Mehtap hanım akar revizyon ameliyatı mı oldunuz sizmerhabalar bende burun estetiği oldum sonuç tan memnun değilim 2008 de oldum ameliyatı ve bu çarşamba esteworl de bülent tekerekoğluna revizyon ameliyatı olacağım umarım bu sefer sonuç iyi olur
geçmiş olsun gerçekten duygularınızı alıyorum allah yardımcınız olsun yurt dışındaki cılınıklere bakın bende bir sorun yaşadım bu ay yurt dışına çıkacağım.Bende cinsiyet duzeltme ameliyati olmustum ve esimle iliskiye giremiyorum bende magdurum yani
Merhaba canım bende lapioplasti ameliyat olcamd aneyle ilgili sorun yaşadın ?anladım canım seninki oldukça ağır olmuş. çok geçmiş olsun. benim de '' labioplasti ameliyatım '' başlığında geçirdiğim süreç var. ama dava vs hakkında bir bilgim yok benimde ne psikolojim kalmıştı ne bir şey. o kadar zamanımda yoktu. üstelik aynı doktora gidip aynı kötü sonuçlar elde eden arkadaşlarımızda var burada ama ben öyle bir şey yapmadım. eğer imkanın vs varsa aç tabi ki davanı. bunun maddi olduğu gibi manevi sürecide var ve sen ilaç tedavisi vsde görmüşsün bunlar hep bir hak oluyor. bir avukatla görüşüp yardım alabilirsin. haklarını öğrenirsin, durumu açıklarsın.
ama şuan psikolojini iyileştirmeye bak. maalesef bazı doktorlar hastaların üzerinde deniyor gibi bir durum var. ya da hastalarıyla yeterince iletişim kuramıyorlar, beklentileri anlamıyorlar. çözüm sürecini yeterince aktarmayabiliyorlar. bunlar hep sıkıntı oluyor doktor içinde bizim içinde. özellikle estetik ameliyatlarda hastanın beklentileri çok önemli tabi ki.
Karın germe ve meme dikleştirme ameliyatlarında sornlu geçmiş anlaşılan.gecmiş olsun. Doktorunuz kimdi? Şu an nasılsınız?Aynı şekilde benim de karın germe ameliyatı ve meme dikleştirme ameliyatı oldum karın germe de ikinci kez dikiş atıldı Ağustos sıcağında olunca ameliyatı düzelmek bilmedi meme ameliyatı sonrası maalesef sağ memede kist ve sertlikler oluştu defalarca doktorun yanına gittim bu geçer veya kalır korkacak bir şey yok benimle ilgili değil genel cerraha gidelim diyor ne yapacağımı şaşırdım memenin biri büyük biri küçük aynı zamanda düzgün yatamıyorum sancı yapıyor bilemiyorum ne yapsam hiç memnun kalmadım ama ben de kötü insan olmak istemiyorum davada yapabilirim belki benim için daha zararlı olacak ileride onu da düşünüyorum ama vicdan yapıyorum işte başka birisi olsa belki de doktora dava açardı
Aynı şekilde benim de karın germe ameliyatı ve meme dikleştirme ameliyatı oldum karın germe de ikinci kez dikiş atıldı Ağustos sıcağında olunca ameliyatı düzelmek bilmedi meme ameliyatı sonrası maalesef sağ memede kist ve sertlikler oluştu defalarca doktorun yanına gittim bu geçer veya kalır korkacak bir şey yok benimle ilgili değil genel cerraha gidelim diyor ne yapacağımı şaşırdım memenin biri büyük biri küçük aynı zamanda düzgün yatamıyorum sancı yapıyor bilemiyorum ne yapsam hiç memnun kalmadım ama ben de kötü insan olmak istemiyorum davada yapabilirim belki benim için daha zararlı olacak ileride onu da düşünüyorum ama vicdan yapıyorum işte başka birisi olsa belki de doktora dava açardı
Aynı sıkıntı bendede var bir memem şiş ve büyük diğerinde hiç sıkıntı yok incek diyor sizin nasıl geçtimiAynı şekilde benim de karın germe ameliyatı ve meme dikleştirme ameliyatı oldum karın germe de ikinci kez dikiş atıldı Ağustos sıcağında olunca ameliyatı düzelmek bilmedi meme ameliyatı sonrası maalesef sağ memede kist ve sertlikler oluştu defalarca doktorun yanına gittim bu geçer veya kalır korkacak bir şey yok benimle ilgili değil genel cerraha gidelim diyor ne yapacağımı şaşırdım memenin biri büyük biri küçük aynı zamanda düzgün yatamıyorum sancı yapıyor bilemiyorum ne yapsam hiç memnun kalmadım ama ben de kötü insan olmak istemiyorum davada yapabilirim belki benim için daha zararlı olacak ileride onu da düşünüyorum ama vicdan yapıyorum işte başka birisi olsa belki de doktora dava açardı
