Bende aileme hayatımda biri var evlenmeyi düşünüyoruz sizinle tanışmak istiyor dediğimde günlerden çarşamba'ydı.Cumartesi akşamı, akşam yemeğine davet ettik.Evde sadece annem-babam-kız kardeşim ve ben vardık.Çiçeğini tatlısını almış gelmişti.Hatta çokta yağmur yağıyordu,arabayı park ettiği yerden apartmana girene kadar ceketi ıslanmıştı.Kapıdan giri annemle babamın elini öptü,çiçeği bana tatlıyı anneme uzattı.Annem hemen "çocuğum ceketin ıslanmış,onu çıkart üşütme sonra"dedi.Çok çok güzel bir geceydi.İlk başta evet biraz tedirginlik, heyecan oldu ama Allahtan kardeşimle daha önce tanışıyorlardı da, kardeşim ortamı yumuşattı.Ama annemle babamında hakkını yiyemem, hiç sıkıştırmadan çok ama çok içten yaklaştılar nişanlıma.O da buna bağlı olarak daha rahat davrandı.
Açıkçası güzel bir akşam yemeğine davet etmek bence çok daha hoş olur.Böyle önemli bir olay için, klasik kadınlar günü menüsü sunmayı düşünmüyorsundur umarım. Ayrıca, nişanlımda beni ilk ailesiyle tanıştırmak istediğinde beni akşam yemeğine eve davet etmişlerdi.Bence en uygunu bu ama sen bilirsin.Umarım hakkında hayırlısı olur, herşey gönlüne göre olsun.