Yanlış Anladığımız Şarkı Sözleri

bi sarki var genc bi cocuk söylüyor ismini bilmiyorum ama söyle sözleri hala anlamadim ne demek istiyor

cok gördüm gidenleri
elinde bir adresle TOMRIS sannedenleri ( tomris tamamiyle benim uydurmam)

bi sarki var genc bi cocuk söylüyor ismini bilmiyorum ama söyle sözleri hala anlamadim ne demek istiyor

cok gördüm gidenleri
elinde bir adresle TOMRIS sannedenleri ( tomris tamamiyle benim uydurmam)

bu şarkıyı ilk kez duydum :sm_confused:

mahsun kırmızgülün bu sevda bitmez şarksında beni zincirlere vursalar cümlesini yıllardır beni dillere vursalar diye söledim....
kaydirigubbakcemile3

Ben kalpten sorumlu...
Aşka sorunluydum anladım herşey sensin!...

ben kalpten SORUNLU
aşka sorumluydum die biliyordum

bi haberdede ben okumuştum..
hani bi şarkı varyya
güneşimi kaybettim gözleini görmem gerek yaşamaya dönmem için hasretini silmem gerek die..
onu adam dün eşimi kaybettim diye anlıomuş..
her dinlediğindede ağlıomuş...

ama nerde ben de o yüzsük yürek bizde varsa yoksa gururdan yelek....
buda bi başka duydugum şarkı sözüydü...

Aklıma geldi bi de Şbnem ferah-yalnız şarkısında
"her bahar öncesinde" diyor.
Ben "derman öncesinde" anlamışım :roflol:

:roflol: :roflol:

Ay süpersiniz, siz beni güldürdünüz Allah da sizi güldürsün :lepi:

Selayhasum dediğin şarkının orjinali senin düşündüğünden daha saçma emin ol :roflol:
Elinde bir adresle tornistan edenleri diyor, ne alaka kimse çözemedi :roflol:

ben mustafa cecelinin şarkısında yarabbi duydur sesimi diyo ben onu yarabbi sen koruy kullarını anlamışım ay ne utandım bide bagıra bagıra söylüyom ilahi gibi

ablamdan:

"bugün benim doğumgünüm, hem sarhoşum hem yastayım, bir fanta kulesi üstünde babamın öldüğü yaştayım" (bir fanta kulesi=bir bar taburesi) :roflol:

bisey kaybetmemisim :)) demekki:dance:

bugün benim doğum günüm. hem sarhoşum hem yastayım. bir Parta kulesi üstünde babamın öldüğü yaştayım. bar taburesinden benm anladığımda buydu:):):)
sonra sevgilimi şu şarkıyı söylerken yakaladım: ah bu çalan şarkımız yarim yarim eski bir anı şimdi. ben gelinindim senin yarim yarim, lahmacun nerde şimdi :):):)

kizlar benimde var dur dur hemen anlatim eminim cok guleceksiniz...
hani ebru gundesin bi parcasi var, cingenem diye

cingenem cingenem kara gözlu cingenem demiyorumkaydirigubbakcemile3
bende yanlis duymusum, kara götlu cingenem diyorum hatta kuzenimin yaninda:roflol:gul
kuzen, tabii sok gulmemek icin kendini zor tutuyodu:roflol:
tabii ben bunu bi hafta böyle devam ettim kuzen, dayanamadi kara götlu deyil, karagözlum olacakdelikafadulden

eşim:

serdar ortaç: sana kızmıyorum unut gitsin= sana kız mı yok unut gitsin :roflol:

ayy ya koptum gülmekten çok yaşayın siz emi yaa :roflol: :roflol:
bizde de babam mutlaka yanlış söyler şarkıları :roflol: :roflol:

benim arkadasımda hani su teomanın sarkısı varya bugun benim dogum gunum hem sarhosum hem yastayım bir bar taburesi üstünde babamın öldügü yastayım
arkadasımda ısrarla bir pasta püresi üstünde babamın öldügü yastayım fln derdi gulmekten ölürdük alınıo die bişide demezdikkaydirigubbakcemile3 buradan sana sesleniyorum şeyda yıllardır yanlıs sölüosun o şarkıyı kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…