Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları yanlış bir karar mı verdim acaba?

K

kaanseda

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi kaanseda
15.01.2007 doğumlu oğlum.iki yaşını bitirmek üzere.oturduğumuz apartmanda hiç kendi yaşıtı çocuk yok.bütün gün evdeyiz yanlız.ben evde yapılacak işleri yetiştirmeye çalışırken ona hiç vakit ayıramadığımı farkettim.bu durumda yapılacak en iyi şeyin kreşe vermek olduğuna karar verdik.4 gün oldu başlayalı,öğretmeniyle her gün konuşuyorum orda çok mutlu olduğunu söylüyor ama ben endişeliyim.sizce yanlış bir karar mı verdik?kafamçokkarıştı

• Konu Sahibi kaanseda

Eğer bu kadar endişe duyuyorsan yarım gün vermeyi dene bir süre sonra çocuğundaki olumlu değişiklikleri gördüğünde tam güne geçiş yapabilirsin ama daha çok küçükmüşşşşşş ben kıyamam o'na.....

merak etme öğretmeni problem yok diyorsa yoktur sadece senin için rahat değil çocuğunu dışlamışşın gibi başından atmışşın gibi hissediyorsundur.bu da psikolojik bir durum geçici bir durum ama :1hug:

• Konu Sahibi kaanseda
bende tam bu sıralarda verdim bize hergeçen gün faydası oldu şuanda o günlerin meyvesini toplamaktayız bile diyebilirim.yaşıtlarının aksie daha açık gözlü ve daha bir konuşmasını bilir vaziyette olmasının sebebidir ve daha birçok şey ..
övmek gibi olacak ama daha fazla yazmamayım canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…