Yanlış estetik operasyonlar,,kötü sonuçlar?..

Karar aşamasındayken bu sitedeki yorumları çok okudum ama şimdi yorum yapmak için üye oldum benim başıma gelen kimsenin, başıma gelmesin diye yazıyorum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum estetik operasyon yaptırmak isteyen insanın kafasına taktığı kusuru gerçekten de kafasına büyüklüğü kadar büyük olmayabilir. etraftakilere hırçın davranıp ama yok ben boyle yaşayamam, daha mutlu olanlar var falan diye düşünmeye başlayıp doktor doktor gezenler iyice psikolojisini bozup etrafındaki insanları incelemeye başlayıp bakışı ve dünya algısı değişebiliyor ve bu saatten sonra ona gel ama amelyat masasından kalkmayabilirsin diye kağıtlar imzalatılmasını bile kabul ediyor hep güzellik için ama emin olun güzellikten önemlisi sağlık. Ben yüzüme ve alt bacagima dolgu yaptırdım kendi yağımdan aldırdım ve şu anda o kadar pişmanım ki ve bana bunu yapan doktor bu yöntemin gayet güvenilir olduğunu söyledi birçok hastasına yaptığını kendi yaptıkların ömür boyu kalıcı olduğunu söyledi, ameliyattan sonra internet sayfasından yağ enjeksiyonunun zararlarını yazan bir makale gördüm bu kişinin internet sayfasında gördüm düşünüyorum da bunun kalıcı dolgu olduğunu ispat etsem dava etsem adam bana sen kendin kalıcı istedin dese, hiçbir şey ispat edemem. internet sayfasına yazılmış yazı kalıyor söz uçuyor tabi.. Ilk önce aklima yatmadı diye birçok doktor gezdim aklım iyice karıştı en sonunda bıktım gözüme pratik geldi ve gittim operasyonu yaptım etrafındakileri duymadım görmedim söylenenlere kulak asmadım sonra memnun oldumu mu? Hayır! Aksine yüzünde garip şişlikler oluştu bakışlarım değişti yaşlanmak bile güzeldir emin olun insanın kusurlarıyla daha güzel, herkes profilden zaten zayıf yapay hiçbir şey doğal olduğu gibi güzel durmuyor. bir kişi bile memnun olmamışsa o kişi siz de olabilirsiniz bunu düşünün ama kumar gibi güzel olma ihtimali de var demeyin. Korkuyorum ya bana kendi yagimi koydugunu soyleyip kalici yapay dolgu yaptiysa, nasil ıspat edicem, etsem neye yariycak 1hafta gecti milim azalmadi yag olsa 24saat icinde cogunun ölmesi gerekmez miydi ilk gun canli kalmayi basaran %30 luk kısim belki ömur boyu kalabilir ama bende milim incelme yok..
Benim gece uykularım kaçmaya başladı eski fotoğraflarıma bakıp duruyorum, sonuç güzel olmuş olsaydı bile ben psikolojikmen kendimi iyi hissetmiycektim.. bunu kendime nasıl, niye yaptım bir sene sonra ne olacak iki sene sonra ne olacak diye düsunmekten kendimi alamiyorum..tövbe edip duruyorum Allah affetsin İnşallah kendime yaptıklarından dolayı beni daha fazla pişman ettirmesin, amin. dilerim bu yazıyı okuyan kişilere de bir faydam olur. Hiçbir estetik doktoruna güvenmeyin herkes para peşinde yüzüne gülüp sıcak davranıp olacak deyip telkinler verip rahatlatanlar ameliyattan sonra yanınıza bile uğramıyor. Ben doktoruma çekincelerini şüphelerimi aktardığımda kanal kanal gezen internet sayfasında cep telefonunu yayınlayan cep telefonunu kendisi açan bu kişi ameliyattan sonra beni arama sekreteri mı ara dedi, bana açiklama bile yapmadi.
dr adi vermek istemiyorum.. benim güvenmem hataydi. ama lutfen insanlar hastalik tedavisi peşindeyken
şükredip daha guzel olmak ümidiyle narkoz almayalim. eni sonu herkes yaslanicak önemli olan cirkin bile olsa insanın kendine guvenmesi.

merhabalar bende burun estetiği oldum sonuç tan memnun değilim 2008 de oldum ameliyatı ve bu çarşamba esteworl de bülent tekerekoğluna revizyon ameliyatı olacağım umarım bu sefer sonuç iyi olur
Mehtap hanım akar revizyon ameliyatı mı oldunuz siz

