ya iki oldu denk geliyorum siz yorumlari okumayip veya okudugunuzu anlamayip buradaki kadinlari dusmanlikla sucluyorsunuz. ayip yahu.
bu uye, evli bir adamla beraber oldugunu yazip daha sonra adamin karisini arayip “kocan sen gider gitmez beni cagirdi, saatlerce sevistik hem de senin yataginda” diyen bir kadin. bu tiynette biri beraber oldugu adamin nisanli olmasiyla neden ilgilensin?
burada ona yanlis yapiyorsun diyenlere de “kocaniza sahip cikin da bana gelmesin o zaman” diyen bir kadin.
calisip para kazaniyorum ama yetmiyor vs diyen birine konsomatrislik yaptigini soyleyip onunla dalga gecen bir kadin.
her onune gelene “cahiller, ben bakire degilim sevisiyorum, ateistim sizin gibi cahil degilim” diye alakasiz konusan bir kadin.
karsidaki cok saygili, o yuzden biz ona zaten adama bir sey hissetmiyorsun nisanli olsa sana ne dedigimiz icin mi sucluyuz? ne alaka?
sizin de notunuzu simdi verdim, siz polemikten besleniyorsunuz. yorumlarda sadece “firca atabileceginiz” seyleri cekip burada kadinlara parmak salliyorsunuz. goz ardi ediyorum.