yanlıs anlasıldım herhalde

yaseminsen

rabbım sen evladımı koruu
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
1.488
12
116
38
İstanbul
actıgım konu kıletlenmıs ve ortalık baya karısmıs arkadaslar yanlıs anlasılkmak ıstemem bunu belırtmek ıstedım
kaynanama set cıktıgım ıcın yadırganmısım tepkı almısım
dusunun gecenın bı koru uykuya anca dalıyorsunuz cocugunuzu uyutup yattınız ve bırden cocugun aglamasıyla kalkıyorsunuz cocuk yanınızda yok ıcerı gıdıyorsunuz bı elınde sabun cocuk aglamaktan kıpkırmızı olmus uyku sersemısınız sızın tepkınız ne olurdu:uhm:
benım tepkım bı anlıktı ve sınırlendıgım ve bırıktıgım ıcın bı anda tepkım sert oldu cunku melegım daha cok kucuk teyzelerı ben anneyım onun ıcı acıyorsa benım kı yanıyorr
yanlıs anlasıldım bunun ıcın cok uzuldum amacım ve nıyetım farklı yansıdı sıze
umarım bu sefer kendımı anlatabılmısımdır
kusuruma bakmayın hepınızı mesgul ettım yanlıs anlasılmak ıstememherkese iyiakşamlar

Yaseminsen konunu sonunu okumustum yorumlari okumadim canim..
Konuyu cok baska taraflara cektiler..Senin endisenide anliyorumm..
Ben olsam daha baska turde tepki verirdim..
Onlar buyuk bizide oyle yetistirdiler..bazi uygulamalari bizede yaptilar..
annemin uc cocuk buyuttu..simki 5 aylik kizimi dogdugundan beri
herseyini sorar altini degistirirken bile..
Beni anliyordur cunku ayni seyleri oda bizim icin endiselenmistir...
kimseye dokundurmak istememistir..
Ama benim asil yadirgadigim..
Geceleyin bebegini senin yanindan alip yatagina almasi.
o bebek senin kokunun oldugu yerde rahat ve huzurludur

Valla Ben Sana Kesinlikle Hak Veriyorum Yasemin Senin Verdiğin Tepkiyi Ilk Anda Bende Kesin Verirdim Tamam O Küçücük Melege Kaynanam Zarar Vermek Istemez Tabi Oda çook üzülmüştür Kabiz Olduguna Ve Rahatlatmak Için Yapmiştir Ama O Anlik Tepki Normal Bence Ben Bir Sağlikçi Olarak Böle Sabun V.b Yöntemleri Kesinlikle önermiyorum Dr Danişip Bence Fitillerle Masajla V.b Yöntemle Giderilmelidir. Ha Bu Yöntemler Küçükken Annelerimiz Ananeler Bizede Yapmiştir Fakat Artik Eczaneler Dr Bize Okadar Uzak Degil Bilinçli Bir şekilde Bebeklerimiz Rahatsizliklari Gidermeliyiz.
Yasemincim Sende üzülme Her Yeni Anne Bu Tepkileri O An Görünce Verebilir....

yasemin o tepki verenlerinde tepkisi sana değildi zaten herkes senin anne hassasiyetinde olduğunu biliyo
ama gerçekten olay abartılı yerlere kaydı o ayrı hiç rastlamadığım şeyler oldyu
benim diyeceğim büyükler elbetteki zarar vermerk istemiyolar bebişlere ama bi bebeğin bakımının kararınıda annelere saygılı olunması lazım

kızlar ben kayın valıdemle bı anne kız gıbıyımdır esımle sevgılıykende oleydık halada aynıyız sımdıye kadar ınanırmısınız 1 kavgamız bıle olmadı bana ve dusuncelerıme fıkırlerıme her zaman yer verır ve saygı duyar neden bole yaptı bılmıyorm onuda anlıyorum tamam torunu ama zaten benım kızdıgım konuda aban sormadan bole ılkel bıseyı uygulamasıhatta bastıra bastıra soledım sabaha kadar beklıyım yapamazsa fıtıl alırım dıye zaten bebegım gece hıc uyumadı bagırsaklarına masaj yapa yapa rahatlatıp yatırdım
neyse aksam kayınvalıdem geldı ve hıc bısey olmamıs gıbı davranda mutfaktada bıdaha kımsenın sana sormadan bısey yapmasına ızın vermıycem dedı yanı ben yapmıycam dıyemedı cekındı herhalde amann neyse kızlar zaten konu oldugundan fazla uzadı degılmı
ben bu konuyu sadece yanlıs anlasılmak ıstemedıgımı kaynana dusmanı bı kadın olarak gozukmek ıstemedıgım ıcın actım

Üzülme canım, kimse seni yanlış anlamadı..
Topic de açık.........

Son düzenleme:
annem de sey yapmak istemisti ayaklarindan tutup bi saniye bas asagi sarkitmak gibi..
boynu kisa kalmiyormuymus ne anlamadim yapamak istemedi de soyledi yani,,
hem hemen anne sakin dedim..bana sormadan bisey yapmayin..
yok dedi sadece bizim zamanimizda yaparlardi falan dedi..

dogrudur cnm benım annemde sordu onu bana banyodan sonra yapıyorlarmıs yapalımmı dıye sordu bende kesınlıkle dedım ole bıseye ızın vermem dıye yanı benım annişim soruyorda en ufak bıseyı kaynanam nıye sormuyo

Için Rahat Olsun Kim Olsa Tepki Verirdi.ayrica Kaynan Düşmanida Olabilirsin. Kimeneeeeeeeeeeeeeee Herkes Kendi Işine Baksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…