• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaniyor yaniyoru yaniyor :/

obirpamuk

Bir varmis bir yokmus...
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2012
70
2
28
Sakarya
arkadaslar nerden baslasam bilmiyorum insallah bana yardimci olursunuz.
Ben 2 ay önce farenjiten dolayi iki farkli antibiyotik icdim sonrasinda mantar kasintim baslamisdi.
Benim evde krem vardi bir kac gün böyle idare ettim baktim gecmiyor kadin doktoruna gittim
hem muane oldum hemde dogum kontrol hapi istedim. Neyse ilaclarimi kulandim dogum kontrol hapinida basladim.
Arkadaslar iki doktor degistirdim hala yanmam gecmedi,kasintim yok sadece yanmam var idrarimi yaptiktan sonrada hafif vajinal yanmam oluyor her defasinda degil ama. Hele iliskiye hic girmicem bir bucuk aydir olmadi cünkü yanma oluyor. Baska bir doktora tekrar muane oldum.Insan endiseleniyor kötü birseymi diye baska doktorda bana yine ilac yazdi ve hersey normal oldugu söylüyor mantarda cok hafiflemis dedi.
Ama bu nasil olur bu kadar ilac kulandim..hap,..fitil.. of :(
aklima tek soru geliyor Dogum kontrol hapindan olabilirmi ? zaten son bir iki hapim kaldi sonra birakcam onu.
Haftayada tekrar doktorara gidecem.
Basindam böyle bir olay gecen varmi ?

arkadaşım bende uzun yıllar yaşadım o yanmaları.idrar yollarında iltihap vardır sen birde ürolojiye görün bir antibiyotik le geçer.bende ilk önce kadın doğuma gitmiştim ama geçmemişti idrar yollarında iltihap çıkınca ürolojiye gittim 3 ayrı ilaç vermişti .ben antibiyotiği 3 -4 kutu kullanmıştım çünkü çok ilerletmiştim.şimdi ilaçlarım yanımda ayaklarımı üşütünc
e falan hemen sızlamaya başlar bir tane içerim geçer. geçmiş olsun

arkadaşım bende uzun yıllar yaşadım o yanmaları.idrar yollarında iltihap vardır sen birde ürolojiye görün bir antibiyotik le geçer.bende ilk önce kadın doğuma gitmiştim ama geçmemişti idrar yollarında iltihap çıkınca ürolojiye gittim 3 ayrı ilaç vermişti .ben antibiyotiği 3 -4 kutu kullanmıştım çünkü çok ilerletmiştim.şimdi ilaçlarım yanımda ayaklarımı üşütünc
e falan hemen sızlamaya başlar bir tane içerim geçer. geçmiş olsun

ilk kadin doktora gittigim gün yapildi bana idrar testi birsey cikmadi

arkadaslar nerden baslasam bilmiyorum insallah bana yardimci olursunuz.
Ben 2 ay önce farenjiten dolayi iki farkli antibiyotik icdim sonrasinda mantar kasintim baslamisdi.
Benim evde krem vardi bir kac gün böyle idare ettim baktim gecmiyor kadin doktoruna gittim
hem muane oldum hemde dogum kontrol hapi istedim. Neyse ilaclarimi kulandim dogum kontrol hapinida basladim.
Arkadaslar iki doktor degistirdim hala yanmam gecmedi,kasintim yok sadece yanmam var idrarimi yaptiktan sonrada hafif vajinal yanmam oluyor her defasinda degil ama. Hele iliskiye hic girmicem bir bucuk aydir olmadi cünkü yanma oluyor. Baska bir doktora tekrar muane oldum.Insan endiseleniyor kötü birseymi diye baska doktorda bana yine ilac yazdi ve hersey normal oldugu söylüyor mantarda cok hafiflemis dedi.
Ama bu nasil olur bu kadar ilac kulandim..hap,..fitil.. of :(
aklima tek soru geliyor Dogum kontrol hapindan olabilirmi ? zaten son bir iki hapim kaldi sonra birakcam onu.
Haftayada tekrar doktorara gidecem.
Basindam böyle bir olay gecen varmi ?
doğum kontrol hapını bırak ve ilişkiye girerken kayganlaştırıcı jel kullan. sorunun tamamen geçecek. ben de aylarca bu eziyeti çekip bi türlü sebep bulamamıştım.şu an çok rahatım.geçmiş olsun

Canım 1buçuk yıldır evliyim mantar mı olmadım enfeksiyon mu kapmadım ilişki sırasında da sonrasında da yandım anam diye inliyordum resmen sen yine de bi doktora görün antibiyotik kullanmadan geçmez maşallah diyeyim bayağı bi zamandır sorunum yok :)

canım benim herkes çözümü antibiyotikte bulmuş ama benim görüşüm buna faranjit için kullandıgın antibiyotik neden olmuş. bazı antibiyotikler üreme bölgelerinde aşırı hassasiyete neden olur. ilaca ara verdikten belli bi süre sonra geçer bu durum bende bu şekildeydi. çok geçmiş olsun..:50:

antibiyotiklerin çok kullanımı kesinlikle MANTARA neden oluyor, bende 2 yıl önce oldu aynı şey uzun süren boğaz enfeksiyonumda kullandığım antibiyotikler neticesinde önce kulak sonrada vajinal mantar oldum,

senin kullandığın ilaç neydi bilmiyorum ama vajinal mantar için en iyi ilaç kesinlikle İTRASPOR

birde simir testi yapıldımı yani mantarın olup olmadığını anlamak için simir testi yaptılarmı yoksa sadece kaşıntına bakarakmı mantar var dediler
ayrıca idrardaki yanmanın nedeni enfeksiyon olabilir bir daha idrar testi yaptırmanı öneririm

Back