Bir kişi maalesef geçmedi ameliyatı oldum Bir ay sonra başladı sıkıntım 11 ay oldu hala devam ediyor doktor o kadar rahat ki geçer veya kalıp diyor ne olacak bilmiyorum normal devlet hastanelerine gidip oraya soracağım artık plastik cerrahiye ağır kaldıramıyorum ağır kaldırınca ağrı yapıyor şişiyor hala kol altında da ödemim var size de çok geçmiş olsunAynı sıkıntı bendede var bir memem şiş ve büyük diğerinde hiç sıkıntı yok incek diyor sizin nasıl geçtimi
Hayırlısı ile girin çıkınMerhaba arkadaşlar aranızda veya çevrenizde revizyon ameliyatı yaptıran var mı 27 Mayıs'ta bana gün verildi şimdiden çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum karın germe sonrasında oluşan kulakçık için ameliyat yapılacak
Amin. İnşallah. Korkuyorum.Hayırlısı ile girin çıkınherşey çok güzel olsun sizin için
Korktuğunuz başınıza gelirHayırlısı ile girin çıkınherşey çok güzel olsun sizin için
Cok gecmis olsunselam kzlar ... 8 ay evvel yuzumden ameliyat oldum magdur ötesi magdurum.... 4 kere amliyata girmek zorunda kaldım.. ve daha bitmedi .... kimsenin durmunun bna benziycegini sanmıyorum.. bnm ki çok dramatik ....... su anda göz kapagımın birisi kapanmıyor.. bna sormadan kafamdan kemik almış elmacık kemigi yapmk için ne gerek varsa kafatasından almaya bununhazır implantları varken ..( ki bnden parasını almıştı siparis vermem lazım önceden die )amliyattan bi çıktım ne gıdıgım alınmış ne yuzum gençleşmiş eskisinden beter oldum ustelk gözüm için harıl harıl bir mikro cerrah araıyorum şimdi ... mahvoldum anlıycagınız ..... doktrru dava ediyorum adli tıptan kurul rapaoru almadan amliyatda olamıyorum beklemem lazım bu yuzden bittim yani evde hapis hayatı yasıyorum ...... aman diorum brakın sakın su nişsantasının şımarık dr larını hem paranızı alırlar sonrasnda yuzunuze bile bakmalzr... siteye yeni uye oldum dr arstırıyorum çok iyi bir mikro cerrah bulmm lazım gözüm için sinirden ellrim titriyor yazarken... mikro cerrahi konusunda tavsiye alabilrmiyim dr ismi olarak ... kaldıki böyle bişeyi kolay kolay kimsenin yasadıgnı sanmıyorumki dr adı verebilsin bna .......bnm işim artık estetiktende cıkrı saglık söz konusu gözümün batmasından duramıyorum amleiyat olana kadar damlalarla idare edicm artık... bi yanım hemen ol amliyatı dior bi yanımda su dr un yanına bırakma al su raporu bir an evvel sonra ol amliyatı diyor ....tabiki disimi sıkıp yanına bırakmıycam .. zaten verdim avukata surec başladı ......dava sonuçlanınca şan olsun die yayınlıycam internette ... bni yaktı bundan sonra yakmasın kimseyi aman kızlar tekrar söylüyorum... bırakın su nişantası dr larını .... hastasına kendisine işine saygısı olan birini bulun.. hersey para dmek degil... iletişim çok önmli......
Bende olucam kulakçıklardan siz nekadar oldu ameliyat olalı inşallah revizyondan sonra hersey tam istedıgınız gibi olurMerhaba arkadaşlar aranızda veya çevrenizde revizyon ameliyatı yaptıran var mı 27 Mayıs'ta bana gün verildi şimdiden çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum karın germe sonrasında oluşan kulakçık için ameliyat yapılacak
Ben de karın germe oldum ve sonuçtan memnun değilim benim de kenarlar kulak gibi çıktı çok üzgünüm o kadar acı Çek sonuç çok kötü ben de merak ediyorum yaptıranlar varmı sonunda da düzeliyor mu acabaMerhaba arkadaşlar aranızda veya çevrenizde revizyon ameliyatı yaptıran var mı 27 Mayıs'ta bana gün verildi şimdiden çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum karın germe sonrasında oluşan kulakçık için ameliyat yapılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?