Yanlış başlangıçtan doğru son olur mu?

Bu savaşta ömür boyu yalnız olabilirsiniz bunu göze almalısınız.
O hormonlar ve çevre sizi yanıltabilir dikkatli olun.
Hayatınızda ve yapacağınız seçimlerde mutlu olmanızı diliyorum, rica ederim, iyi günler

Evet olayın vahemetini anlatmak icin cenazeniz çıkardı yazdım.
Ama inanin sizin "evet kabul görmezdi" diye bahsettiğiniz kadar ufak tefek geçmezdi bu mesele.

Buna inanin. Kavga gürültü bağırmak çağırmak ve psikolojik şiddet... sizin görüşmeye ayak diremeniz sonunda belki de fiziksel şiddet ve sonunda boşanma olurdu.

Bedeniniz hayatta olsa bile ruhunuzun cenazesi çıkardı.

Konuşmanızdan hanımefendi ve halim selim bir kadın olduğunuz belli.

Ama sizi cok cok hırpalarlar böyle.
.
Biraz daha cevval olmak lazım. Biraz daha tırnak çıkarmak lazım.

Inanın karşınızda sizin vakur duruşunuzdan anlayabilecek insanlar yok.

Yanlış insanlara doğru davranmak maalesef istediğiniz sonucu vermez size

Kabul görmezdi dediğim beni görüştürmeye çalışması zorlamaya döneceğinden sürecin sonunda boşanırdık evet.

Teşekkür ediyorum. Ne yazık ki mi demeliyim bilmiyorum ama herkes tarafından söylenen bir durum fazla hanımefendiyim. Bu çizgiden çıkınca tartışmalar sırasında benim de ağır konuştuğum zamanlar oldu, bunun karşı taraftan çok bana zarar verdiğini görüyorum.
Karşıdaki tartışmaktan zevk alırken ben nasıl bir canavara dönüştüm diye kendimden utanıyorum. Bu yüzden görüşmeme kararı aldım, daha fazla seviyesizleşmemek için.
Onlar gibi davranabilmeyi çok isterdim. Çünkü en ağır hakaretleri edip sonra gülüp konuşup biz bir aileyiz birbirimizi seviyoruz diyorlar. Bana göre ise sevdiğin insanı kıramazsın, kırıyorsan gözden çıkarmışsın demektir. Ben tartışmalar sonrasında hadi çay demleyelim de içelim anne modunda olamıyorum. Unutamıyorum söylenenleri.

Ah ah. Acaba sizin aileniz eşinizi ve ailesini arayıp hakaret etse eşiniz bayramda mesaj yazar mı? Çok sorunlu aile bunlar, bebek olduktan sonra gene bir şeyler bulup baskı uygularlar.

Eşiniz çocuk istiyor ve siz hazır olmadığınız için istemiyorsanız bir yerde evliliğiniz tıkanır. Sağlık sebebiyle çocuğuz olmasa idi eşiniz katlanabilirdi. Nasıl ki kadınların çoğunun biolojik saati geliyorsa, erkeklerinde belli yaş, olgunluk ve doygunlukla baba olma isteği artıyor. Kaldı ki eşinizin ailesi de torun istiyormuş. Çocuk bir evliliği başka bir yöne eviriyor.
Aile terapisti fikri bence pek uygun görünmüyor. Yani ne diyecek eşinize “Karının fikrine saygı mı duy” Aynı şekilde onun da isteği 5 sene içinde değişebilir.
hakkınızda hayırlısı ama ben bu şartlarda pek uzlaşabileceğinizi düşünmüyorum.

Bence iyi bir baba olmanın en önemli sartı karısını incitmemek

Çocuğunuz olduğunda çocuğunuz üzerinde ne kadar söz sahibi olacaksınız bir düşünün. Yazdıklarınıza göre bebeğinizi büyütürken daha fazla baskıya maruz kalacaksınız. Eş ailesi bu süreçte yakanızdan düşmez gibi görünüyor. Bebek kararı vermeden önce bu konuları da eşinizle etraflıca konuşmalısınız.

Ah ah. Acaba sizin aileniz eşinizi ve ailesini arayıp hakaret etse eşiniz bayramda mesaj yazar mı? Çok sorunlu aile bunlar, bebek olduktan sonra gene bir şeyler bulup baskı uygularlar.
Hayır o görüşmezdi.
Ben de anlayışla karşılardım. Aileme de bakın böyle böyle yaptığınız için sizinle görüşmüyor haklı derdim.
İşte evet bu sefer de bakım konusunda, eğitimi konusunda tartışmalar yaşarız. Önemli nokta eşim bunlar yaşanırken ailesine sesini çıkartabilecek mi

Haklısınız. Ben onun isteğine saygı duyuyorum.
Terapiste giderek benim bencil,sorumsuz veya anormal olmadığımı bu sürece gelirken ailesinin beni nasıl etkilediğini, normal ilerleyen bir evliliğim olsa belki de çocuk düşünebileceğimi göstermek istiyorum.
Tabi birde artık kök ailesiyle mesafesini ayarlaması gerektiğini, ailesini evliliğine müdahale ettirmesinin yanlış olduğunu anlamasını umuyorum.

Evet bunu düşünüyorum. Benim de kişilik olarak kendimi geliştirmem lazım, çocuğum hakkındaki kararlarda baskın çıkmam lazım.
Eşim problem olmayacağını, abarttığımı, kimsenin çocuğuma karışamayacağını söylüyor. İnandırıcı değil tabi

Esiniz aileci ve denge kuramiyor
Yani o nolur arasan diyor ama sen gorusmezsen ben de gorusmem restini çekebiliyor peki sizin aileniz onun ailesine laf etse o affeder miydi, ailesi asagilandigi halde yine de olsun esimin ailesidir diyip sizim hatriniza alttan alir miydi? Sanmiyorum ki kayinaileniz de aileniz gibi yuce gönüllü olup affettik demezlerdi.
Cocuk konusunda ise bu sizin esinizle alacağınız bir karar ama siz henuz ailelere sınır cizme konusunu bile asamamissiniz. Sorunlari çözüp evet biz anne baba olmak istiyoruz kivamina gelmeden hareket etmeyin derim.

Peki esiniz söylemlerinin arkasinda ne kadar duruyor? Inandirici bulmama sebebiniz ne? Tutarsizlik var mi davranışlarında?

Affetmek güzel ama karşı taraf sizden özür diledi mi? özür yoksa af da yok. Yoksa sizin onlarin yaptıklarını görmezden gelmeniz mi affetmek. Herkes yaptığı hatanin farkinda olmadan,yaptiklari icin af dilemeden kısacası sorun çözülmeden yapilacak bir sey yok.
Bu arada esiniz de adil falan degil bence hatta ben de senin ailenle görüşmem diyen bir santajci.

Hayır onun ailesinin bana yaptıklarını benim ailem yapsa görüşmezdi. Ailesi de evet affetmezlerdi.
Ben de böyle düşünüyorum daha kendimiz bir takım olup aileye karşı bir hareket edemiyoruz.

Karşı taraf her tartışmadan sonra özür diledi. Beni kızları gibi çok sevdiğini kavga anında sinirlendiğini aslında onları demek istemediğini söyledi. Ben olaylar tekrarlandığı için özrü samimi bulmuyorum.
Yok bence de adil değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…