Yanlış Anladığımız Şarkı Sözleri

Nenen ölsün sarı gelin > Neden ölsün sarı gelin:)
Bir kar tanesi ol kon dilimin ucuna> Bir kar tanesi ol kandilimin ucunda :) delikafadulden

hele şunu asla unutmam..
aya benzer yüreğim e doğal olarak takipteyim varya
aya benzer yüreğim e doğal olarak da ibneyim diye anlardım derdim bu adam ne biçim şarkı yapmış

arkadaşıma anlattım bugün dedim şarkı sözleri var böyle diye...o da küçükken teomanı yanlış anlıyomuş. şöyle ;
bir kar tanesii hoop kon dilimin ucuna kaydirigubbakcemile3

:roflol: hepsine bayıldım yine, süpersiniz :roflol:

Prensipleri var hatunun :roflol:

Nenen ölsün sarı gelin > Neden ölsün sarı gelin:)
Bir kar tanesi ol kon dilimin ucuna> Bir kar tanesi ol kandilimin ucunda :) delikafadulden

:roflol: Ben bu topikten anladım ki Teoman konuşamıyor, herkes yanlış anlıyor adamı :roflol:

ben kötüyüm sen iyi mi ? ( gülben ergen )
ben :
ben kötüyüm seni yerim

Ben de seni canım Şeniz

hele şunu asla unutmam..
aya benzer yüreğim e doğal olarak takipteyim varya
aya benzer yüreğim e doğal olarak da ibneyim diye anlardım derdim bu adam ne biçim şarkı yapmış

:roflol:

arkadaşıma anlattım bugün dedim şarkı sözleri var böyle diye...o da küçükken teomanı yanlış anlıyomuş. şöyle ;

İşte buyrun... Yine Teoman vakası...

maix sendede bişi var kızım hiçmi kulak yok ne cok yanlıs anladıgın sarkı varsempatiksalakcinni ama en büyük sorun teomanda

Teo'ma laf yok Çene hanım:1closedeyes: Bir tanedir o..:asigim:

Bende hep teomanın "bir bar taburesi üstünde babamın öldüğü yaştayım"
Bir partaburesi o ne ki yaa felan diye dinlerdim cidden konuşamıyor ama yuvarlıyo lay lay lay

:roflol: helal olsun valla bu cok güzeldi

Allah senin iyiğini versin maixcim
gözlerimden yaş geldi gülmekten :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…