydikleri bir cok kiyafetler cok zevksiz.Herkes birbirinin kopyasi sanki.Bu da bana cok itici geliyor.Yurt disinda yasiyorum ve buradaki türklerin bir cogu kiz erkek fark etmez 100 metre öteden belli ediyorlar kendilerini.

Bence artik zorlamayin ya ayrilin ya da erkek arkadasinizin secimlerine saygi duymayi ögrenin.

Onlarda şekilci çirkin kızlara bakmıyorlar demi?? Gidip kendi gibi paspal bulsaymış
Siz de kendiniz gibi şık giyimli birini bulsaydınız o zaman? Burada sıkıntısı olan sizsiniz.
Allah aşkına bunun için ağlanır mı? Adam temizse, yırtık sökük giymiyorsa ve en önemlisi cimri değilse sorun etmeyin böyle şeyleri. Üşeniyor demek ki.

Ben aşık olmak nasıl bilmiyorum galiba çünkü ben bakımsız temiz olmayan bi erkeği sevmem dün burada bi konu gördüm hijyen konusunda çok sıkıntılıydı erkek arkadaşı ama kadın hâlâ ama onu seviyorum diyordu bu bana çok garip geliyor. Sırf kötü koktuğu için bile soğurum ben. Ama bu ilişki biraz farklı çünkü olumlu yönleri fazla ve bu insanı hayatımdan çıkarmak istemiyorum. İstediğim tek şey beni mutlu edecek kadar özenli davranması beni bunlar motive eder.
Zaten insan neye aşık olur? Kimse paspal bi adamı sevmez bence bilemiyorum benim düşüncem bu

Erkek arkadasiniz kisisel temizligine dikkat ediyor mu?Eger etmiyorsa haklisiniz ama derdiniz sadece düzgün giyinmesiyse biraz sekilci oluyorsunuz.Eger dislerini fircaliyorsa düzenli olarak dus aliyorsa, asiri derecede ter kokmuyorsa bu kadar müdahele etmemelisiniz.

Bakin benim esim tisörtlerini yirtilana kadar giyer, delik olunca dikeriz yine giyer.Tisörtlerinin ve pantolonlarin renkleri solar.Ama her gün degistirir üstünü ben de yikayip ütülerim.Herhangi bir ürünü sonuna kadar kullanmak tatmin ediyor beni.Diger türlüsü bana israf gibi geliyor.Ama sunu da söylemeliyim esim büroda calismiyor.Isi disarda yagmurda, camurda saatlerce yürüdügü oluyor.Calilar kiyafetlerini yirtabiliyor o yüzden cok da önemli degil.

Yok biraz diğer arkadaşların dediği gibi bilmiyor bunları erkeklerin çoğu pek bilmez zaten ben çok tepki verdim gece oda alınmıştı ama şimdi yeniden konuştuk sen nasıl mutlu olmak istiyorsan öyle yapmak istiyorum dedi umarım her seferinde böyle şeyler konuşmak zorunda kalmam.

Insan neye asik olur biliyormusun güzel bakislarina, insancil olmasina, tatli sesine, diksiyonuna, özenli davranmasina, kibarligina, dedikodu yapmamasina, sekilci olmamasina, dogal ve güleryüzlü olmasina, ten uyumuna, yaptigi espirlere,mizah anlayisina...Bu liste böyle uzayip gider.

Bana özellikle cok özenli giyinen, parfüm kullanan erkekler genellikle itici gelir mesela.Eger bir insanin kendine özgü giyim tarzi varsa ve bununla dikkat cekiyorsa hosuma gider ama öbür türlüsünü sevmiyorum.

Temizdir dişleri çok güzeldir ve asla kokmaz ağzı. Ter kokusunuda aştık ilk zamanlar işten çıkıp direk geliyordu birde uzaktayız biz yol çekiyordu gerçi bunun da bi çok çözümü var bana göre de neyse.
Giyim konusunda zaten evli olunca bende bu kadar önemsemem ama daha yeni nişanlancaz yaşımızla da alakalı hevesli oluyoruz bunlara yoksa her an iki dirhem bi çekirdek olmasını beklemem.
Ben bilir sanıyordum ama tartışırken annenden kız kardeşinden arkadaşlarından destek alabilirsin demiştim.
Az önce konuşurken arkadaşıyla alışverişe gideceğini söyledi. Şimdilik sorun aşıldı gibi

Saydığınız her şey çok şükür mevcut erkek arkadaşımda bu konuda sıkıntı yok tek sorun benimle buluşmaya ya da ailemle tanışmaya gelirken özenli davranmaması acaba beni mi önemsemiyor diye düşündürttu.

Neden kıyafeti de kendinize uyan birini tercih etmediniz.
Bu kadar takıntılı iseniz ona göre bir eş bulabilirdiniz

Neden her anlamda beklediğim gibi birisini tek ve çok basit çözümü olan bi sebepten terk edeyim?? Onu değiştirme şansımı denemeden hemde

Eğer ondan utanıyorsanız ve onu değiştirmeye çalışıyorsanız bu gerçek aşk değil. Bari bırakında kendine göre birini bulsun

Eğer kötü bir insan değilse bu özelliğini düzeltebilecegini düşünmüştür..Sonuçta tamamen mükemmel biri olamaz değil mi..Bence siz de büyük konuşmayın..

Sırf 11 aydır çıkıyorsunuz diye beğenmediğiniz biriyle tabiki siz bilirsiniz burda fikir sorduğunuz İçin yazıyorum evlenmeyin 11 ay uzun bir süre değil ki

İnsanlar senelerini veriyor olmayınca olmuyor bazı şeyler zorlamayla olmuyor çünkü sonucu daha kötü olabiliyor

Bana kalırsa sevgiliniz nişanlınız her neyse bakımsız değil cimri çünkü bazı insanlar parfüme boş yere para verildiğini düşünür ama benim için önemlidir ben 500 liralık parfüm alırım tshirte para vermem 10 liralık alırım ama eşim de parfüm olsun da ne olursa olsun der ama illaki parfüm kullanır baştan da böyleydi hep böyle değiştirmeye çalışmam

İnsanlar değişmiyor ve sizde zaten evlendikten sonra para konusunda sıkıntı yaşarsınız gibi geliyor kendine parfüm almayan kıyafet almayan sizi de zorlar gibi benim kayınvalidem de aynı ordan biliyorum kadın asla ve asla yeni bişe almaz hep eskilerini giyer Almaya Çıkar almadan geri döner kıyamaz parasına böyle şeyler gereksiz gelir nedenini sorduğumda çok yokluk görmüş ilk evlendiğinde ondan olduğunu söyler iyice düşünün taşının evlenmesi kolay oluyor da boşanması sancılı geçiyor Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…