Yanlış mı duydum? Nişanlıyım mı dedi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadasım bak ben burda sizin kadar vakit geçirmiyorum
Siz üyelerin eski konularını falan biliyorsunuz aklınızda tutuyorsunuz maşallah gerçekten hafızalara hayran kaldım
Bende öyle bir durum yok
Konu sahibine çok yükleniliyor
İnsanlar zaten derdi olduğu için şuraya yazıp biraz dertleşmek istiyor
Yardırıyorsunuz dalga geçiyorsunuz falan filan günah değil mi?
Bak bu üye için söylemiyorum dediğiniz gibiyse zaten savunulacak bir durumu yok
Amacım polemik değil ki
Haksızlığa gelemiyorum o kadar
Zaten dertli insanlara oh canıma değsin yapıyorsunuz resmen
Ben bu tavırı cidden anlamıyorum anlamak istemiyorum ya
Haksızlığa gelememek bu değil yalnız.

Yapacağin tek sey soracaksin ... adamsa zaten dogruyu söyler .

Bu konu aşk neden önemlidir, evlilik neden önemlidir neden sadece içgüdüye uymamalıyızın uygulamalı örneği olmuş.

Adam belki de nişanlı belki de hasta biriyle sevişti. Konu sahibi hık dese sen kimsin ki diyecek.

Taş yerinde ağırdır derler, taş değil sünger olursanız kullanan çok olur ancak günün sonunda da köşeye atılır.

Yazık. 😔

Ben bütün yorumları tek tek okumuyorum ki
Göz gezdiriyorum dikkatimi çekince alıntı yapıyorum
Kimseye kadın düşmanı demedim çok yükleniliyor dedim
Şurda şimdi bir konu açsam bana da yapılacak
Net ortamı zaten böyle birşey
Herkes bir hedef belirliyor kendine linçliyor
Vurun kahpeye olayının modern hali
Sırf bu sanal zorbalıklar yüzünden dünyada insanlar intihara sürükleniyor biraz araştırın
İlk yapışım değil olmayacak da emin ol
Ben haksızlığa uğrayan insanın yanındayım her zaman
Kimsenin derdi sizin dalga geçeceğiniz bir konu değil
Biraz empati o kadar
İnsanlar buraya derdini paylaşıp biraz destek istiyor hemcinslerinden
Biri gelse de parçalasak gibi bekliyorsunuz ya
Ya hiç demiyor musun ben bunu yazıyorum da bu insanın kalbi kırılır mu üzülür mü ne bileyim ben çok hassasım heralde
Ben ne fırça atacam fırçayı atan sizsiniz
Yazıklarınız ortada
Bırakın ya
F*** buddy F*** buddy
Bu nedir ayıp ya
Konu sahibini bildiğimiz için olabilir mi? Şu asker konusunda da çok duyar kastınız burada da aynı şekilde. Yani şu mesajı yazdığınız sassy herhalde f b ilişkiler konusunda kimseyi yadirgamayacak kişilerin başında gelir. Bilmemek mutluluktur tabi. Size mutluluklar. başka yargı dagitmalarda da görmek isteriz :KK9:
Konu sahibinin son 3 4 ay yazdığı mesajlara kısaca " göz gezdirin" belki anlarsınız.

Sırf bu sanal zorbalıklar yüzünden dünyada insanlar intihara sürükleniyor biraz araştırın
Biraz empati o kadar
Ya hiç demiyor musun ben bunu yazıyorum da bu insanın kalbi kırılır mu üzülür mü ne bileyim ben çok hassasım heralde
Yazıklarınız ortada
Bırakın ya
F*** buddy F*** buddy
Bu nedir ayıp ya
Yarım yamalak okuduğunuz konulardan dolayı kimseye ahkam kesemezsiniz 🤷‍♀. Konu sahibi fb olayını gayet normal görüyor bu onun yaşam biçimidir değildir bu kimseyi ilgilendirmez. FB olmak da herkese göre ayıp değildir Herkesin kendi hayatı

Biraz empati o kadar
Yazıklarınız ortada
Bırakın ya
F*** buddy F*** buddy
Bu nedir ayıp ya
yahu bu insanin kalbini kiracak/uzecek ne demisiz buraya daha once yazdigi seyleri soyluyoruz? o kendisi bile rahatsiz olmuyor piskin piskin cevap veriyor.

siz kendinize neden garip garip misyonlar yukluyorsunuz? adalet savunucusu musunuz siz? her uye konu actiginda eski konularini unutup sifirdan mi yorum yapalim? ne anlatiyorsunuz cidden anlamadim neyin pesinde oldugunuzu.

konulara radarinizi acip daliyorsunuz, birini azarlayabileceginiz bir mesaj varsa hemen onu alintiliyorsunuz.

