İşte sorun o sanki gelmek istemiyor. Benim annem 70 yaşında ve kronik hastalığı var o zamana kadar virüs olayı nasıl olur bilmiyorum. Yani zorla gel demiyorum ben kvye ama o aay aklım hep orda ama nasıl gelicem sürekli bu tarz söylemlerkayınvalidenizin gelmesi zorunlu mu bilmiyorum ancak bir alternatif olarak eşiniz uçakla gidip annesini alıp yeniden uçakla dönse. yani aslında mantıksız ama.. gelmek istemiyor gibi geldi bana. yardımcı olacak başka biri var mı acaba?
Bu seferde ben gelecektim siz gelme dediniz olur. İnanın bıktım nazdan niyazdanHaklısın. Niye uçakla gelemiyor? Gelmek istemiyorsan açık açık söyle anne, olur anlarım, darılmam inan, mecbur değilsin sonuçta... sadece ben de ona göre başımın çaresine bakayım bi şekil diyin.
Eşiniz izin alabiliyorsa gelmesin bence...normal doğumsa 2 hafta yeter sanki. Heyecanı, telaşı, o mucizeyi birlikte yaşayın...kimseye sinir stres olmadan.Bu seferde ben gelecektim siz gelme dediniz olur. İnanın bıktım nazdan niyazdan
Amin teşekkür ederim. Aslında bende eşimle halledebiliriz diye düşündüm ama hiç başıma gelmedi ya tedirgin oluyorum eşim de anlayışlıdır sağ olsun. Ama işte bilemiyorumEşiniz izin alabiliyorsa gelmesin bence...normal doğumsa 2 hafta yeter sanki. Heyecanı, telaşı, o mucizeyi birlikte yaşayın...kimseye sinir stres olmadan.
Sağlıklı kolay bir doğum olsun inşallah.
İlk evlendiğimde otobüsle 4 saat kadar mesafede yaşıyordum o zaman da kv "ay çok uzak gelemem" diyordu. Sanırım bu yüzden inandırıcı gelmiyor şuanda uzaklığı bahane etmesi14 saat geliş 14 saat gidiş mi uzunmuş öyleyse.
Ama bu zamanda uçağa binmek de tehlikeli. Virüsü kapıp yanınıza gelmesindense araba daha mantıklı. Yani illa gelmesi gerekiyorsa tabi. İnşallah yardımı olur size gelince.
Ben ısrar etmiyorum ki hamilelğin ilk zamanı "e gelirsin sen de dedim direk aa nasıl geleyim çok uzak ay çok isterim ama nasıl olacak.... Bir sürü dertlendi bir daha da gel git demedim. Ama her telefon konuşmasında kendi diyor ay çocuklar aklım sizde nasıl gelicem bilmiyorum çok uzak nasıl olur sürekli şikayetleniyor halbuki ona illa gel diyen yok.Cünkü bizim kültürde hiçbirsey açik söylenmez, ayip olur. Kv'de belli etti iste gelmek istemiyor. Hakta veriyorum. Corona var, bende istemezdim uçaga binmeyi. Ancak bunu açik açik dile getirse, yine kötü anne/kv'de olarak görülür.
Sizde niye israr ediyorsunuz anlamadim. Kv'de bir gelirse, zor gider. Ille lohusa depresyonu yasamakmi istiyorsun? Bu bebegi ikiniz yaptiniz ve ikinizde gayet bakabilirsiniz. Esinde sorumluluk alir basindan beri. Yasli kadini 14 saat uzaklikta, pandemi döneminde getirmeyin.
Ben de hiç doğurmadımAmin teşekkür ederim. Aslında bende eşimle halledebiliriz diye düşündüm ama hiç başıma gelmedi ya tedirgin oluyorum eşim de anlayışlıdır sağ olsun. Ama işte bilemiyorum
Resmen benim kv tanımladınız mız mızBen de hiç doğurmadımama kız kardeşimin 3 çocuğu var. Onda birebir şahit olduğum işte hareket kısıtlanması oluyor biraz sadece...emzirmek için bebeği uzatacak, yataktan kalkmanıza yardımcı olacak, mutfakda sıcak bir yemek hazır edecek birisi olması lazım.
Yoksa kimse pansuman falan yapmıyor anneye...KV de belli mız mız bi tip, bence onsuz daha huzurlu geçer lohusalık gibi.
İnşallah. Ben gelip alırım dediğinde annesinin oğlum o zaman hamile kadını yalnız bırakma demesi lazımken aa o olur bak gelirsin demesi beni daha da üzüyor ya da ben fazla şey bekliyorum nerde onu diyecek kv dimiEşin cesaret edip seni öyle bırakıp gidemez merak etme
Sen hiç birşey söyleme gitmek istiyorsan git de. Ben denedim gidemedi. Onlar hiçbirşey demez. Bekleme. Hoşlarına bile gider.İnşallah. Ben gelip alırım dediğinde annesinin oğlum o zaman hamile kadını yalnız bırakma demesi lazımken aa o olur bak gelirsin demesi beni daha da üzüyor ya da ben fazla şey bekliyorum nerde onu diyecek kv dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?