• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Yanızca TANIŞMA gününde kız tarafının hazırlıkları neler olmalı?ltf yrdmmm

Daha zamanın var, mesele ben sözümde hazırlayacağım yiyecekleri önceden deneyeceğim, ki hem el alışkanlığı kazanayım hemde fiyasko olmasın. :)
Bende hiç birşeyden anlamıyordum ki bir çay demlemeyi bile beceremiyordum. Bana hiç kalmıyordu ki? Ama annem rahmetli olunca iş başa düştü ve öyle bir öğrendim ki, yanımda birinin öyle yap, şöyle yap demesine kalmadan. Bir anlattırıyordum, takıldığım yerlerde telefonla yardım alıyordum. Kendi kendime böyle kısa sürede öğrenmiş oldum tabii basit yemekler. :34:

Hiç canını sıkma 2 tanesini öğrensen gerisi hep aynı zaten :)

inşallah canımmm sağolasın. Başın sağolsun, Allah sana ve sevdiklerine uzun ömürler versin inşallahh :) İş başa düşünce her şey olur diyosun .) benim erkek arkadaşım da tam bi yam yam kahvaltısız evden çıkmaz ben de tam tersi ilk yemeğimi akşam yediğim bile oluyo yemek yemek aklıma gelmiyo bazen ama onun için öğrenmem lazım inşallah başarırım da evliliğe bu dertle başlamam :) Artık bakıcam tek tek hepsine sorucam sağa sola :) tşkkk cnmm

inşallah olmazz, tebrik ederim canım :) sorunsuz atlatırsın ınsallah :) duam şu ki bulunduğumuz süreçte bu konular tatlı tatlı çok fazla dillendirildiğinden dolayı ilişkilerimize çevreden nazar değmezz inşallahhh :/

çok teşekkür ederim canım:) salı günü geldi geçti cuma günü bile geldi..erkek arkadaşımın ailesi geldi tanıştılar falan derken babam araştırıcam öyle sonuc vericem dedi şuanda babam arastırma aşamasında ve inşallah bir problem olmadan babam istemeyi kabul eder yaa kızlar dua edin bugün de cuma benm gibi bekleyenleri rabbim sevdiğine kavustursun inşallaaahhh..

çok teşekkür ederim canım:) salı günü geldi geçti cuma günü bile geldi..erkek arkadaşımın ailesi geldi tanıştılar falan derken babam araştırıcam öyle sonuc vericem dedi şuanda babam arastırma aşamasında ve inşallah bir problem olmadan babam istemeyi kabul eder yaa kızlar dua edin bugün de cuma benm gibi bekleyenleri rabbim sevdiğine kavustursun inşallaaahhh..

çok şükür tanışma gününü atlatmışsınız sorunsuz darısı bana ve benim gibi olanlara artıkkk :)) inşallah Allah tamamına da erdirir sorunsuz inşallahhhhh :)

aynen sevgilimin annesi de çay pasta vs olur demiş, bizde de bi aksilik oldu bu hafta içierisinde olacak tanışma.. siz atlattınız mı ? :) nasıl geçti?

Ben bugün atlattımm herşey çok güzeldi ,heyecandan gözlerim nereye bakcagını şaşırdı ellerime bakıp duruyorum devamlı ben bile içten içe gülüyodum kendime :1:

Son düzenleme:
Ben bugün atlattımm herşey çok güzeldi ,heyecandan gözlerim nereye bakcagını şaşırdı ellerime bakıp duruyorum devamlı ben bile içten içe gülüyodum kendime :1:

ben de senin adına çok sevindim, hadi bakalım darısı diğer özel günlerin başına :) Allah tamamına erdirsin inşallah :nazar:

çok şükür tanışma gününü atlatmışsınız sorunsuz darısı bana ve benim gibi olanlara artıkkk :)) inşallah Allah tamamına da erdirir sorunsuz inşallahhhhh :)

evet canım..amin tüm sevdiğine kavusmak isteyenleri rabbim tez zamanda kavuştursun..bu arada babam araştırdı bu akşam istemeye geliyorlar:) allahın izniyle hiç sorun yaşanmadan herkesin gönlü olarak şu isteme olayını atlatalım inşallah hemen sevinmek istemiyorum hepinizin dualarını bekliyorum..hayırlı haberlerle gelirim inşallah..

Son düzenleme:
evet canım..amin tüm sevdiğine kavusmak isteyenleri rabbim tez zamanda kavuştursun..bu arada babam araştırdı bu akşam istemeye geliyorlar:) allahın izniyle hiç sorun yaşanmadan herkesin gönlü olarak şu isteme olayını atlatalım inşallah hemen sevinmek istemiyorum hepinizin dualarını bekliyorum..hayırlı haberlerle gelirim inşallah..

maşallah canım. Allah nazarlardan korusun. O zaman güzel haberlerini bekleriz :)) inşallah

Back