Bende Nişantaşında kolunda skar revizyon ameliyatı oldum 3 bin TL aldı doktor fatura vs vermedi. Ameliyat bitti ilaç bile vermedi bana bi şu JEL ilaç verdi iz için oda 80 TL idi başka vermedi. Ama ilgisi sıfırdır hiç memnun kalmadım. 15 günde iki ayda çağırdı hep iğne yaptı iğne bütün kol ve yağ tabakaları delmiş bir hafta önce yine ameliyat oldum şuan iyi gibi bakalım

Bende cinsiyet duzeltme ameliyati olmustum ve esimle iliskiye giremiyorum bende magdurum yani
geçmiş olsun gerçekten duygularınızı alıyorum allah yardımcınız olsun yurt dışındaki cılınıklere bakın bende bir sorun yaşadım bu ay yurt dışına çıkacağım.

Aynı şekilde benim de karın germe ameliyatı ve meme dikleştirme ameliyatı oldum karın germe de ikinci kez dikiş atıldı Ağustos sıcağında olunca ameliyatı düzelmek bilmedi meme ameliyatı sonrası maalesef sağ memede kist ve sertlikler oluştu defalarca doktorun yanına gittim bu geçer veya kalır korkacak bir şey yok benimle ilgili değil genel cerraha gidelim diyor ne yapacağımı şaşırdım memenin biri büyük biri küçük aynı zamanda düzgün yatamıyorum sancı yapıyor bilemiyorum ne yapsam hiç memnun kalmadım ama ben de kötü insan olmak istemiyorum davada yapabilirim belki benim için daha zararlı olacak ileride onu da düşünüyorum ama vicdan yapıyorum işte başka birisi olsa belki de doktora dava açardı

Merhaba canım bende lapioplasti ameliyat olcamd aneyle ilgili sorun yaşadın ?

Karın germe ve meme dikleştirme ameliyatlarında sornlu geçmiş anlaşılan.gecmiş olsun. Doktorunuz kimdi? Şu an nasılsınız?

Aynı sıkıntı bendede var bir memem şiş ve büyük diğerinde hiç sıkıntı yok incek diyor sizin nasıl geçtimi

Aynı sıkıntı bendede var bir memem şiş ve büyük diğerinde hiç sıkıntı yok incek diyor sizin nasıl geçtimi
Bir kişi maalesef geçmedi ameliyatı oldum Bir ay sonra başladı sıkıntım 11 ay oldu hala devam ediyor doktor o kadar rahat ki geçer veya kalıp diyor ne olacak bilmiyorum normal devlet hastanelerine gidip oraya soracağım artık plastik cerrahiye ağır kaldıramıyorum ağır kaldırınca ağrı yapıyor şişiyor hala kol altında da ödemim var size de çok geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar aranızda veya çevrenizde revizyon ameliyatı yaptıran var mı 27 Mayıs'ta bana gün verildi şimdiden çok heyecanlıyım biraz da korkuyorum karın germe sonrasında oluşan kulakçık için ameliyat yapılacak

Hayırlısı ile girin çıkın herşey çok güzel olsun sizin için

Hayırlısı ile girin çıkın herşey çok güzel olsun sizin için
Korktuğunuz başınıza gelir yüreğinizi ferah tutun
İsteidğinizden güzel ve kolay olacak bence her şey
Bir kere canınız yanmış sonuna kadar haklısınız ama bir kere oldu diye yine olacak diye bir şey yok
Doktor daha dikkatli olacaktır ona göre özen gösterecektir
Oda istemez bence daha fazla sorun olmasını

Cok gecmis olsun mesajinizi yazali bayagi olmus. Umarim bir care bulabilmissinizdir? Hangi doktora ameliyat olmustunuz?

Bende olucam kulakçıklardan siz nekadar oldu ameliyat olalı inşallah revizyondan sonra hersey tam istedıgınız gibi olur

Ben de karın germe oldum ve sonuçtan memnun değilim benim de kenarlar kulak gibi çıktı çok üzgünüm o kadar acı Çek sonuç çok kötü ben de merak ediyorum yaptıranlar varmı sonunda da düzeliyor mu acaba

Merhaba
Özelden görüşebilir miyiz
Kötü bir operasyon geçirdim bende bilgi alışverişinde bulunmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…