- 11 Ağustos 2018
- 14
- 2
- 28
-
- Konu Sahibi hayatbiigarip132
tüm problem aslında o gün ailesine yemeğe gitmememizEvliliğindeki şeyleri oturtmak için ailesine gideceksiniz öyle mi?
Daha neler
Vaktinde oturta da evleneymiş.
Allah kolaylık versin.
İşin biraz uğraştırıcı.
Güzel güzel konuşarak halletmeye çalış sen yine de.
O yemeğe gidemedi diye senin de canını sıkmış.tüm problem aslında o gün ailesine yemeğe gitmememiz
kimse boşanmak için evlenmez zaten ama 2 gündür bana yaptıkları çok zoruma gidiyor artık bişey demedğim bisey yapmadığım halde bu duruma düşmekEvlilikte ilk zamanlar erkekler böyle sapıtabılıyor .
İnşallah ikşnziin bir aile oldugunu unutmaz .
Sen kararlı ol .
Ben eşimin kaç tshirtünü mahvettim ne var yanı alınır yenısı kalp kırmadan kötüsü var mı ?
İnaşşallah aklı başına gelir . Yuva kurmak zor . Bozmak 1 sn ..
İşte annesi dolduruyor büyük ihtimalle..kimse boşanmak için evlenmez zaten ama 2 gündür bana yaptıkları çok zoruma gidiyor artık bişey demedğim bisey yapmadığım halde bu duruma düşmek
hata bende açığımı verip aramayacaktım işte ama saflık bi daha şunu şöylemi yapsak diye de aramayı düşünmüyorum telefonda bana güzel güzel konuşuyor ama 2 gündür huzur kalmadı bendeİşte annesi dolduruyor büyük ihtimalle..
al karşına konuş ..
düzeliyorlar mı sonradan çok merak ediyorum düzelir mi sizceEvlilikte ilk zamanlar erkekler böyle sapıtabılıyor .
İnşallah ikşnziin bir aile oldugunu unutmaz .
Sen kararlı ol .
Ben eşimin kaç tshirtünü mahvettim ne var yanı alınır yenısı kalp kırmadan kötüsü var mı ?
İnaşşallah aklı başına gelir . Yuva kurmak zor . Bozmak 1 sn ..
orası benim evim ordada benm kıyafetlerim olcak bu durum seni ne ilgilendirir . diyor bana eşimin babası olmadığı için fazlaca anneciBir de kendi evinde yaşamayacakmış sanki önceden planlamış , tişörtten 4-5 , pantolondan 4-5 evde olması
normalde bu durumları takacak bi adam değil ama 2 gündür bi haller olduben eşimin formalarını mahvettim saolsun sesini çıkarmadı . Napim bilmiyordum öle yıkanacağını. Çok şükür eşim anlayışlı . Kv beni ara bana danış modundaydı. Bir gün bile aramadım aramayı da düşünmüyorum kendi annemi arıyorum . Kv sorsan arkandan İş bilmez herşeyi ben söylüyoruk moduna girer. Beraber yaşama fikri evliliğiniz için çok kötü olur..zamanla oturuyor hersey . Bende çalışıyorum İnan ilk aylarda çok bocaladım . Yetiştiremiyodum ağlıyacak seviyeye gelmiştim . Çok şükür şimdi hersey yolunda sende sıkma canını düzelir. Tek sorun bu olsun
bende kesinlikle çalışma taraftarıyım üniversitemi okudum mesleğimi elime almama kısa bi zaman dilimi kaldı çok şükürKadınların kesinlikle çalışması taraftarıyım beni asla yanlış anlamayın. Ama evliligimin ilk bir ayında eşimle yemek bile yiyemesem ben de evliliğe alışmam arıza da çıkartırım. Tabi bunun çözümü annesinde yaşamanız değil ama çalışma saatleri daha makul bi iş bulsanız hem sizin hem evliliğiniz için cok daha iyi olur. Yani sadece annesine yemeğe gitmediniz diye böyle davrandığını sanmıyorum ben.
Mantıklı ... benim de ailemde eşyalarım var ama 4-5 tişört ve pantolonum oradadır ..orası benim evim ordada benm kıyafetlerim olcak bu durum seni ne ilgilendirir . diyor bana eşimin babası olmadığı için fazlaca anneci