Kızlar merhaba. Akıl vermenize ihtiyacım var. Bundan 5 6 ay önce dedem vefat etti ben gitmek istedim ama eşim koronadan dolayı gelen giden olur çocuk hastalanır diye izin vermedi.(1.5 yaşında oğlum var). Annem babasına çok düşkündü panik atak hastası olduğu için annemin yanında olmayı çok istedim ama eşim izin vermedi bende koronadan dolayı çok ısrar etmedim ve gitmedim. Yaklaşık 40 gün sonra KV kp ailecek bize geldiler 2 hafta kaldılar bizde gezdik tozduk kızlarına akrabalarına heryere gittiler güya korona var (!) Ailesi evlerine döneceği zaman bende onlarla gidebildim ancak eşim izin verdi ve sadece 2 gece kalabildim(10 saat yol gittim farklı sehirlerdeyiz) Ne yapıp ettiysem eşim izin vermedi. Bı kaç ay sonra onun anneannesi vefat etti hemen aynı gün toparlanıp onun memeleketine gittik ki korona çok daha fazla artmıştı. Eşimin ailemin evine gitmeme karşı çok sert bı tutumu var sadece yılda bı kez o ne zaman ailesini görmeye giderse bende o zaman gidebilirmisim ailemi özlüyorum gitmek için konuyu bile açamıyorum kıyamet kopuyor sanki kötü bişey istemişim gibi davranıyor. Eşimin evde yalnız kalamama gibi bı sorunu var gece tek kalamiyor ailesi bu yüzden izin vermediğini onu biraz idare etmem gerektiğini söylüyor ama eşim hiçbir zaman bunu bana açıkça dile getirmedi ailemi ziyaret etmek isteğimi söylediğim zaman ne işin var sen artık evlisin istediğin her an gidemezsin( ki 6 ayda bir falan gitmek istiyorum sadece) deyip beni suçluyor hatta kıyamet kopuyor. Çok şey mi istiyorum bu benim hakkım değil mi hem hakkımı elimden alıyor hem de beni suçluyor kafayı yiyecem düşünmekten annem panik atak hastasi kaç gün hastanede yattı evde de sürekli rahatsız ben gitsem biraz kendine gelecek biliyorum oğluma da çok düşkün ona iyi geleceğini biliyorum eşime söylüyorum ama yine izin vermiyor. Bende alttan almaya çalışıyorum belki geçer bu tutumu diye yanlış mı yapıyorum alttan alarak yoksa abartıyor muyum bütün erkekler mi böyle lütfen akıl verin kendi gitme gelme durumunuzdan bahsedin.