- 17 Ağustos 2023
- 7.834
- 22.984
- 268
Geçmiş olsun inşallah iyi olur bebeginizneden başladığımızı size anlatayım, bebeğim bağırsak hastası ve bağırsağının genişlemesi için doktor tavsiyesiyle doktor kontrolünde başladık buraya kadar bir sorun var mı? Yok devam edeyim peki neden doktoruna sormuyorsunuz da bize soruyorsunuz diyeceksiniz ki haklısınız saat geç olduğu iÇin doktoruna ulaşamıyorum. Fikirleriniz ve cevaplarınız iÇin çok teşekkür ediyorum umarım açıklayıcı olabilmişimdir.
Sanırım cerrahlardan daha iyi biliyorsunuz, teşekkür ederim fikriniz için
Öncelikle geçmiş olsun. İnstagramda bir sürü ek gıda sayfaları var onlara bakın lütfen. 5aylık bir çocuk hzır kavanoz mama yemez ASLA bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok aklı ve mantığı olan herkes bilir. Ek gıdaya önce yoğurt ve buharda haşlanmış sebzeden başlanır sebzeler bitince meyvelere geçer. 5aylık bir çocuk o kavanozun yarısını yememeli zaten özel bir durumu varmış sizin bunlara kat bi kat daha fazla dikkat etmeniz lazım.Sanırım cerrahlardan daha iyi biliyorsunuz, teşekkür ederim fikriniz için
Bu konularda asla sakin kalamıyorum ya Allah aşkına hangi doktor bebeğine kavanoz maması yedir der? Doktorunuz ek gıdayı erken başlatmıştır ama yedirdikleriniz sizin tercihleriniz. 3 gün kuralıyla tadım yapmadan kafanıza göre bir şeyler yediremezsiniz. Bu sitede daha neler göreceğiz acaba 3 aylık bebeğine hazır meyveli yoğurt yedirende vardı anlamak imkansız. Benim bebeğim 10 aylık daha ben kavanoz maması yedirmedim. Lütfen biraz bebeğinize saygınız olsunSanırım cerrahlardan daha iyi biliyorsunuz, teşekkür ederim fikriniz için
Ailenizin tecrübesi, bilgisi gözlerimi yaşarttı cidden.Teşekkür ederim, ailem bu konuda tecrübeli bende onları dinliyorum
Hangi doktor 5 aylık bebeğe hazır gıda vermenizi söyledi?
Bilelim de yolumuz düşmesin,hayır düşse bile doktor da olsa kendi akıl süzgecimizden geçirmeden her denileni yapmak zorunda değiliz.
Ailenizin tecrübesi, bilgisi gözlerimi yaşarttı cidden.
Birde o var, ilk başlarda tadimlik, minik minik verilir.Birde yarim kavanoz
5 aylik bebegin yemesi gereken tas catlasa bir yemek kasigidir
çapanın gururu AyşeHangi doktor 5 aylık bebeğe hazır gıda vermenizi söyledi?
Bilelim de yolumuz düşmesin,hayır düşse bile doktor da olsa kendi akıl süzgecimizden geçirmeden her denileni yapmak zorunda değiliz.
Ailenizin tecrübesi, bilgisi gözlerimi yaşarttı cidden.
Birde o var, ilk başlarda tadimlik, minik minik verilir.
Bu çocuğun bağırsak problemi varmış üstelik.
Sadece ailesinin "engin" tecrübesiyle hareket ediyor muhtemelen.
Doktor dedi diyerek saçmalıklarına kılıf uyduruyorlar bence ya, yani inşallah öyledir umarımDaha once sute d vitamini karistiran ve doktor dedi diyen uyeden sonra herseyi beklerim
Doktor dedi diyerek saçmalıklarına kılıf uyduruyorlar bence ya, yani inşallah öyledir umarım
Merhaba. Bizim Dr da d vitamini süte karıştır ver dedi. Araştırdım damla olarak ağzına damlatiliyormus. Oyle veriyorum.Allahim bisey diyemiyorum sok oldu ztn ve fikrini degistirdi
Dusunsene d vitamin olsan, niye durayim buralarda diyip fiyuuu
Merhaba. Bizim Dr da d vitamini süte karıştır ver dedi. Araştırdım damla olarak ağzına damlatiliyormus. Oyle veriyorum.
Tecrübeli olsaydınız 5 aylık bebeğe ek gıda başlamazdınız hele o ne olduğu belli olmayan kavanoz mamalar yani hayret ediyordum insanlar nasıl güvenip veriyor diye. Neden onları verdiniz yemek vs yapmıyor musunuz? Sebzeler vs?Teşekkür ederim, ailem bu konuda tecrübeli bende onları dinliyorum
Artık ona gitmiyoruz zaten. Aslında d vitamin vermene bile gerek yok. Sabah güneşe çıkar yeter dedi. Verirsende süte karıştır dedi. Sonra başka Dr danistim direk ağzına damlat dediNasil d vitaminin sute damlat diyebiliyorlar ya inanilmaz birsey
Bence doktoru sorgulamalisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?