Konu sahibini bildiğimiz için olabilir mi? Şu asker konusunda da çok duyar kastınız burada da aynı şekilde. Yani şu mesajı yazdığınız sassy herhalde f b ilişkiler konusunda kimseyi yadirgamayacak kişilerin başında gelir. Bilmemek mutluluktur tabi. Size mutluluklar. başka yargı dagitmalarda da görmek isteriz :KK9:
Konu sahibinin son 3 4 ay yazdığı mesajlara kısaca " göz gezdirin" belki anlarsınız.
Tamam göz gezdiririm
Fb ilişkiler nedir ya
Erkek ağzı bunlar işte

yahu bu insanin kalbini kiracak/uzecek ne demisiz buraya daha once yazdigi seyleri soyluyoruz? o kendisi bile rahatsiz olmuyor piskin piskin cevap veriyor.

siz kendinize neden garip garip misyonlar yukluyorsunuz? adalet savunucusu musunuz siz? her uye konu actiginda eski konularini unutup sifirdan mi yorum yapalim? ne anlatiyorsunuz cidden anlamadim neyin pesinde oldugunuzu.

konulara radarinizi acip daliyorsunuz, birini azarlayabileceginiz bir mesaj varsa hemen onu alintiliyorsunuz.
Benim yorumum sizinkiler yanında solda sıfır cnm
Siz resmen hakaret aşağılama dolu msjlarınızı okuyun
Konu sahipleri de saldırganlaşıyor haliyle durum böyle olunca

Derdi konu sahiplerinin kırılması üzülmesi olsa gider konu sahibine destekleyici bir mesaj yazar. Konu sahibi de ona “bini bir tik siz anlidiz” der. Mis gibi hem ego tatmini olur kendisi için hem de destek olmuş olur buradaki üyelerin tamamından beklediği üzere.

Amaç birilerini desteklemek değil yargı dağıtmak olunca, konu sahibini desteklemek yerine yorumculara saldırmak çok daha mantıklı tabi.

ya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.

bu uye, evli bir adamla beraber oldugunu yazip daha sonra adamin karisini arayip “kocan sen gider gitmez beni cagirdi, saatlerce sevistik hem de senin yataginda” diyen bir kadin. bu tiynette biri beraber oldugu adamin nisanli olmasiyla neden ilgilensin?

burada ona yanlis yapiyorsun diyenlere de “kocaniza sahip cikin da bana gelmesin o zaman” diyen bir kadin.

calisip para kazaniyorum ama yetmiyor vs diyen birine konsomatrislik yaptigini soyleyip onunla dalga gecen bir kadin.

her onune gelene “cahiller, ben bakire degilim sevisiyorum, ateistim sizin gibi cahil degilim” diye alakasiz konusan bir kadin.

karsidaki cok saygili, o yuzden biz ona zaten adama bir sey hissetmiyorsun nisanli olsa sana ne dedigimiz icin mi sucluyuz? ne alaka?

sizin de notunuzu simdi verdim, siz polemikten besleniyorsunuz. yorumlarda sadece “firca atabileceginiz” seyleri cekip burada kadinlara parmak salliyorsunuz. goz ardi ediyorum.
Aman sende ya bide cevap veriyorsun :27: her konuda duyar kasıcılar oluyor aliştık onlarda öyle dikkat cekmeye çalışiyor işte :27:

Benim yorumum sizinkiler yanında solda sıfır cnm
Siz resmen hakaret aşağılama dolu msjlarınızı okuyun
Konu sahipleri de saldırganlaşıyor haliyle durum böyle olunca
simdi sizin tek tek butun mesajlariniza baktim. polemik haric mesajlariniz bir elin parmaklarini gecmez. konu sahiplerine adam akilli oneri verecek, dertlerine yardimci olacak hicbir sey yazmiyorsunuz. aksine sanki onlari savunuyormus gibi gorunup kadinlarin konularini provoke ediyorsunuz. konular artik onun derdinden cikip sizin ego savasiniza donuyor.

yapmayin, bu yaptiginiz buyuk saygisizlik. benim yazdigim mesajlar eminim cok kez kiblenmistir bu konuda, eger hakaret etmis olsam zaten banlanirdim. siz de kibleyin bundan sonra konularda insanlara parmak sallayacaginiza. cunku bu konu ozelinde soylemiyorum ama sizin ego masturbasyonunuz konu sahiplerine saygisizlik oluyor. kimse sizin savunmaniza muhtac degil burada. herkes isine baksin yorumunu yapsin, baskasinin yorumuna da “neden oyle yazdin” diye karisip konuyu dagitmasin. rahatsiz olan kibler sizin gibi bunu sova donusturmez.

Biraz empati o kadar
Yazıklarınız ortada
Bırakın ya
F*** buddy F*** buddy
Bu nedir ayıp ya

Yine konuyu almışsın taaa intihara getirmişim
Nasıl kuruyorsun kurguluyorsun gerçekten anlamıyorum seni
Bu kadar kişi aynı şeyi derken senin derdin neki bambaşka yere sürüklüyorsun amaç nedir
Sadece burda değil illaki bir yorumu alıp sürekli alıntı yapıyorsun muhalefet olmak germek adına
Bambaşka anlamlar katıyorsun
Pes vallahi pes

Son düzenleme:
Kız sus 7 24 burdasın herkesi tanıyorsun :KK12: o oylemi atomu parcalarkem arada gelip kk ya bakiyor işte işsiz seni :63:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back