Yanlış Anladığımız Şarkı Sözleri

Levent Yüksel şarkılarını doğru anlayabilmem için decoder lazım bana :)

az önce dinliyodum da aklıma geldi

'gurbete giden döner mi dönmez mi belli değil bilirim' karaağaç şarkısında

'yar gidiyor musun gitme,içimde bir korku var

ağlıyor musun ağlama,hayırlar uğurlar' kısmının 'hayırlar uğurlar' ını 'ayılar ulurlar' sanıyodum uzun yıllar :)

ayı ulur mu be hadi ulusun diyelim bu şarkının içinde böyle bir söz geçer mi diye bile düşünemedim yuh banaohaoldumsmile

:roflol: :roflol:

Ayy ben de orayı anlamıyordum Satroşum, kamuoyuna büyük hizmet verdin bak...

Ben de "Hayır al gururla" diye sallıyordum, ama neyi alsın en ufak bir fikrim yok tabi :roflol:

offf bunlar ne ya yüzümde sivilce kremi var gülmekten krem kalmadı döküldü hepsi yatağıma ağzımı tuta tuta gülüyorum hele şu fanta kulesine koptum bir de aşçı kızımısın of benim de çok var hemen yazıyorum

kırıklarını aldırdım kalbimin çıkarttım astım portmantoya..

ben :

bıyıklarını aldırdım kendimin çıkartıp attım pos mantoya

teoman bu şarkıyı bisikletle gezerek söylüyordu klipte.ben de bisikletimle gezerken bıyıklarımı aldırdım deyip şarkı tuttururdum...

Son düzenleme:
kurşun adres sormaz ki 'yi
kurşun asker sormaz ki yaktın beni ellerinle depremlerde yine yürürüm yangınlar çaresiz

aşka yürek gerek anlasana her defa yanıyorum ama gitmeliyim...

aşka yürek gerek anlasana perde fa yanıyorum ..hatta diyordum bu perdefa ne ?

yanıp sönerken ne güzeldi
ne güzeldi ne güzeldi...

yanıp sönerken diyişlerdiii diyişlerdi diyişlerdi...

kal.. gittiğin yerde mutlu ol...yada gel kalbimde tahta sahip ol...

ya da gel,kalbimde tahta sahi bol

kem ri findikim rimmamhayım bişşoyink dümtektek deyişim vardı geçen sene eurovision zamanlarında...

hatta bir anım aklıma geldi...bu yaz bodrumda konser verdi birileri.ben de çok beğendim.herkese soruyordum bunlar kim kim diye.belediyeye bile sormuştum.ama rezil olmuşum farkında değilim.yüksek sadakatın haydi gel içelim şarkısı var ya onu söylemişlerdi konserde.ben de bilmiyorum yeni duydum.konser verenlerin şarkısı sandım.o şarkıyı haydi görüşelim anlayıp herkese haydi görüşelim i kim söylüyoo diye sormuştum..googleden bile araştırmıştım yok yok... en sonunda tv de çıktı şarkı.ahaa haydi görüşelim çıktı dedim.bir baktım yuksek sadakat-haydi gel içelim kaydirigubbakcemile3haydi gel..hepsini al da gel.. diyorlar ya ben de resmini al da gel anladım...of ne kadar rezilimm

yağmur yağmur yağmur yağmur geri verecek buharlaşan sevgimizii...
yeniverecek buharlaşan sevgimiziii

bi sarki var genc bi cocuk söylüyor ismini bilmiyorum ama söyle sözleri hala anlamadim ne demek istiyor

cok gördüm gidenleri
elinde bir adresle TOMRIS sannedenleri ( tomris tamamiyle benim uydurmam)

tornistan :roflol: :roflol:

ben mustafa cecelinin şarkısında yarabbi duydur sesimi diyo ben onu yarabbi sen koruy kullarını anlamışım ay ne utandım bide bagıra bagıra söylüyom ilahi gibi

yarabbi duy duyur degilmiydi o yaaa :roflol: :roflol: yoksa benmi yanlis biliyom :roflol: :1rolleyes:

tarkan... onun da içi gidiyor... var ya dudu da
ben de anlıyordum ki
anan da işi biliyor

ay cok güldümmm :roflol: :roflol:

zaaten canım sıkkın yoksun yanımdaa bütün dertler binmiş bir bir omzuma...

zaten canım çıksın yoksun yanımdaa

bir kar tanesi ol kondil'imin ucuna..
kondil ne ya sempatiksalakcinni

bir de yalın-ah be kardeşim i hiç anlayamadım,uyduramadım bile...

X